• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

KOÇıŞ yok bende yalnızım çok korkuyorum o yüzden saatlerdir pc başındayım

burada da kimsecikler yok

mumucum hakkında hayırlısı olsun...karar vermek senin için zor olsa gerek...inşallah en iyi kararı verirsin...
gel canım kahve içelim,benim de kociş yok bugün,sabah kadar dertleşirdik...bende oyun oynayıp duruyorum,

swetcim,hoşgeldin canım...güzel bir tatil yaptın,kızımız nasıl,büyümüştür...öp yerime annesi....

nehircim tarif için teşekkür ederim,bu tarfi daha önce yine sizden almıştım...daha başka daha başka tarifler istiyorum...ablacığın marifetli onda daha ne tarifler vardır,isterim......

ay ne güzel olurdu değilmi GÜLYÜZÜM

BıZıM BURALARDA KINA GECESı OLAN KIZIN bütün akrabalarını dolaşıp çalgılı eğlenceli bir şekilde oynayarak tavuk alma denilen bir gelenek var şimdi bizim komşuya tavuk almay gelmişler onlara bakıyorum

halen uyumadım sabaha kadar da uyuımam sanırım

günaydınnn arkdş nasılsınız berin bebegini almişsin kucagına hayırlı olsun cnm resmini koydunmu koymadıysan koy merak ettik küçügü :emir_bebek::emir_bebek:

günaydınnn arkdş nasılsınız berin bebegini almişsin kucagına hayırlı olsun cnm resmini koydunmu koymadıysan koy merak ettik küçügü :emir_bebek::emir_bebek:

gunaydın canım
evet cok şukur yavruma kavuştum
resım henuz koyamadım cunku sıteye resım koymayı bı turlu beceremedım
msn sı olan arkadaşlarda acık degıl kı gonderemıyom

evetttt uzun aradan sonra sıkıntılarımdan zaman bulup gelebildim..
ilk önce berine ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN DEMEK İSTİYORUM...
Hepinizi çok özledim...
denizli tatilim çok güzel geçti baya stres attım.ama sorunlar malesef sadece düzcede kalmış.gelince tekrar sorunlarla boguşmaya başladım...bunları tekrar anlatıp sizlerin kafanızı şişirmek istemiyorum...
nehirim.nevinim annenize acil şifalar diliyorum...ben yine gelirim....kendinize iyi bakın kızlar.beni unutmayıp, benim adımı yazan arkadaşlara ayrıca tesekkür ediyorum.sevgilerimle...

hoş geldin denefcim dünya telaşı ne yapalım sorunlar bitmiyor ki

sen kendini çok üzmemeye çalış inş RABBıM hayırlısıyla herşeyin güzellce olmasını sağlar

bilmiyorum izlediniz sabahleyin show tv de pazar süprizini izliyordum
seren serengilde bebeğini erken doğumla kaybettiya ben de o zaman hastanedeydim çok üzülmüştüm

neyse seren serengil bebeğimin öldüğü gün ALLAHA(c:c) isyan ettin neden bebin bebeğimi aldın diye
mutlu bir evliğim var herşey güzel diye ama biliyormusunuz bugün bebeğimin yaşamadığına şükürler ediyorum dedi
bende onun gibi çok düşünürüm RABBıM eğer vermiyorsa bizler için en hayırlısı bu olduğu için

çok çok kan kaybettiğimde ölümden dönmüş olsamda o an onu yaşamalıydım ömür boyu bana sürekli sorulacak sorular olmasına engel oldu

şükürler ediyrom bende RABBıME

ayyyyy berincim şimdi imzanı gördüm 5 günlük oldunuz bile öylemi vayyyyy zaman ne cabuk geçiyor

RABBıM sağlıklı uzun ömürlü etsin inş hayırlısıyla

selam kızlar iyi haftasonları iyi pazarlar berin gelmiş svet gelmiş denef nehir oh herkes gelmiş ne güzel hepinizi öpüyorum nehir pasta çok güzel görünüyordu nişan resimleride darısı başına canımhayırlısıyla inşş

selam kızlarrrrrrrropuyorumnanaktan
geçmişi okumadım malum oğluşum her an uyanabilirrr umarım herkez çokk iyidirr pinkin mesajından anladığım kadarıyla swetem gelmiş sonundaaaa canımmm hoşgeldinnnnnnn:1hug:denefimmm sen nasılsınn dün kulakların çınladımıııııııdelikafaduldenablanla seni çekiştirdik dermişimmm yok topikte göremeyince gelip gelmediğini sordumm abinde yanındaymış şimdi evi kırklıyordur dedi haydeç ablammmkaydirigubbakcemile2öhümmm dün ağır misafirlerim vardııııı kklı teyzeleri oğluşumu görmeye geldiiiiiiiiiisositosositosositosositoisteyen buluşma bölümünde oğluşumu görebilirrrrr:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

denefcim,hoşgeldin canım...sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama keyfini kaçıranlara izin verme artık,sen çok yoruldun bazı şeylerden mümkünse seni artık kimseler üzmesin...kafamızda şişmez hem...biz bu dertleşiyoruz,birbirimize destek olup moral vermeye çalışıyoruz,sen anlat ben dinlerim canım,kafam neyin şişmez öyle...

myhope,demek bebişimizi görmeye geldiler,şimdi teyzeleri ne ciciler getirmiştir oğlumuza...

sana da iyi pazarlar pinkcim...

berincim,oğlumuz nasıl?bir yaramazlığı varmı?

denefcim,hoşgeldin canım...sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama keyfini kaçıranlara izin verme artık,sen çok yoruldun bazı şeylerden mümkünse seni artık kimseler üzmesin...kafamızda şişmez hem...biz bu dertleşiyoruz,birbirimize destek olup moral vermeye çalışıyoruz,sen anlat ben dinlerim canım,kafam neyin şişmez öyle...

myhope,demek bebişimizi görmeye geldiler,şimdi teyzeleri ne ciciler getirmiştir oğlumuza...

sana da iyi pazarlar pinkcim...

berincim,oğlumuz nasıl?bir yaramazlığı varmı?

yaramazlık yok canım
goğus uclarım yara oldu cok fenayım cokkk

merhaba
tekrar fırsat buldukça giriyorum
berin canıum ben,md egöğüs uçları yara oldu ama medelanın bir kremi ve lasonıl kullandım birde evicap kapsullerden sıktım
fakat bend esütte azdı çok uğraştım.
sen bir hastaneye gidip sütünü sağdır orada pompa ile bebek yara olunca ememiyor seninde canuın yanınca emzirmek işkence oluyor süt kaçıyor velhasılı ben kaçırdım mama yediriyorum
hastanede sütünü pompalat yada eve pomba al stün ne kadar bak bişr de süte kan karışırsa bebek içmezmş.
bebğimzi hayırlı olsun bu arada canım
allah ananlşı babalşı bütyütsüm inşallah

merhaba
tekrar fırsat buldukça giriyorum
berin canıum ben,md egöğüs uçları yara oldu ama medelanın bir kremi ve lasonıl kullandım birde evicap kapsullerden sıktım
fakat bend esütte azdı çok uğraştım.
sen bir hastaneye gidip sütünü sağdır orada pompa ile bebek yara olunca ememiyor seninde canuın yanınca emzirmek işkence oluyor süt kaçıyor velhasılı ben kaçırdım mama yediriyorum
hastanede sütünü pompalat yada eve pomba al stün ne kadar bak bişr de süte kan karışırsa bebek içmezmş.
bebğimzi hayırlı olsun bu arada canım
allah ananlşı babalşı bütyütsüm inşallah

merhaba canım hoş geldın
amin canım cumlemızın bebeklerını rabbım karusun:Saruboceq:
dr krem verdı ama pek ışe yaramıyolr
bı arkadaş başka bı krem kullanıyor o iyi geliyormuş ama cok iyi yıkamak gerekıyor yınede bebege zararı ddokunur dıye surmuyom en iyisi kendı sutumuzmuş nemlı tutmak gerekıyormuş ben oyle yapmaya başladım inşallah gecer henuz kanlanmadıda yınede cok acı verıyor emzırmek ölüm gelıyor

berıncım lansinoh diye bır krem var onu sür cok ıyı geleck inan.hemde o kremi sürdükten sonra silmene gerek yok öylece emzirebılırsın.bebegın agzında pamucak olmuyor onun sayesinde.benım gögüs uçlarım hiç çatlamadı faydasını cok gördüm ben.

swetım hoşgeldın canım nasılsın?tatılcıler dönüyor yavas yavaş :)))
yavru kuşun nasıl annesi nekadarlık oldu ?benım yerıme öp defneyı olurmu annesi?

Back
X