• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelecek derdi dertlerim bir ton benim derdim nedir yardım edebilir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pirtlayinca geliyo mu azar azar anlamadim ki 😐 hic milletin b.kunu dusunucegim aklima gelmezdi
Taharetle başlayıp sınavla biten konu bir daha göremem diye düşünüyorum. BDV bu aralar akıyor maşallah... :D

Konu sahibi google üzerinden ulaşamadınız mı bilgiye yoksa sorununuz ailenizin bunu öğretmemiş olması, sizinle ilgilenmemesi falan mı? Anlamadım ben...

Totosunun pisliği ile geleceğinin karanlığı aynıymış ona bağlantı kurmuş
87085B4E-9A4B-4051-953A-926D96145748.webp

Siz yazmak icin yazmişsiniz sanirsam .pardon ama sen niye yaşiyorsun ki o bilmiyorsun bunu bilmiyorsun birde üniverse okuyorsun ve 26 yaşindasin gercekten dalga geciyorsunuz konu olsun diye acmişsiniz taharet almayi burdan ögrencegine annene sorsan bi elbet cocukken ögretmeiştir herseye tamam derimde taharet almayi bilmiyorum demen cok tuaf .onca tuaf konu okudum sizinkisi onlardan da tuaf ya .dünyanin hali nereye dogru gidiyor ya 26 yaşinda taharet almayi bilmiyor
Dalga geçmiyorum dertlerimi yazdım

Yalnız bir şey dikkatimi çekti.
Hani kayınvalideler yapar ya, dedikodu yapar gibi bir sürü gereksiz mevzu anlatır, kafa ütüler. Sonra araya esas mevzuyu sıkıştırır alelade bir şeymiş gibi.
"Ha Nurten'in kızı dedim de aklıma geldi, bak kızım çocuklarla hiç ilgilenmiyorsun sen de, az analık et." benzeri...
Onca derdin arasında taharet ne alaka yav?

Ee, kokuyor. Asıl büyük dert o. :KK70:

Dalga geçmiyorum dertlerimi yazdım
Ya bi git işine böyle dertmi olur dalga geciyorsunuz taharet almayi bu yaşa kadar kimsedemi ogretmedi annene niye sormuyorsun .senin can sıkıntına birsey diyemem senin taharet almayi bilmiyor deki konumundayim sen bence en yakin kisiden ögren

Taharetle başlayıp sınavla biten konu bir daha göremem diye düşünüyorum. BDV bu aralar akıyor maşallah... :KK70:

Konu sahibi google üzerinden ulaşamadınız mı bilgiye yoksa sorununuz ailenizin bunu öğretmemiş olması, sizinle ilgilenmemesi falan mı? Anlamadım ben...
Ailem hep anlatıyor

Ya kızlar hazır konu açılmışken ben dişlerimi fırçalamayı bilmiyorum. Geçen fırçaladım işe gittim yarım demet maydanoz kalmış neyse şükür çıkarıp öğle yemeğim için yoğurda kattım yedim ziyan olmadı. Geleceğim için umutsuzum.
Gelecekte sapıyla yeme maydanozu, gittigin yerde bi de dogramak zorunda kalmazsin, çözüm gibi çözüm jcjxhxhf

Ya bi git işine böyle dertmi olur dalga geciyorsunuz taharet almayi bu yaşa kadar kimsedemi ogretmedi annene niye sormuyorsun .senin can sıkıntına birsey diyemem senin taharet almayi bilmiyor deki konumundayim sen bence en yakin kisiden ögren
Annem anlatıyor da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X