Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhh canım memleketimyesler bizde ablaa biliyordun sen aslındaa
![]()
Sermin büyük olan kaliyo diyor isteKlozette büyüğü kalıyor tuvaletimin arkamda rezil olurum
Ahhh canım memleketim,konu taharetten nasıl geldi onu da anlamadım
.
Olsun b'oolumm adı geçti ya bir şekildeBöyle bir konuda olması benide bir rahatsız etmedi değil
![]()
Ya amaaaannn bu ne yaaa oooffff ıyyKlozette büyüğü kalıyor tuvaletimin arkamda rezil olurum
Ben de araştırdım bir on beş dk kadar ama ikna edici bir cevap bulamadım. Benim de uyumam biraz zor olabilir, bu tekniği benden önce bulur yahut bulana rastlarsanız, irtibatta olalım.Ya ben bu metnin edebiyatta bir karşılığı vardı çok iyi biliyordum unuttum aradım bulamadım kişinin aklından geçen düşünceleri konu birliği olmadan yazdığı nazım biçimi diye ama bulamadımgece gece kafam yandı bulmadan asla uyuyamam bulursanız etiket atın lütfen , gazel olsa yek avaz gazel ama düz yazıdaki şeklini bulamadım
Çok iyi olur çünkü benim bunu asla unutmamam lazımdı çok sağlam edebiyatım vardı ya takıldı kafamaBen de araştırdım bir on beş dk kadar ama ikna edici bir cevap bulamadım. Benim de uyumam biraz zor olabilir, bu tekniği benden önce bulur yahut bulana rastlarsanız, irtibatta olalım.![]()
İstitrad diye bir kavram buldum. Bu olabilir mi?Çok iyi olur çünkü benim bunu asla unutmamam lazımdı çok sağlam edebiyatım vardı ya takıldı kafamabirkaç PDF indirip bakayım en iyisi
bir sonuca varırsam paylaşırım sizinle
![]()