Geleceğinizi görebiliyor musunuz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
mühendisim. danışmanlık üzerine iş planı oluşturduk. hiç olmazsa şansımızı deneyeceğiz..
deneyerek yenilmek, denememekten çok daha iyidir..
Nasil oldu? Sirket araciligi ile mi yaptin? Ben de dusunuyorum. Ne kadar birikmis gerekiyor?

göremediğim ve umudum kalmadığı için bugün itibari ile ankara anlaşması vize başvurumu yaptım sonuç bekliyorum..
İnsallah kabul edilir Ankara anlaşmasıyla vizeniz . Ama hiç kolay değil ondan sonraki aşamalar da . insallah ayakta durursunuz . Sonuçta İngilterenin de diğer ülkeler gibi ekonomisi girdikçe aşagı gidiyor . Ben de orda yaşıyorum . Eğer gelebilirseniz , haberleşelim . Elimden gelindiğince bazı konularda yardımcı olmaya çalışırım .

Ekonomik gidişatın beraberinde getirdiği bir de sosyal yozlaşma var maalesef .
Hırsızlık yolsuzluk cinayet fuhuş
Kadına şiddet,hayvana eziyet,çocuk istismarlari..
Tutuculuk, saygısızlık ,herkeste bir sinir hali..
Sokağa çikmaya korkar olduk.
Eski homojen yapımız da yok.
Kimseye güven kalmamış.

siz memnun değil misiniz?

Ayrıca artan bağımlılık oranı... Madde bağımlılığı hat safhada...

Çok hoşgörülü bir toplumduk biz maalesef eser yok artık o hoşgörüden.

Coronq olmasa da durum ayni olacakti. Gidisati incelerseniz gorursunuz. Freni patlamis tir gibi aşağı gidiyoruz.

İnsanın içini çürütüyolar, hadi bunca zırvalık neyse insanlar ailesiyle mutlu olamıyor artık en kötüsü. Kimsede heves bırakmadılar.

Kesinlikle hayat enerjimiz kalmadı üstüne bir dünya saçmalık hergün ayrı şaşırıyorum

Sahi konuyla alakasız olcak ama aleyna çkr cinayeti noldu? Fuhuş çetesi diye iddia ediliyorlardı?

Ben de depremden dolayı göremiyorum. O kadar üzüldüm ki depreme. İçime oturan hüzün uykularımı kaçırıyor ve korkuyorum. Gözüm dolar vs görmüyor hiç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…