eşini hastaneye yatırmıştı 1 hafta yokum dedi bende şimdi onu arıyodum ama hep meşgul telefonu
kızlar....nurcandan hbr getirdim size şimdi aradım...
sesi çok iyi geliyodu doğum olmuş bebek yanlarındaymış bi sorun yok dedi...
emmeye çalışıyo dedi 2950 gr doğmuş minnoşumuz
aman nazar deymesin kızlar maşallah diye diye okuyun...
bende ziyaretine gidicektim ama karşıda eşimin dayısının hanımını gece acil ameliyata almışlar 1 2 saat sonra oraya gidecez inş geç dönmeyizde nurcanımı ve güzel kızını bu gece görürüm...
herkese çok slmı var nurcanın...
ayyy çok mutlu oldum yaa canım arkadaşım bebişini sorunsuzca doğurdu ve kucağına almasını nasip etti Allahım..
ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN...
40 gündür adet görmediğime göre ben de menapozdayım galiba hem de gerçek benimki kimyasal değilay sıcak da mı bastı ne???
hz.ibiş yarın öğlen telefon bekliyor benden bakalım ne yumurtlayacak..
kızlar inanmazsınız ama ev işi yapmam lazım :)) yarın giyecek bişeyim yok ütü yapıcam..
öptüm sizleri...
Nurcanım allaha emanet ol..
Allah kabul etsin canım sağolasın..nurcancımm gunlerı değil saatleri saydı resmen...şükürler olsunn yaa şükürler olsun..sabrının karşılığını verdi rabbim ona..herzaman canım senden de allah razı olsun bumutlu haberi duyurdun bize..allah sanada bı avazda doğumlar nasip etsin inşallah..
ben nursen hanımın duasını okuyup haber vermıstım nurcana..annemlerdeydik tatilde giremedim bi türlü ama sabhatna beri aklaım nurcandaydı..şükürler olsun çok duygulandım çok..
iyiyim kuşum hala adet olmadım galiba artık menapozlu bir teyzeyimnbr kuşum napıosun bakalım konusamadık hiç ben tatili fırsat bilip anneme kaçtık çiftlik evinde yayıldık kuslar, böcekler iyi geldi..gelemedim onun için buraya ama nurcanla görüştük dün.. şükürler olsun senin fırfırlı donlu kız doğdu:)))))rabbim annesıne babsına bağışlasın en yakın zamanda bizlerede nasip etsin inşllah
ismiyle bin yaşasın Allah bahtından güldürsün.. çok şükür bin şükür..huhuuu
bilin bakalım size kimden slm getirdim...
öykü nisa hanımdan slm var teyzelerine...
geçte olsa nurcanı ziyarete uğrayabildim...
ikiside çok güzel görünüodu maşallah
ben gittiğimde yeni emmiş zilli kucağıma aldım çok tatlı bişi heryeri çok güzel...
nurcanda çok iyi görünüyodu
sizlere slmı var çok....
naber kuzular iyi misiniz? benim gece gezmeleri başladı yine yaz geldi ya giremedim dün..
Allah kabul etsin canım sağolasın..
iyiyim kuşum hala adet olmadım galiba artık menapozlu bir teyzeyim
ben onun o fırfırlı donlu poposunu yirim yiriiiim...
ismiyle bin yaşasın Allah bahtından güldürsün.. çok şükür bin şükür..
evet ayşe yaa boşladın iyice sen topiği
gelmiyon hiç...
ee hani osmancık sana söktürücü verecekti ne oldu?
hadi hastalanda başla tedaviye cnm yaaa...
ben doğuma gitmeden arkamda hamişler bırakmak istiyorum bu topikte...
beni bu güzel havalar mahfetti şekerim:))) eve dama giresim yok.. banka da yoğun biraz pek yazamıyorum..
osmancıkla bugün 6.30 randevumuz var bakalım ne diyecek..
kizlarrrr..nurcanimla bugun konustummmm...hepinize cok ama cok selami var..canim ya o durumda bile bizi unutmadi..ama morali bozuktu kizlar...prenseste kan degeri dusuk cikmiz..aksam 4 de belli olacak sonuclar..acikcasi bunu duyunca cokta konusamadim bende..uzuldum cok...ama inaniyorumki Rabbim bebisini bagislayacak ona..lutfen cok cok dua edelim kizlar......
benimde içimde prensesin sonuçlarının temiz çıkacağı doğrultusunda bi his var
şimdi msj attım
aramadım müsait değilse diye
bi cvp yazsın sonuçları öğrenince diye
Allahım yardımcısı olsun ...
haber yok muuu??
msj attım müsait değildir diye arayamadım...
sonuçlar çıkınca hbr ver dedim ama unutmuşta olabilir
aramayada çekiniorum...
yaaa ben de arayamıyorum ama çok da merak ediyorum..
o kadar cok merak ettimki aradimmm dayanamdim cunku....eve yeni girmisti cok yorgundu...ama iyiler simdilik..eger olumsuz bir durum olursa morarma vs. o zaman sorun olabilirmis..ama su an cok cok sukur iyi....konusurken benim kapi caldi konusamadim fazla..ama iyi oldugunu duydum icim rahatladi.......bol bol dua edelim......insallah Rabbim kotu bir sey vermesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?