nurcanimmmm yarin dogumun oldugunu biliyorum..aklim hep sende ve tabikide dualarim seninle..yarin bu saatlerde insallah bebisin sana bakiyor olacak.....o kadar heyacanliyimki bende....canim yaaaa..insallah bebisin sag salim gelecek sana.....insallahhh canim....
pear canim nasilsin? tedavin ne zaman basliyo?
slm kızlar ben kızınca bakıyorumda kaynatmışınız
heheh
bende maskodan geldim bebiş odasının siparişini verdik üstümzden yük kalktı temizlik yapıcam şimdi biraz öpüldünüz...
arkadaslar selam hepinize..nasilsiniz? neler yapiyorsunuz? sanirim herkes cokkk heyecanli..yarin nurcanimizin kizi geliyo:))))insalahhhhh Rabbim bir nefeste kurtarsin canim yaaaa
ayy canım bak seenn nurcandan sonra sıra sende mi ? kaç aylıktı senin yaramaz .. :26: :26: bebiş odasını da almışsın hade bakalım hayırlı olsun.. ..bende ne severim ki bebek alışverişini eşimle bir alışverişe çıkarız ben kendime bişi alcem anne bebek reyonuna gelince öylece kalakalıyorum.. ne güzel şeyler var öylee bebişim olursa sanırımm çook masraflı olacagızz allah babanmıza sabır versin.
evet cnm nurcanı hayırlısıyla bi doğurtalımda sıra bana gelecek hayırlısıyla Allahım nasip etsin inş...
cnm benim 6 bitti 3 ay kaldı...bebek alışverişleri çok güzel oluyo gerçekten Allahım hepinize herkese bu duyguyu nasip etsin inş...ayrıca epeyde masraflı oluyo şaka bi yana...ben kocişe hamile kaldığımı öğrendiğin ay hemen bi kumbara temin ettim ve onada dedim her hafta şu gün şu kadar para atacaksın oda dinledi sağolsun yeri geldi az yeri geldi daha çok doldurduk kumbarayı(demir para değil haa kağıt şöle 50 lik 100lük cinsindn)şimdide yeri geliyo oradan yeri geliyo cepten harcıyoruz...
amin canım tüm isteyenlere inş... kumbara yöntemine bayıldım güzel fikirmişhee hee masrafa gelince eee olcek o kadar anne baba olmak kolaymı 3 ay cabuk geçer sen bebişini iyi bak rabbim sagsalim kucagına almayı nasip etsin. hayde hayırlısı topiğin ugur böcekleri bir bir geliyoo
kumbarayı tavsiye ederim cnm
aynen dediğin gibi anne baba olmak kolay değil heleki bizler gibi zorlu mücadele verenler için özellikle
aynen ya 3 ay var daha diyorum ama göz açıp kapayoncaya kadar geçecek hayırlısıyla...
evet canım zaman geciyo ... hayırlısıyla gelsin bebişin inş.. sen hazırlıklı ol ki zaten almışsın bebiş odası falan gerisi duaya kalmış allah büyük.. hayırlısı
sağolasın canım benim Allah razı olsun tabi edicm ayşeyede dedim sizler ismini unutmayacağım insanlarsınız özellikle sen ayşe umudumsun yeter herzaman nazemir ve pembe başından beri hep muhabbet halinde olduğum insanlarsınız bu topikte tabi sonradan katılan arkadaşlarımda var neslly pınar beren sonece başka da var ama sizler ilk arkadaşlarımsınız bu topicde sizleri asla unutmsam :))))))))))
sağol canım :)))))))))))) Allah razı olunTamam canım Allah yardımcın olsun inşallah...Annelerimizin dediği gibi sular seller gibi olsun geçsin inşallah... Bak şimdi çok heyecanlandım ben de yarını iple çekiyorum....:)))
nurcanimmmm yarin dogumun oldugunu biliyorum..aklim hep sende ve tabikide dualarim seninle..yarin bu saatlerde insallah bebisin sana bakiyor olacak.....o kadar heyacanliyimki bende....canim yaaaa..insallah bebisin sag salim gelecek sana.....insallahhh canim....
pear canim nasilsin? tedavin ne zaman basliyo?
arkadaslar selam hepinize..nasilsiniz? neler yapiyorsunuz? sanirim herkes cokkk heyecanli..yarin nurcanimizin kizi geliyo:))))insalahhhhh Rabbim bir nefeste kurtarsin canim yaaaa
sağol Allah razı olsun :)))))))canım bizim de dualarımız seninle yarın ALLAH ın izniyle herşey çok güzel olacak,dünyana bir güneş doğacak mis kokulu.. . ne hakkım geçtiki sanki ama için rahat edecekse helal olsun
e sen teyzesizsin ağla artık kız :)))))))))))) okadarcıkta kolaymı teyze olmak :))))))))))bu ne beee ağlattınız beni.. helallikler alınmış verilmiş bilmem ne üfff.. banucum doğurduğunda da çok ağlamıştım yarın yine çok ağlarım ama olsun ben çok çok ağlayayım ki yarın gelecek melek bir daha hiiiç ağlamasın.. ayşe teyzesi onun hayatı boyunca yetecek kadar peşin peşin ağladı zaten :)))
nurcanım ben ilk birkaç gün aramam seni müsait olmazsın zaten ama hep aklımda, hep kalbimde ve duamda olacaksın...
Nurcan, bak saatler nasıl hızla geçiyor gittikçe azaldı bebeğine kavuşacaksın Allah'ın izniyle...
Ayşe hanım gezdi geldi nasılsın kardeşim özledim seni yaaaa..
sağol Allah razı olsun :)))))))
e sen teyzesizsin ağla artık kız :)))))))))))) okadarcıkta kolaymı teyze olmak :))))))))))
tamam canım sıkma kendini olsun ben zaten size ayazmaya çalışırım Allahım kuvvet veririse
aaa kadına bak benden kaçıyo köşe bucak bi de özledim diyo :))))
ah sen bide bana sor gülüm hiç geçmiyo saatler bide kaynanam geldiNurcan, bak saatler nasıl hızla geçiyor gittikçe azaldı bebeğine kavuşacaksın Allah'ın izniyle...
Ayşe hanım gezdi geldi nasılsın kardeşim özledim seni yaaaa..
sen bize yazmayı falan boşver iyi ol bize yeter..
hadi artık kapat şunu da git yat..
Rabbimin tün meleklerin yarın yanında başında olsun..
ayrıca ağlarım tabi lafı mı olur teyzesi kurban..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?