canım doktor yokmuş pazartesiye kadarGünaydııın yine haftasonu ama sabahın köründe zırtladım kalktım :)))
Nazemircim Allah razı olsun canım, söylerim ben arkadaşıma çok teşekkürler..
Yaaa Nurcancım biraz sakin ol lütfen bak bu kafanda büyüttüğün herşey çok kolay çözülecek endişelenme.. Bugün doktorunu ara konuş için rahatlasın.
Doktorla konuştum bakmış dosyama daha endişelenecek kadar gecikmemiş ptesiye kadar bekle birşey yapma ptesi tekrar ara ptesi yada salı bir muayenen edeyim dedi.. Kaşıntıdan yine kuduruyorum, ilaç söyledi onun içinde..
cnm hoşgeldin....
bizler iyi sayılırız cnm bi yaramazlık yok yani kötü yaramazlıklar
ben özet geçeyim
nurcanın bebiş pazartesi geliyo hayırlısıyla
yeter de eşini tekrar hastaneye yatırdı testler tekrar edilecekmiş
ayşe biraz rahatsız
nazemirde iyi ondada bi yaramazlık yok
bizdede sorun yok büyüyoruz 27. haftadayız..bendede şeker çıktı 1 hafta diyet verdi dr sonra tekrar ölçülecek..
aaaayyy canım sagol haberler içinn ..... çok şey kaçırmamşımm kötü haber yok şükür sevindim
benimde eşim ameliyat oldu şükür iyi geçmiş.. on gün oldu yarasıda hızla iyileşiyo bakalım beklemedeyiz ...
sağol canım iyiyiz şükür önemli bişi olmadı zaten bişi kaçırmadın ben pazartesi doğuma giricem nasipse
iyiyiz şükür... inşallah sende iyisindir.... herzaman seninle güzel özetlemiş daha üstüne ne denir...bende birkaçgündür düşünüyordum hilbay, son ece , sen ,ceylin naz, pembe 86, bikaç kişi daha var aklıma gelmiyor şu an isimleri neden yoklar diye umudumsun yazdı zaten neden giremeyeceğini pearflover zaten önceki gibi sık girmiyor yeter eşiyle ilgileniyor
cnm hoşgeldin....
bizler iyi sayılırız cnm bi yaramazlık yok yani kötü yaramazlıklar
ben özet geçeyim
nurcanın bebiş pazartesi geliyo hayırlısıyla
yeter de eşini tekrar hastaneye yatırdı testler tekrar edilecekmiş
ayşe biraz rahatsız
nazemirde iyi ondada bi yaramazlık yok
bizdede sorun yok büyüyoruz 27. haftadayız..bendede şeker çıktı 1 hafta diyet verdi dr sonra tekrar ölçülecek..
aaaayyy canım sagol haberler içinn ..... çok şey kaçırmamşımm kötü haber yok şükür sevindim
benimde eşim ameliyat oldu şükür iyi geçmiş.. on gün oldu yarasıda hızla iyileşiyo bakalım beklemedeyiz ...
geçmiş olsun canım Allah şifa versin
ay herkez terketmiş topiği :)))))))))))))
gnaydın şekerler
kahvaltı öncesi bakayım dedim hakikaten herkes bu topiği terketti ama şuanlık bişi olduğunu düşünüyorum
topiğin canlandığı günleride görecez yakındır
yeter bi gelsin bak nasıl kızacak size...
Nurcanım nasılsın canım yarın bu saatlerde meleğin kollarında olacak heyecandan ölüyorum
dün sokaklarda sürttüm bugün de geç kalktım kahvaltı falan ancak birazdan da yine çıkıcam
hala adet olmadım galiba menapoza girdim
şükür iyiyim canım ama gün geçmiyor kalpten gidecem sanki :))))))))))) ay kız olcakmı gerçekten alcamı yavrumu hala inanasım gelmiyo sağ sağlim doğurmadanda inanamıcam sanırım(((((((
sen nasılsın gülüm nasıl oldun
aaaaaaaaa ne menapozu kız yeni adet çıkarma buayda bunumu buldun Allah ALLah :))))))
ay bendede çizme takıntıssı vardır görsen habire alırım :)))))))))))) sanki dıları çıktığım var :))))))))hahaaa 10 gün sonra görüşelim uykusuzluktan ölüyoruuuum diye ağlayacaksın :))) yok altıydı yok gazıydı yok sütüydü bugünlerin aklına bile gelmeyecek canım arkadaşım..
ben iyiyim yaa koli bulucaz bügün ufak ufak çizmelerden falan başlıycam toplamaya, biraz çok ayakkabım çizmem var da
he heeee elveda orkid
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?