- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
- Konu Sahibi bebekecem17
- #17.321
KOÇıŞ yok bende yalnızım çok korkuyorum o yüzden saatlerdir pc başındayım
burada da kimsecikler yok
burada da kimsecikler yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnn arkdş nasılsınız berin bebegini almişsin kucagına hayırlı olsun cnm resmini koydunmu koymadıysan koy merak ettik küçügü![]()
ayyyyy berincim şimdi imzanı gördüm 5 günlük oldunuz bile öylemi vayyyyy zaman ne cabuk geçiyor
RABBİM sağlıklı uzun ömürlü etsin inş hayırlısıyla
denefcim,hoşgeldin canım...sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama keyfini kaçıranlara izin verme artık,sen çok yoruldun bazı şeylerden mümkünse seni artık kimseler üzmesin...kafamızda şişmez hem...biz bu dertleşiyoruz,birbirimize destek olup moral vermeye çalışıyoruz,sen anlat ben dinlerim canım,kafam neyin şişmez öyle...
myhope,demek bebişimizi görmeye geldiler,şimdi teyzeleri ne ciciler getirmiştir oğlumuza...
sana da iyi pazarlar pinkcim...
berincim,oğlumuz nasıl?bir yaramazlığı varmı?
merhaba
tekrar fırsat buldukça giriyorum
berin canıum ben,md egöğüs uçları yara oldu ama medelanın bir kremi ve lasonıl kullandım birde evicap kapsullerden sıktım
fakat bend esütte azdı çok uğraştım.
sen bir hastaneye gidip sütünü sağdır orada pompa ile bebek yara olunca ememiyor seninde canuın yanınca emzirmek işkence oluyor süt kaçıyor velhasılı ben kaçırdım mama yediriyorum
hastanede sütünü pompalat yada eve pomba al stün ne kadar bak bişr de süte kan karışırsa bebek içmezmş.
bebğimzi hayırlı olsun bu arada canım
allah ananlşı babalşı bütyütsüm inşallah
yaramazlık yok canım
goğus uclarım yara oldu cok fenayım cokkk