Geleceksin biliyorum bebeğim

Aşk olsun hiç kaçarmıyım senden... Sığındığım tek insansın kaçarmıyım hiç senden... Hem artık ben menapozdayım biliyorsun bana anlayışlı davranın :))

40 gündür adet görmediğime göre ben de menapozdayım galiba hem de gerçek benimki kimyasal değil ay sıcak da mı bastı ne???
hz.ibiş yarın öğlen telefon bekliyor benden bakalım ne yumurtlayacak..
kızlar inanmazsınız ama ev işi yapmam lazım :)) yarın giyecek bişeyim yok ütü yapıcam..
öptüm sizleri...
Nurcanım allaha emanet ol..

Tamam canım... msn de yazmıştım okudun mu bilmiyorum adaçayı iç istersen diye....

İyi geceler kızlar, Nurcanım yarın için sana bol şans hep dua edicem sana Allah hayırlısyla yavrunun yüzünü görmeyi nasip eder inşallah... Allah isteyen herkese nasip etsin... Hoşçakalın...

slm arkadaşlar umarım herkes iyidir çok gelmiyorum buralara artık ne bileyim okudukça canım yanıyo işte bide boş bomboş hissediyorum kendimi ondan pek uğramıyorum ama inanın aklım hep sizde nazemir yeter ayşe umudumsun herzaman seninle ve ismini hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım inşallah bizim içinde herşey çok çok güzel olsun....doğru hatırlamışım nurcanın doğumunu
canım arkadaşım inşallah yarın akşam bu saatlerde kucağında mis kokulu yavrunla yatağında uzanıyor onu emzirmeye çalışıyo olacaksın ne güzel bir arkadaşımız daha Allahın izni ile bu savaşı kazandı seni şimdiden çok çok tebrik ederim eşinle yavunla bir ömür boyu sağlıkla yaşa inşallah

İyi geceler kızlar, Nurcanım yarın için sana bol şans hep dua edicem sana Allah hayırlısyla yavrunun yüzünü görmeyi nasip eder inşallah... Allah isteyen herkese nasip etsin... Hoşçakalın...

anna ben yokken kaynatmışınızda kaynatmışınız
ben geldim biriciğiniz yok...nurcanımda çıkmış artık demek inş herşey yolunda ilerler...

kızlar hepinize çoooooooooook teşekkürler dualarınızla inşallah kızıma kavuşmaya gidiyorum öğlenden sonra kucağımda olacak miniği inşallah hepinize kocamaaaaaaaaaan öpücükler

NURCAN SENİ VE HİKAYENİ HEP TAKİP EDİYORDUM.DEMEK BUGÜN DOĞUM YAPACAKSIN,iNŞALLAH BEBEĞİNİ SAĞLIKLA ALIRSIN KUCAĞINA.MELEĞİNİN KARDEŞİ GELİYOR NİHAYET..

kızlar birde size Umudumsun'u soracaktım.onunla başka bir topikten tanışıyoruz ve çok sevdiğim bir arkadaştır.ama ne zamandır buralarda görmüyorum.facedende arkadaşız ama ordada yok.birşey mi oldu,bileniniz var mı acaba?merik ettim onu.

canim arkadasim benim....haklisin haber vermedim sana..canim tasinacagimiz icin neti kestirdik..bende face hesabimi yeni net baglanana kadar gecici olarak dondurdum...net baglaninca dondurmayi kaldiracam hemen...anca arkadaslara v.s gidince nete girebiliyorum..sen ne yapiyosun canim nasilsin? bende hic bir degisiklik yok canim; hersey yine ayni; keske bir degisiklik olsa haber verecegim ilk insanlardan birisin...cok opuyorum canim benim...grs uzere...

kızlar....nurcandan hbr getirdim size şimdi aradım...
sesi çok iyi geliyodu doğum olmuş bebek yanlarındaymış bi sorun yok dedi...
emmeye çalışıyo dedi 2950 gr doğmuş minnoşumuz
aman nazar deymesin kızlar maşallah diye diye okuyun...
bende ziyaretine gidicektim ama karşıda eşimin dayısının hanımını gece acil ameliyata almışlar 1 2 saat sonra oraya gidecez inş geç dönmeyizde nurcanımı ve güzel kızını bu gece görürüm...
herkese çok slmı var nurcanın...
ayyy çok mutlu oldum yaa canım arkadaşım bebişini sorunsuzca doğurdu ve kucağına almasını nasip etti Allahım..
ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN...

cokkk duygulandim; aglamamamk icin kendimi zor tutuyorum...nurcani aramak istiyorum; ama yeni dogumdan cikti..rahatsiz etmek istemiyorum..sabah beri aklim ondandyi..bilgilendirdigin icin cok tesekkur ederim...su an elim ayagim titriyo..mucize geldi dunyaya..kardesimmmm insallah Rabbim sana bagislasin evledini..darisi bizim basimiza..

inanırmısın bende çok duygulandım...çok şükür rabbim kucağına sağ salim almasını nasip etti
baştan hastaneyi aradım doğumu oldumu diye
hemşireler oldu diyince
hemen cepten nurcanı aradım sesi yorgundu belli yeni çıkmış ama meraktan ölecektim...
o şaşkınlığımla kıza bide ilk defa konuşmanın verdiği heyecan kıza diyorumki nasıl güzelmi?teli kapattıktan sonra dankladı salak kafam güzeldir tabi minicik bebek çirkin olurmu hiç helede mucizeyse diye
valla ayıp oldu belkide kıza ama çıkıverdi ağzımdan sorma...
inş onu doğurttuk sıra banaa geldi inş bende sağ salim kucağıma almamaı nasip olur...
sizlerinde en kısa zamanda hamile kalamnız nasip olur cnm...
çok güzel bi mutluluktur yaaa
inş akşam erken dönerizde bi uğrarım kıza
aman bu ameliyatta nereden çıktı yaa sorma sinirlerim çok bozuk nurcana gidecektim başkasına gidiyorum geçmiş olsuna...

ne diyelim kii hayde gözümüz aydın bende bi bakayım haber var mı diyordum.. sagol canımm çook sevindim darısı tümm kardeşlerimizin başına inşş

ay bende duygulandım içim bi hoş oldu ALLAH analı babalı sağlıklı hayırlı bi r evlat olarak büyütsün....bende aramak istiyorum ama arasammı uygun olurmu diye düşünüyorum ne yapsam acaba

kızlar nurcan dualarımızla allahın da izniyle bebişimizi sagsaglim kucagına aldı.. been dualarımızın çok faydası oldu diyorumm vee devam edelim dua etmeye benim bi fikrim var.. tıpkı nurcan gibi liste yapıp sırayla herkeze okunsun istiyorumm
salatı tefriciye okuyalımm ne dersinizz ????? 4444 adet okunuyor. bilenler mutlaka vardır. bildigim kadarıyla 1 , 3 , 5, 7, ve en son 9 günde okunması gerekiyor.

biz meryemden önce okumuştuk sırayla ama okunmayan arkadaşlar varsa okuyalım onlarada... tabii bu benim fikrim isterlerse tekrarda okuyabiliriz

“Salât-ı terficiye” nin aslı, Latin harfleriyle okunuşu ve anlamı şöyledir:

اللهـم صل صلاة كاملة وسلم سلاماً تاماً على سيدنا محمد الذي تنحل به العقد وتنفرج به الكرب وتقضى به الحوائج وتنال به الرغائب وحسن الخواتم ويستسقى الغمام بوجهه الكريم وعلى آله وصحبه في كل لمحة ونفس بعدد كل معلوم لك.

Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek.

Anlamı:

“Ya Rab! Efendimiz Muhammed’e tam ve mükemmel bir salat ve selam eyle. O Nebi ki, onun yüzü suyu hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar karşılanır, arzulara ve güzel akıbetlere erişilir, bulutlardan yağmur dökülür… Onun âline ve ashabına da salât ve selam eyle ya Rab! Her an, her nefeste ve senin bildiklerinin sayısınca.”

İmamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: "Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için "Salât-i Tefriciye"yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, okulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir."

Görüldüğü gibi Salat-ı Tefriciye, bir muradımız olduğunda, Rabbimizden Peygamberimizi(a.s.m) vesile edip, muradımızı istemek için bir duadır

bilgi olsun diye bir eklentide yaptım.. gerisi siz hanımlara kalmış listeyle ilğilenirim ama önemli olan katılımın çok olması

Son düzenleme:
biz meryemden önce okumuştuk sırayla ama okunmayan arkadaşlar varsa okuyalım onlarada... tabii bu benim fikrim isterlerse tekrarda okuyabiliriz

anladım canım biraz bekleyelim katılmak isteyenler iyice belli olsun allahın izniyle başlarız..
aayy bu arada yeteri gören varmı nerde kii ???????? merak ettim

anladım canım biraz bekleyelim katılmak isteyenler iyice belli olsun allahın izniyle başlarız..
aayy bu arada yeteri gören varmı nerde kii ???????? merak ettim

eşini hastaneye yatırmıştı 1 hafta yokum dedi bende şimdi onu arıyodum ama hep meşgul telefonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…