Gelecek kaygım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakanlıktan okullara resmî yazı geldi, hediye yasak
ay kalbıme ınecek ıpek esarp hakıkı derı canta aldırdılar bıze oy oy

o kadar da dedım herkesın fıkrını mı alsanız dıye sınıf annesıne, cocuklar hedıye kulturunu ogrensın bırı sıır okusun bırı resım yapsın daha anlamlı olur dıye

deri çantam var mı evde diye baktım da yokmuşş.markalar bile sahte deri.acilen öğretmenliğe dönmem lazımmm.belki bana da alan olur

Bazen müstehak bi dibi görelim de daha sağlam kalkalım diyorum birden halen daha akıllanmayan insanları görünce bu düşüncem puf olup uçuyor. Ben artık hakkımı haram ediyorum. Yapabileceğim başka hiçbi şey yok. Birçok kişi canına kastedicek ama hiçbiri tvlerde görülmeyecek. Yıllar önce çocuğunu ısıtamayan anne kendini öldürmüştü. Şu an biz nerdeyse ısınamayacak hale geldik. Bugün donmama ve küçük çocuğum olmasına rağmen kombiyi açmakta direndim. Sürekli sohbetlerde para var. Biri demişti eskiden bana bi yerde ne eksikse o konuşulur en çok diye. Eş,dost,akraba hatta tanımadığımız kim olursa tek konu para ve korona. Korona bile parasızlıktan daha az zarar verdi ülkeye.

Öğrenci başına ne kadar topladılar?

Antep fıstığı dese belki, fındık cidden olmamış.

Söylemeyin siz de canım, bellimi olur ekonomi bakanı, sağlık bakanı falan okuyordur. Durduk yere düşürmesinler maaşını şimdi

deri çantam var mı evde diye baktım da yokmuşş.markalar bile sahte deri.acilen öğretmenliğe dönmem lazımmm.belki bana da alan olur
ya nıye bu kadar zoruma gıttı bılıyor musun
cocuklar ogretmene ne hedıye aldıklarını bıle bılmıyorlar ne anlasınlar ipekten hakıkı derıden
ılk kez okul ortamı tecrube edıyor ılk kez bır ogretmenı oluyor onun ıcın ogretmen marsını ezberlettım kız heveslı
ne o anaları ıpek esarp almıs
hay allahım ya
hayır al her cocuk ıcın karanfıl ver hocaya
cocugunuda uslu dur ogretmenını uzme dıye tembıhle harıka ders ıslensın evde cocuga pratık yaptır hocanın hayalındekı gıbı gıtsın yıl sonuna kadar yorulmasın en guzel hedıye

daha cocugu makas tutmayı bılmıyor elıne hıc makas vermemıs sınıftakı bır kızın sacına yapıstırıcı surmus cocugu mahfetmıs kızımın dolabındakı okul ayakkabısını almıs cope atmıs ogretmen ısı gucu bırakmıs cocuguna kagıt kesmeyı ogretıyor cocugu durdurmaya calısıyor bu da ogretmene hangı renk ıpek esarp alsam derdınde
hey hey daldan dala yaylalara kızım gıder yaylalara

Allah Allah delimi bu kadın. Hediyeye onu da ortak etseydiniz vazgeçerdi belki

Öğrenci başına ne kadar topladılar?
ogretmene esarp,canta,cıcek hedıye+stajyere hedıye+okula pasta
kısı bası 200 tl
kucuk bır anaokulu burası
sınıflar kucuk kısı sayısı az
velının bır tanesı benım arkadasım bu ay benımkını de sen oder mısın sana ben sonra versem dedı mesela
sınıf annesı kendı kafasına gore ıs yaptı

Allah Allah delimi bu kadın. Hediyeye onu da ortak etseydiniz vazgeçerdi belki
bırgun whatsaapdan bırsuru resım geldı
hanımlar hemen cevap verın bunu alıyorum begendınız mı bırsuru canta resmı
stajyer kıza da kahvaltılık cerezlık falan
dedım kı stajyer kız lıse ogrencısı
kıyafet falan daha uygun olmaz mı ogrencı sonucta
mesela kotondan hedıye cekı dedım
porselen kahvaltılık bırseyler almıs ya ne yapsın kız ceyızı tuhaf tuhaf seyler

what?neyyyy?kişi başı 200? ben sene başında topladığım 30 ar tl ileki sınıf kalabalık değil hem sınıf ihtiyaçlarını hem de hediyeleri çiçeği hallettim .şu ekonomide 200 tl yi nasıl istedi?hadi o istedi de veren niye verdi?

keske sınıf annem olsan

gercekten whatsaapda bır sessızlık oldu tek sesı cıkanda ben oldum bana cevap bıle vermedı sanırım bana gıcık oldu
hepımızın acemılıgı tek bır kısıde 2 cocuk var oda ıkıncıyı yenı dogurdu hepımızın ılk kez okul macerası bılmıyoruz kı ne nasıl olur sen 30 tl dıyorsun ben şok

Ya ne gereksiz kadın. Ne bileyim hiç duymadım böyle bir şey. Sanırım biz öğretmenler günü hediyesi olarak bir çiçek bir resim diye kendimizi şartlandırmışız. Ana sınıfı öğrencisinin hediyesi böyle olmalı ama.

Çok tuhaf geldi bana.

o 30 la neler neler aldım bir bilsen.sizin sınıf annesi pamuk prensesin üvey annesi gibiymiş maşallahh.2 küsür toplamış ha .allahtan dior çanta hermes eşarp alalım dememişşşş

Öğrenci sayısı azsa olur gerçi. Hayri Küpeli‘de 1. sınıflar hep 25 lira topluyor. Öğretmene 500 liraya saat ve çiçek alınacakmış. La Parina diye bir çiçekçi açıldı, oradan alacaklar çiçeği. Buna rağmen 25 lira. Ama sınıflar 40+

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…