Gelecek kaygım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ülkede tüm siyasiler şu an bana hep oy için çabalıyor geliyor artık dayanamıyorum.... Rabbim bizlere ve çocuklara acısın
Arkadaşım siyasetin doğası bu.
Al birini vur ötekine.
Ülkeye, halka hizmet işin kılıfı.
Hepsinin derdi oy toplayıp yönetimi ele geçirmek, ömür boyu geçimini garanti altına almak sonra da çocuğunu, eşini, dostunu, akrabasını nemalandırmak.
Ben siyasetçilere değil de şakşakçılarına, gönüllü fedailerine kızıyorum asıl.

Neyse Mune bana ceza kesmeden susayım.

Yok be ya, bi Ecevit gecti buralardan, Ahmet Necdet Sezer gecti, herkes ayni degil.

Arkadaşım senin paradan başka derdin yok mu ? Tamam geçim zor herşey ateş pahası ama süreklide para para para dert edilmezki. Birazda evliliğine ailene çocuğuna odaklan bence. Resmen parayı takınti haline getirmişsin. Birazda şükret.
Dün gece SMA hastası bir bebeğimizin annesi bunalıma girip intahar etti. Bizde zor günler geçiriyoruz borc içindeyiz ama şükürsüzde yaşanmazki.

Yok be ya, bi Ecevit gecti buralardan, Ahmet Necdet Sezer gecti, herkes ayni degil.
Ecevit’e kalsa siyasette ısrar etmezdi zaten karısının kurbanı oldu o.
Onu ayrı tutuyorum evet.

Diğer isim zaten siyasetçi değil ki.

Kısacası fikrimde sabitim, hepsi aynı topun kumaşı, renkleri farklı sadece.

Şükür

Ecevit’e kalsa siyasete girmezdi zaten karısının kurbanı oldu o.
Onu ayrı tutuyorum evet.
Diğer isim zaten siyasetçi değil ki.
Kısacası fikrimde sabitim, hepsi aynı topun kumaşı, renkleri farklı sadece.
Siyasetci degildi evet cumhurbaskaniydi, istese sülalesini o da ihya ederdi, etmedi. Makamini kullanamaz miydi sence?

Şükur sadece maddiyata yapılmazki kendinin evladının sağlığı icin evinin huzuru için şükür. Sürekli en kötüsünü düşünmenin kimseye faydası yokki. Bizler zaten çalışarak elimizden geleni yapıyoruz . 15 gün once 70 tl ye aldığım yağ olmus 105 tl ben buna ne yapabilirim ki. Yapması gerekenler belli ama yapmıyorlar. Bizde vatandaş olarak zamanı günü gelince bunları göz önünde bulundurmalıyız

Kesinlikle, sorun şu ki bu ülkede yarı aç yarı tok yaşayan insanlar hala savunup, destekliyolar, eşim de sinirlenip sürünsün böylesi hiç acımıyorum diyo
Orta gelirli olarak biz de öncelik odaklı yaşıyoruz resmen, mesela arkadaşımın önceliği ev işi vs yapmamak, o yüzden sürekli yardımcı çağırıyo evine, bi başka arkadaşımın önceliği çocuğunu özel okula göndermek, o da ona göre başka şeylerden vazgeçiyo, gezmiyo tozmuyo süslenmiyo vs, benim önceliğim gezmek, yeni yerler görmek, bütçemin izin verdiği sınırlarda bakımlı olmak, güzel giyinmek, ben de gelirimi buna göre ayarlıyorum, temizliğimi kendim yapıyorum mesela hepsi birden şu ekonomi şartlarında asla olmuyor, hele bi de kredi borcunuz varsa ya da kiracıysanız vs, Allahtan ekonomi bu hale gelmeden sadeleşmeye, minimalizme merak salmıştım da gereksiz harcamalardan rahatsız olmaya başlamıştım Nelere sevinir olduk, Allah sonumuzu hayretsin

10 bini gerçekten yetiremiyor musunuz?

Evet fiyatlar arttı... Dolar düşmeyecek tam tersi artarak devam edecek. Çünkü dünyaca ekonomik krize giriyoruz. Çok ciddi kuraklık geliyor. Tabi bu kuraklık da yapay bir kuraklık küreselciler tam gaz çalışmaya devam...

Yapay kuraklik derken?

Yapay kuraklik derken?
Havadan sürekli uçaklar geçiyor güneş ışığını engellemeye çalışıyorlar ve sürekli o uçaklardan alüminyumlu zehir atıyorlar toprakları bile zehirliyorlar ki tarımda da verimsiz olalım diye. Bu durum başka ülkelerde de var. Hatta bir ülkede insanlar isyan ediyorlar o ülkenin başkanları bununla ilgili açıklamada da bulunmuş ama hangi ülke olduğunu unuttum...

Türk birliği kuruldu ya artık tam gaz yuklenirler dün macaristan ve Türkiye'nin parası en çok değer kaybeden 2 ülke oldu. Macaristan birliğe gözlemci olarak katıldı , tesadüf işte

10 bin değil en az 12 13 bin.kadın öğretmen full ek ders alan

Anladim, ben bunlara inanmiyorum ama tesekkurler açıklama yaptiginiz icin. Insanoglu dunyaya onulmaz zararlar veriyo, kuresel isinma, buzullarin erimesi, mevsimlerin degismesi, yagmurlarin azalmasi, ormanlarin tahrip edilmesi, yikilip yakilmasi, iskana acilmasi, fabrika artiklarinin, zehirli atiklarin, kanalizasyonlarin d3nize akitilmasi, daha aklima gelmeyen bi suru sey, ne biliyim egzosu, sera gazi ile dunyayi gece gunduz felakete tasiyoruz, kalkip ucakla gunes isigini engelliyolar demek biraz absürt.

Zaten öyle olmasa yöneticiler firavunlasir mi? ( Firavundan kasıt, yönetime kök salıp, kendini üstün görme.) Rabbim sonumuzu hayır etsin .... Zaten ben bu hanımı da bu yüzden sevmiyorum her konusunda olay çıkarıyor kendisinden ses yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…