- 17 Aralık 2015
- 27.099
- 49.553
- 598
sabah guvenlik gorevlisiyle soyle bir ayak ustu konusuyorduk, soyledigim söze karşılık verdiği cevabi duysaydiniz nasil iktidarda kaldiklarini anlamak cok zor olmazdi.imkanı olan ülkeden gitsin imkanı olmayan da delirsin ..
Göremiyorum tabiki de! ama hala iktidar nasıl iktidar da kalabiliyor onu da anlamıyorum.
bu dünyada yaşar da, bu ülkede nasıl yaşar ben de bilmiyorumUmursamayanlar var onlarda belli kesim,hiç düşünmüyorlar bu devranın döneceğini..çocuk istiyorum ama bu dünyada nasıl yaşayacak bilmiyorum mesela
Sorma. İşim olduğu halde öyle karamsarım ki. Bizi bu hale getirenleri hala savunanları görünce ağızlarına kürekle yapıştırasım geliyor.Bugün itibariyle 1 euro 10tl, çeyrek altın 877 tl. Bilmiyorum ben çok etkileniyorum bu durumdan psikolojik olarak. Yurdışına mı gitsem diyorum dil öğrenmeye enerjim yok. Ne olacak bu ülkenin hali? Yine herşeye zam gelecek. En güzel yaşımızda ülkenin haline bak diyorum. Bazı arkadaşlar çok umursamaz cidden imreniyorum onlara. Siz neler düşünüyorsunuz? Nasıl modunuzu koruyorsunuz?
Aynen öyle emekli olup dünyayı geziyorlar, bizde emekliler yaşam mücadelesi veriyor. Bende kendimi enayi gibi hissediyorum artık birşey alasım gelmiyorbenim en çok üzüldüğüm şey başka ülkelerde gençler evlenip çoluk çocuğa karışmadan önce resmen dünyayı dolaşıyor, geziyor eğleniyor hayatın tadını çıkarıyor, bizim ülkemizde gençler en güzel zamanlarını yokluk içinde geçiriyorbir de şuna üzülüyorum, bir bavul alacaktım 3-4 ay önce falan, 2.600dü fiyatı, simdi bugun baktım almayı düşünüyorum 4.400 olmuş. hani mal aynı mal, aradaki fark neden? havaya para veriyoruz resmen ya ona yanıyor içim. evler arabalar hep aynı şekilde, havaya para veriyoruz, kendimi enayi gibi hissediyorum
Yurtdışında yaşayan her meslek grubundan arkadaşım var. En son bir doktor arkadaşım bu kadar hastaya bakamıyorum diyip istifa etti gitti yurdışına.ben ülkemi seviyorum ve ayrılmak istemiyorum, yurtdışında da yaşadım ama çok özledim buraları. böyle bir yönetimi hak ettiğimizi düşünmüyorum. bu kadar varlık içinde yokluk yaşamamızın tek sebebi cehalet ve ihanet. çok üzülüyorum, sanki uzatmaları oynuyoruz gibi hissediyorum
70 yaşına gelmiş toplu taşımada boş yer arayan yaşlıları gördükçe içim acıyor valla. Benim ananemin babannemin şoforu var, keşke imkan olsa da bütün yaşlılara özel araba tahsis edilse, böyle zorlanmasalar. Ben genç halimle arabaya biniyorum onlar virüs zamanı ekmek parası peşinde kuyruklarda bekliyorlar. Kendimden utanıyorum çok üzülüyorumAynen öyle emekli olup dünyayı geziyorlar, bizde emekliler yaşam mücadelesi veriyor. Bende kendimi enayi gibi hissediyorum artık birşey alasım gelmiyor
Yurtdışında yaşayan her meslek grubundan arkadaşım var. En son bir doktor arkadaşım bu kadar hastaya bakamıyorum diyip istifa etti gitti yurdışına.
Birkaç ay çalışmayla kendilerine en güzel arabaları aldılr ben de hala gratis indirimi bekliyorum
İzlanda danimarka norveç gibi ülkerlerin net üzerinden ilanları oluyor. Öğretmen bile alıyorlardı en son. Danimarka daha çok mühendis alıyor. Bir de size yer yurt ayarlayacak biri varsa harika olurhangi ülkeye nasıl gitti acaba arkadaşınız?Merak ettim
evet ya, bizde 1 milyon liralık araba amerikada 20-30 bin dolar. insanlar 4-5 maaş ile ihtiyaçlarını görecek bir araba alabiliyorken biz 4-5 yıl krediye girip alabiliyoruzYurtdışında yaşayan her meslek grubundan arkadaşım var. En son bir doktor arkadaşım bu kadar hastaya bakamıyorum diyip istifa etti gitti yurdışına.
Birkaç ay çalışmayla kendilerine en güzel arabaları aldılr ben de hala gratis indirimi bekliyorum
Bugun buldugumu bugun yiyorum bugun giyorum. Kenara asla para atamiyorum luks yasamiyorum. Alisverislerim ic wakikiden indirimliye dustu.kuafor islerimi kendim halletmeye basladim. Faturalarimi oduyorum hastane islerimde kesinlik devlet hastanesine gidiyorum. Seyahatlerde sehir icinde otobusleri tercih ediyorum. Asgari ucretle ay sonunda iste elime kalan para 50 tl filan oluyo. Bazende eksiye giriyorum. Ev benim.Bugün itibariyle 1 euro 10tl, çeyrek altın 877 tl. Bilmiyorum ben çok etkileniyorum bu durumdan psikolojik olarak. Yurdışına mı gitsem diyorum dil öğrenmeye enerjim yok. Ne olacak bu ülkenin hali? Yine herşeye zam gelecek. En güzel yaşımızda ülkenin haline bak diyorum. Bazı arkadaşlar çok umursamaz cidden imreniyorum onlara. Siz neler düşünüyorsunuz? Nasıl modunuzu koruyorsunuz?
Alakasız şekilde müdahil olacağım ama bir sorum vardi; İskandinav ülkelerine özellikle Danimarka'ya giden mühendis arkadaslarinizin bransi neydi acaba?İzlanda danimarka norveç gibi ülkerlerin net üzerinden ilanları oluyor. Öğretmen bile alıyorlardı en son. Danimarka daha çok mühendis alıyor. Bir de size yer yurt ayarlayacak biri varsa harika olur
Elektrikti,Rüzgar turbinleri alanında iş buldu ama.Alakasız şekilde müdahil olacağım ama bir sorum vardi; İskandinav ülkelerine özellikle Danimarka'ya giden mühendis arkadaslarinizin bransi neydi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?