Aşk olsun hiç kaçarmıyım senden... Sığındığım tek insansın kaçarmıyım hiç senden... Hem artık ben menapozdayım biliyorsun bana anlayışlı davranın :))
40 gündür adet görmediğime göre ben de menapozdayım galiba hem de gerçek benimki kimyasal değilay sıcak da mı bastı ne???
hz.ibiş yarın öğlen telefon bekliyor benden bakalım ne yumurtlayacak..
kızlar inanmazsınız ama ev işi yapmam lazım :)) yarın giyecek bişeyim yok ütü yapıcam..
öptüm sizleri...
Nurcanım allaha emanet ol..
kimseçikler kalmamışneyseee iyi gecelerr topikkkk
40 gündür adet görmediğime göre ben de menapozdayım galiba hem de gerçek benimki kimyasal değilay sıcak da mı bastı ne???
hz.ibiş yarın öğlen telefon bekliyor benden bakalım ne yumurtlayacak..
kızlar inanmazsınız ama ev işi yapmam lazım :)) yarın giyecek bişeyim yok ütü yapıcam..
öptüm sizleri...
Nurcanım allaha emanet ol..
İyi geceler kızlar, Nurcanım yarın için sana bol şans hep dua edicem sana Allah hayırlısyla yavrunun yüzünü görmeyi nasip eder inşallah... Allah isteyen herkese nasip etsin... Hoşçakalın...
slm arkadaşlar umarım herkes iyidir çok gelmiyorum buralara artık ne bileyim okudukça canım yanıyo işte bide boş bomboş hissediyorum kendimi ondan pek uğramıyorum ama inanın aklım hep sizde nazemir yeter ayşe umudumsun herzaman seninle ve ismini hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım inşallah bizim içinde herşey çok çok güzel olsun....doğru hatırlamışım nurcanın doğumunu
canım arkadaşım inşallah yarın akşam bu saatlerde kucağında mis kokulu yavrunla yatağında uzanıyor onu emzirmeye çalışıyo olacaksın ne güzel bir arkadaşımız daha Allahın izni ile bu savaşı kazandı seni şimdiden çok çok tebrik ederim eşinle yavunla bir ömür boyu sağlıkla yaşa inşallah
anna ben yokken kaynatmışınızda kaynatmışınız
ben geldim biriciğiniz yok...nurcanımda çıkmış artık demek inş herşey yolunda ilerler...
kızlar....nurcandan hbr getirdim size şimdi aradım...
sesi çok iyi geliyodu doğum olmuş bebek yanlarındaymış bi sorun yok dedi...
emmeye çalışıyo dedi 2950 gr doğmuş minnoşumuz
aman nazar deymesin kızlar maşallah diye diye okuyun...
bende ziyaretine gidicektim ama karşıda eşimin dayısının hanımını gece acil ameliyata almışlar 1 2 saat sonra oraya gidecez inş geç dönmeyizde nurcanımı ve güzel kızını bu gece görürüm...
herkese çok slmı var nurcanın...
ayyy çok mutlu oldum yaa canım arkadaşım bebişini sorunsuzca doğurdu ve kucağına almasını nasip etti Allahım..
ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN...
cokkk duygulandim; aglamamamk icin kendimi zor tutuyorum...nurcani aramak istiyorum; ama yeni dogumdan cikti..rahatsiz etmek istemiyorum..sabah beri aklim ondandyi..bilgilendirdigin icin cok tesekkur ederim...su an elim ayagim titriyo..mucize geldi dunyaya..kardesimmmm insallah Rabbim sana bagislasin evledini..darisi bizim basimiza..
kızlar....nurcandan hbr getirdim size şimdi aradım...
sesi çok iyi geliyodu doğum olmuş bebek yanlarındaymış bi sorun yok dedi...
emmeye çalışıyo dedi 2950 gr doğmuş minnoşumuz
aman nazar deymesin kızlar maşallah diye diye okuyun...
bende ziyaretine gidicektim ama karşıda eşimin dayısının hanımını gece acil ameliyata almışlar 1 2 saat sonra oraya gidecez inş geç dönmeyizde nurcanımı ve güzel kızını bu gece görürüm...
herkese çok slmı var nurcanın...
ayyy çok mutlu oldum yaa canım arkadaşım bebişini sorunsuzca doğurdu ve kucağına almasını nasip etti Allahım..
ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN...
kızlar nurcan dualarımızla allahın da izniyle bebişimizi sagsaglim kucagına aldı..been dualarımızın çok faydası oldu diyorumm vee devam edelim dua etmeye benim bi fikrim var.. tıpkı nurcan gibi liste yapıp sırayla herkeze okunsun istiyorumm
salatı tefriciye okuyalımm ne dersinizz ????? 4444 adet okunuyor. bilenler mutlaka vardır. bildigim kadarıyla 1 , 3 , 5, 7, ve en son 9 günde okunması gerekiyor.
biz meryemden önce okumuştuk sırayla ama okunmayan arkadaşlar varsa okuyalım onlarada... tabii bu benim fikrim isterlerse tekrarda okuyabiliriz
anladım canım biraz bekleyelim katılmak isteyenler iyice belli olsun allahın izniyle başlarız..
aayy bu arada yeteri gören varmı nerde kii ???????? merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?