Geleceksin biliyorum bebeğim

ayşe ben tefriciyeyi okudum 500 okuyacaktım kaptırmışım kendimi 510 tane okumuşum düşersiniz artık sayıdan...daha çoksa bitiremeyecekseniz söyleyin biraz daha okuyabilirim...ben şimdi çıkıyorum yeğenlerim var sırayla nete giriyorlar bana sıra gelmiyor bende 5 dk a bakıp çıkayım dedim

Günaydııın yine haftasonu ama sabahın köründe zırtladım kalktım :)))
Nazemircim Allah razı olsun canım, söylerim ben arkadaşıma çok teşekkürler..
Yaaa Nurcancım biraz sakin ol lütfen bak bu kafanda büyüttüğün herşey çok kolay çözülecek endişelenme.. Bugün doktorunu ara konuş için rahatlasın.

Doktorla konuştum bakmış dosyama daha endişelenecek kadar gecikmemiş ptesiye kadar bekle birşey yapma ptesi tekrar ara ptesi yada salı bir muayenen edeyim dedi.. Kaşıntıdan yine kuduruyorum, ilaç söyledi onun içinde..

canım doktor yokmuş pazartesiye kadar ((((((((

kesin ilaçlar mantar felan yaptı senin adetinide ilaçlar etkilemiştir çok kullandın ilaç peş peşa

canım eşim ameliyat oldu sonrada kayınvalidemde kaldık ordanda anneme hemm ziyaret hemde şifa bulduk inş. o yüzden giremedim ama aklım hep sizdeydi ne haberler var aceba diye aklıma geldiniz sık sık herzamanseninle güzeelce anlatmış canım arkadaşım iyi olmanıza çok sevindim. artık bol bol yazacem ben geldimmm

slm kızlar topik iyice boşlanmış hayırdır ne oluyoruz..
tefriciyeleri bende okuyorum ama ben ezbere bilmediğim için daha çook az oldu ben yavaş okuyorum bi sorun olmaz dimi...
bugün sabahtan kocişle kahvaltı sonrası dışarı çıktık o beni pazara bıraktı oradanda arkadaşa geçtim akşamüstüde foruma gittik bi iki ihtiyac içn gelemedim kusura bakmayın

Nurcanım nasılsın canım yarın bu saatlerde meleğin kollarında olacak heyecandan ölüyorum

şükür iyiyim canım ama gün geçmiyor kalpten gidecem sanki :))))))))))) ay kız olcakmı gerçekten alcamı yavrumu hala inanasım gelmiyo sağ sağlim doğurmadanda inanamıcam sanırım (((((((
sen nasılsın gülüm nasıl oldun

dün sokaklarda sürttüm bugün de geç kalktım kahvaltı falan ancak birazdan da yine çıkıcam
hala adet olmadım galiba menapoza girdim

hahaaa 10 gün sonra görüşelim uykusuzluktan ölüyoruuuum diye ağlayacaksın :))) yok altıydı yok gazıydı yok sütüydü bugünlerin aklına bile gelmeyecek canım arkadaşım..
ben iyiyim yaa koli bulucaz bügün ufak ufak çizmelerden falan başlıycam toplamaya, biraz çok ayakkabım çizmem var da

ay bendede çizme takıntıssı vardır görsen habire alırım :)))))))))))) sanki dıları çıktığım var :))))))))
ay kız uyumamaya razıyım ben miniğim gelsin yeterki :))))))))) ayyyyyyyyy nasıl bişi çıkacak acaba :))))))))))
he heeee elveda orkid

kız deli bayram yap bideadet olamıyon diye :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…