- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi MightyPineapple
Ogluş manyagi cok tehlikeli yeni nesil kayinvalide ve prens gibi yetistirilen korkunc erkekler geliyor bekleyin..
Bu kaynana ve erkekleri arayacagiz bence![]()
Katılıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ogluş manyagi cok tehlikeli yeni nesil kayinvalide ve prens gibi yetistirilen korkunc erkekler geliyor bekleyin..
Ben de görümceyim ve kardeşimden çok sözlüsünün yanında ve tarafındayım annem de aynı şekilde çok seviyoruz ve karşılıklı sevgimiz kardeşim evde olmasa bile atlar gelir özledim diye dışarda buluşuruz kahve için alışveriş için bi ablacım der o kadar içten der kıyılmaz ki zaten kötü söz söylemeye utanır insan ama kayınvalide olamıcam yüksek ihtimal ortada koca yok bişey yok yaş olmuş 30 hadi evlendim çocuk yaptım ben ölürüm lan o evlenene kadar zaten
Niye demesin? Ne desin isterdiniz
Çünkü ben onun annesi değilim. Annesi gibi davranamam. O da benim kızım olamaz. Adet yerini bulsun diye anne diyeceğine teyze desin, abla desin hatta en güzeli adımla hitap etsin.
O gelinin sorunu olur, ben sadece çevirdim..Bennnnn geleceğin kv desiyim. Oglusumla pek düşkünüz birbirimize, gelin istemezse beni naparsin acabaaaa![]()
Anneler dışarı edilmez zaten. Ama siz çat kapı gitseniz, kv de çat kapı gitse kızınız arada kalmaz mı? He yok ben gidebilirim kızımın kv gidemez derseniz çok yanlıştır bu. Evde yoksa napacaksınız, eve geri dönün ben geldim mi diyeceksiniz... Ya karı koca özel paylaşımda bulunuyorlarsa o an?ben öyle düşümüyorum diretirimde fikir çatışmasıda yaşarızzaten o benden rahatsız olacaksa benim evladım hiöç olmamaıştır..evlenirken sadece kişinin kendisiyle değil ailesiylede evleniyor ona göre düşünecek...ben herşeyi alıyım kızı alayım sonrada anasınıda dışarı ederiz olmaz olamaz...aşılıyorum şimdiden
Tövbe tövbe ya ehehehBen de görümceyim ve kardeşimden çok sözlüsünün yanında ve tarafındayım annem de aynı şekilde çok seviyoruz ve karşılıklı sevgimiz kardeşim evde olmasa bile atlar gelir özledim diye dışarda buluşuruz kahve için alışveriş için bi ablacım der o kadar içten der kıyılmaz ki zaten kötü söz söylemeye utanır insan ama kayınvalide olamıcam yüksek ihtimal ortada koca yok bişey yok yaş olmuş 30 hadi evlendim çocuk yaptım ben ölürüm lan o evlenene kadar zaten
Bende ille bana anne desin dememÇünkü ben onun annesi değilim. Annesi gibi davranamam. O da benim kızım olamaz. Adet yerini bulsun diye anne diyeceğine teyze desin, abla desin hatta en güzeli adımla hitap etsin.
ozaman onlar düşünsün ben kızıma giderim arkadaş...kvsi gitsin ben hiçde gitmem geldiysem dururum kızımda benden ayrlmaz zaten çünkü bu hayatta bir kızım var onunda birtek ben varım biz ayrılmayız...Anneler dışarı edilmez zaten. Ama siz çat kapı gitseniz, kv de çat kapı gitse kızınız arada kalmaz mı? He yok ben gidebilirim kızımın kv gidemez derseniz çok yanlıştır bu. Evde yoksa napacaksınız, eve geri dönün ben geldim mi diyeceksiniz... Ya karı koca özel paylaşımda bulunuyorlarsa o an?
Abla falan da demesin, anası doğururken başında mıydım ?Bende ille bana anne desin demem
Çünkü bende demiyorum
Ama birlikte bot bağlamışız gibi adımı da demesin, yaşça hayli büyüğüm. Siz dese fena olmaz.
Evet ne ablayım ne teyzeyim ne asker arkadaşıyımAbla falan da demesin, anası doğururken başında mıydım ?![]()
Tabii ki ayrılmazsınız.. Allah ayırmasın.ozaman onlar düşünsün ben kızıma giderim arkadaş...kvsi gitsin ben hiçde gitmem geldiysem dururum kızımda benden ayrlmaz zaten çünkü bu hayatta bir kızım var onunda birtek ben varım biz ayrılmayız...
evet giderken ben geliyorum diyerek ararım..Tabii ki ayrılmazsınız.. Allah ayırmasın.
Ama haber verip gidince kızınızdan ayrılmış olmuyorsunuz...
Tövbe tövbe ya eheheh![]()
Amin ben çok severim çocukları kendi bebeğim olsa kafayı yerim heralde sevinçten filan ama hiç umudum yok Allah büyük kısmetNasip kısmet cnm
Allah hayırlı eş çıkarsın karşına tez zamanda
Yazinin sonuna "hele bir de yeni nesil prensesler geliyor ki sormayin" yazacaktim vazgeçtim. Biri cikip hakeme sataşma var der diyeHakikaten oyle.
Birer sehzade gibi yetistiriyor herkes.
Muhtemelen ben de oyle yapacagim.
Sonra kizin teki gelecek maymun edecek oglumu.
Valla gulerim.
Hatta "baban da gecti yavrum bu yollardan alisirsin" dicem.
Ha ileride kizim olursa, anasi gibi prenses olacak![]()