Geleceksin biliyorum bebeğim

amaaaan napayım kıs delirdim sonunda olursa olur olmazsa canım sağolsun öööfff koydum gidiyo rahvan
nasıl bişey çıkabilir şekerim dünya tatlısı tombul tembel pembe beyaz bir melek geliyoooo

amaaaan napayım kıs delirdim sonunda olursa olur olmazsa canım sağolsun öööfff koydum gidiyo rahvan
nasıl bişey çıkabilir şekerim dünya tatlısı tombul tembel pembe beyaz bir melek geliyoooo

:)))))))))))) h he inşallah valla zayıf olcak diye üzülüyodum ama çarşamba günü doktor 3 kilo olmuş dedi iyi topladı bu 3 haftada :)))))))))
şekerim ben çıkim kaynanam gelir şimdi dışarı çıktıydı :))))))))) öptüm byeeeeeeeee

tamam tatlım ben de gezmeye gidicem..
eğer görüşemezsek yarın için Allah yardımcın olsun, herşey gönlüne göre olsun..bize de dua et..

nurcan kuzum yarın kızına kavuşma günüdür. hadii gözün aydın sagsalim kucagına al inş.
aayy topik son zamanlarda baya sessiz. nedeeen aceba :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26:

nurcancım inşallah güzel kızını yarın sağlıkla kucağına alırsın allah yardımcın olsun.ben bile çok heycanlandım darısı bilerin başına....

slm kızlar ben kızınca bakıyorumda kaynatmışınız
heheh
bende maskodan geldim bebiş odasının siparişini verdik üstümzden yük kalktı temizlik yapıcam şimdi biraz öpüldünüz...

tamam tatlım ben de gezmeye gidicem..
eğer görüşemezsek yarın için Allah yardımcın olsun, herşey gönlüne göre olsun..bize de dua et..
oh oh iyi gezmeler canım :))))))))))
sağol canım
tabikide edicem kıs etmemmi Allahım nasip etsin yeteerki mutlaka edicem adını asla unutmayacaklarımdansın :))))))))))))) bu arada hepiniz her ihtimale karşı hakkınızı helal edin nede olsa maeliyat asuyada söle onunda hkkı var
nurcan kuzum yarın kızına kavuşma günüdür. hadii gözün aydın sagsalim kucagına al inş.
aayy topik son zamanlarda baya sessiz. nedeeen aceba :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26:
sağolasın canım inşallah rsbbim sizlerede nasip etsin
nurcancım inşallah güzel kızını yarın sağlıkla kucağına alırsın allah yardımcın olsun.ben bile çok heycanlandım darısı bilerin başına....
amin canım sağolasın rabbim sizlerede tez vakitte etsin inşallah
slm kızlar ben kızınca bakıyorumda kaynatmışınız
heheh
bende maskodan geldim bebiş odasının siparişini verdik üstümzden yük kalktı temizlik yapıcam şimdi biraz öpüldünüz...

korktular sen kızınca :)))))))))))

asucuuuuuuuum canım nasılsın :))))))))))) kız şimdi sen aklımdaydın ayşeye yazıyodum asuya söle hakkını helal etsin diye hakkını helal et canım yarın doğuma giricem
bu arada sen nasılsın gülüm

Nurcanım, büyük gün yarınmış ne güzel. Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı,yüzünü görmeyi nasip edecek inşallah. Yarın dua edicem senin ve bebeğin için sen de bize et ne olur. Allah kolayından sağlıkla bizleride kavuştursun inşallah. Çok heyecanlandım bak şimdi... Bizler için ettiğin dualar sana gelsin arkadaşım... Herşey çok iyi olacak içime doğuyor sakın korkma, kızın yarın yanında olacak...Allah yardımcın olsun....

Ne demek canım kardeşim helal olsun esasen sen helal et hakkını çok uğraştın bizlerle... Ben iyi olmaya çalışıyorum bu sefer pek kolay atlatamadım bu mağlubiyeti hala da içime sindirebilmiş değilim. Yeni bir tedaviye başladım şimdi geçen hafta kimyasal menapoza soktu beni drum. 3 ay boyunca menapozdayım artık. Sonrasında tekrar denemek istiyorum daha ötesinide düşünmek istemiyorum şimdilik....

nurcanım hakkımız helal olsun ama düşünme böyle şeyler..
yarın herşey güzel olacak bu saatlerde ona bakıyo olacaksın ne güzel...
dua ederken benide unutma cnm...

sağolasın canım benim Allah razı olsun tabi edicm ayşeyede dedim sizler ismini unutmayacağım insanlarsınız özellikle sen ayşe umudumsun yeter herzaman nazemir ve pembe başından beri hep muhabbet halinde olduğum insanlarsınız bu topikte tabi sonradan katılan arkadaşlarımda var neslly pınar beren sonece başka da var ama sizler ilk arkadaşlarımsınız bu topicde sizleri asla unutmsam :))))))))))

Herşeyin hayırlısı...Meleğin bize uğur getirecek inşallah... Ne güzel bir duygu en tatlı haliyle yaşa sen sonuna kadar hakettin bunları... Çok emek, çok dua, çok gözyaşı var ama ne güzel ki mükafatı da bir o kadar güzel ve tatlı olacak...

canım ne hakkım varki varsada helel olsun
çok geçmiş olsun gülüm ya Allahım bunu atlatmayı birdaha bukadar uğraşmadan hiç üzülmeden evladına kavuşmayı nasip etsin güzel arkadaşım benim

canım ne hakkım varki varsada helel olsun
çok geçmiş olsun gülüm ya Allahım bunu atlatmayı birdaha bukadar uğraşmadan hiç üzülmeden evladına kavuşmayı nasip etsin güzel arkadaşım benim

Allah razı olsun kardeşim sen çok iyi birisin Rabbim seni üzmeyecektir. Yarın doğum saati belli mi?

amin inşallah canım yüce rabbim inşallah artık zamanı gelmiştirde daha fazla bekletmeden sizlerede nasip etsin

ben çıkim canım kaynanamlar evde pek duramıyorum öptüm byyyyyyy

amin inşallah canım yüce rabbim inşallah artık zamanı gelmiştirde daha fazla bekletmeden sizlerede nasip etsin

ben çıkim canım kaynanamlar evde pek duramıyorum öptüm byyyyyyy

Tamam canım Allah yardımcın olsun inşallah...Annelerimizin dediği gibi sular seller gibi olsun geçsin inşallah... Bak şimdi çok heyecanlandım ben de yarını iple çekiyorum....:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…