- 26 Mayıs 2018
- 8.202
- 38.777
- 548
- 51
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Arkadaşım siyasetin doğası bu.Ülkede tüm siyasiler şu an bana hep oy için çabalıyor geliyor artık dayanamıyorum.... Rabbim bizlere ve çocuklara acısın
Yok be ya, bi Ecevit gecti buralardan, Ahmet Necdet Sezer gecti, herkes ayni degil.Arkadaşım siyasetin doğası bu.
Al birini vur ötekine.
Ülkeye, halka hizmet işin kılıfı.
Hepsinin derdi oy toplayıp yönetimi ele geçirmek, ömür boyu geçimini garanti altına almak sonra da çocuğunu, eşini, dostunu, akrabasını nemalandırmak.
Ben siyasetçilere değil de şakşakçılarına, gönüllü fedailerine kızıyorum asıl.
Neyse Mune bana ceza kesmeden susayım.
Ecevit’e kalsa siyasette ısrar etmezdi zaten karısının kurbanı oldu o.Yok be ya, bi Ecevit gecti buralardan, Ahmet Necdet Sezer gecti, herkes ayni degil.
ŞükürArkadaşım senin paradan başka derdin yok mu ? Tamam geçim zor herşey ateş pahası ama süreklide para para para dert edilmezki. Birazda evliliğine ailene çocuğuna odaklan bence. Resmen parayı takınti haline getirmişsin. Birazda şükret.
Dün gece SMA hastası bir bebeğimizin annesi bunalıma girip intahar etti. Bizde zor günler geçiriyoruz borc içindeyiz ama şükürsüzde yaşanmazki.
Siyasetci degildi evet cumhurbaskaniydi, istese sülalesini o da ihya ederdi, etmedi. Makamini kullanamaz miydi sence?Ecevit’e kalsa siyasete girmezdi zaten karısının kurbanı oldu o.
Onu ayrı tutuyorum evet.
Diğer isim zaten siyasetçi değil ki.
Kısacası fikrimde sabitim, hepsi aynı topun kumaşı, renkleri farklı sadece.
Arkadaşım siyasetin doğası bu.
Al birini vur ötekine.
Hepsinin derdi oy toplayıp yönetimi ele geçirmek, ömür boyu geçimini garanti altına almak sonra da çocuğunu, eşini, dostunu, akrabasını nemalandırmak.
10 bini gerçekten yetiremiyor musunuz?Bazen gerçeğinden fazla bu konuyu taktığımı düşünüyorum. Ama elimde değil. Dolar 11.5u zorluyor. Sıvıyağ 100 TL'yi geçti. Ya resmen geçinemiyorum. 5 kurusu kenara koyamıyorum çocuğuma nirneb bir ev bile bırakmayacağım. Kiradan çıkamayacağım belli. Düşünüyorum lüks harcamam da yok. Ne pahalı kuaföre giderim ne 500 liraya bot alırım. Niye olmuyor. Eve giren 10bine rağmen neden geçinmeyi beceremiyorum. 2000 kira 1700 kreş faturalar mutfak derken çöp oluyor gidiyor. Ne bileyim fındık da mı almayayım kızıma kitap da mı almıyım. Mont falan almayıp terlikle hırkayla mı geçireyim kışı niye yetmiyo bu para. Çok sinirlerim bozuldu şu kuru görünce biri bunun düşeceğini biraz olsun ekonominin iyileşeceğini söylesin nolur
Yapay kuraklik derken?10 bini gerçekten yetiremiyor musunuz?
Evet fiyatlar arttı... Dolar düşmeyecek tam tersi artarak devam edecek. Çünkü dünyaca ekonomik krize giriyoruz. Çok ciddi kuraklık geliyor. Tabi bu kuraklık da yapay bir kuraklık küreselciler tam gaz çalışmaya devam...
Havadan sürekli uçaklar geçiyor güneş ışığını engellemeye çalışıyorlar ve sürekli o uçaklardan alüminyumlu zehir atıyorlar toprakları bile zehirliyorlar ki tarımda da verimsiz olalım diye. Bu durum başka ülkelerde de var. Hatta bir ülkede insanlar isyan ediyorlar o ülkenin başkanları bununla ilgili açıklamada da bulunmuş ama hangi ülke olduğunu unuttum...Yapay kuraklik derken?
Türk birliği kuruldu ya artık tam gaz yuklenirler10 bini gerçekten yetiremiyor musunuz?
Evet fiyatlar arttı... Dolar düşmeyecek tam tersi artarak devam edecek. Çünkü dünyaca ekonomik krize giriyoruz. Çok ciddi kuraklık geliyor. Tabi bu kuraklık da yapay bir kuraklık küreselciler tam gaz çalışmaya devam...
10 bin değil en az 12 13 bin.kadın öğretmen full ek ders alan10 bini gerçekten yetiremiyor musunuz?
Anladim, ben bunlara inanmiyorum ama tesekkurler açıklama yaptiginiz icin. Insanoglu dunyaya onulmaz zararlar veriyo, kuresel isinma, buzullarin erimesi, mevsimlerin degismesi, yagmurlarin azalmasi, ormanlarin tahrip edilmesi, yikilip yakilmasi, iskana acilmasi, fabrika artiklarinin, zehirli atiklarin, kanalizasyonlarin d3nize akitilmasi, daha aklima gelmeyen bi suru sey, ne biliyim egzosu, sera gazi ile dunyayi gece gunduz felakete tasiyoruz, kalkip ucakla gunes isigini engelliyolar demek biraz absürt.Havadan sürekli uçaklar geçiyor güneş ışığını engellemeye çalışıyorlar ve sürekli o uçaklardan alüminyumlu zehir atıyorlar toprakları bile zehirliyorlar ki tarımda da verimsiz olalım diye. Bu durum başka ülkelerde de var. Hatta bir ülkede insanlar isyan ediyorlar o ülkenin başkanları bununla ilgili açıklamada da bulunmuş ama hangi ülke olduğunu unuttum...
konuları açar 3 5 günde bir 2 kelime yazarsa yazar.Ama bizler tartışırız dertleşiriz banlanırızzz.alıştık kendisineKeşke konu sahibi @lulutas da kendi açtığı konuya bişeyler yazarak katkıda bulunsa
Zaten konu onun konusu olmaktan çoktan çıktıKeşke konu sahibi @lulutas da kendi açtığı konuya bişeyler yazarak katkıda bulunsa
Konu benim konum olsun mu ay cok ozendim gsgshshZaten konu onun konusu olmaktan çoktan çıktı
Zaten öyle olmasa yöneticiler firavunlasir mi? ( Firavundan kasıt, yönetime kök salıp, kendini üstün görme.) Rabbim sonumuzu hayır etsin .... Zaten ben bu hanımı da bu yüzden sevmiyorum her konusunda olay çıkarıyor kendisinden ses yokArkadaşım siyasetin doğası bu.
Al birini vur ötekine.
Keşke konu sahibi @lulutas da kendi açtığı konuya bişeyler yazarak katkıda bulunsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?