bende merak ettim ayşeyi ama
hanım gerçekten eve dama girmeyen olmuş bu saat oldu hala yok
acaba osmancığı ne dedi?
gezdirecek kimse olsa bende girmeyecem eve ama gezdirecek yok
eşin nerede cnm çıkın bi hava alın..
eşim 1 de geliyor işten... anca hafta da 1 gün gezebiliyoruz dün izinliydi 10da girdik eve
ee cnm sende dün gezmişsin daha ne istersin..
bak bana kociş dedi gel çıkalım biraz hava alalım ben yok dedim biraz ağrım var kaldık
ama önceden diyecekti der demez hemen üstümü giymiş olurdum
ama ben bu evde oturmalarada razıyım napim...
bizde haftada birgün idare ediyoruz ne yapalım... inşallah birgün evde durmaya razı olacağımız günlerde gelir
inş cnmm inş....
en kısa zamanda inş...
yeterdende hiç ses yok yaa eşinin durumu iyidir inş..
cnm benim nedemek ilgilenemedin yaa aşkolsun fıstığım...canlarım yazdıklarınızı okudum hepinize dualarınız için teşekkür ederim herzaman canım çok ilgilenemedim seninle kusura bakmadın inşallah arayamadımda eve geçince ama umudumsun yazmış sizlere sağolsun şimdilik evimize çıktık kızımda bi değişiklik olmazsa sabaha olursa hemen acile gidicez ama benim süt gitti zar zor geliyor üzüntüden bugün çekildi hepsi hepiniz için isimlerinizle ayrı ayrı dua ettim doğum esnasında ameliyat haneden çıkanakadar inşallah rabbim kabul buyumuştur
Ayşecim canım yine yapmışsın yapacağını doğumdan çıktım ilk karşılaştığım şey senin hediyendi eşim ayşe sana paket yollamış dedi :))))))))çok duygulandım ben senin hakkını nasıl öderim tek yapabildiğim dua etmek inan özellikle kazkeç tekrarladım adını ameliyatta benim elimden gelen birtek bu rabbim inşallah kabul ederde duamı benimde bi nemze içim rahatlar hakkını helal et nolursun
kızlar ben şimdi diğer topiğede yazim çıkayım kızımı takip etmemlazım bi değişiklik varmı diye hepinizi çooooooooook seviyorum
Günaydın kızlar Osmancığıma gittim dün şükür kötü birşey demedi en son muayenede yumurtalarımın boyunu ölçmüştü o büyüklüğün üzerine hesap yaptı zaten ancak büyürler ve bu günlerde adet olursun çok da gecikmemiş 3-5 gün daha bekleyelim olmazsa ilaç veririm 12 gün o ilacı kullanırsın bitince de başlarız tedavine dedi..
Sizin de tahmin ettiğiniz gibi akşam gezmedeydim eve geç geldim üstümü bile zor değiştirip yattım hemen :)))
Nurcanım canım benim gözün aydın olsun,Rabbim hep güzel günlerini göstersin. Hayırlı sağlıklı anasına babasına dinine vatanına bağlı akıllı bir evlat olsun, ömrü bol bahtı açık olsun canım..
Hediyeme gelince lafı olmaz keşke elimden daha fazlası gelse :))
Günaydın kızlar Osmancığıma gittim dün şükür kötü birşey demedi en son muayenede yumurtalarımın boyunu ölçmüştü o büyüklüğün üzerine hesap yaptı zaten ancak büyürler ve bu günlerde adet olursun çok da gecikmemiş 3-5 gün daha bekleyelim olmazsa ilaç veririm 12 gün o ilacı kullanırsın bitince de başlarız tedavine dedi..
Sizin de tahmin ettiğiniz gibi akşam gezmedeydim eve geç geldim üstümü bile zor değiştirip yattım hemen :)))
cnm benim nedemek ilgilenemedin yaa aşkolsun fıstığım...
daha ne olsun...
inş minik prensesimizin sorunu ortadan kalkarda hepimiz rahatlarız annesi
kokla onu bizim için...
sütün kesildi demek cnm ya bak buna üzüldüm ama sorun değil mamaylada büyüyen bi sürü bebek var etrafta o iyi olsunda varsın mamayla büyüsün bişi olmaz...
duaların için sğl cnmm kat ve kat fazlası sana dönsün inş...
iyi hadi kötü bişi yokmuş en azından yavaş büyüdükleri için geç adet olacakmışın buda sorun değil hiç yoktansa...inş cnm inş sende en kısa zamanda tedavine başlarsın...
canlarım kan testimiz temiz çıktı şükr değerlerde düşme yok yarın birdaha gidicez zeka testi için inşallah Allahımın izni ile oda temiz çıkar :):))))))))) öptük sizi
ayşem daha ne yapcan gülüm her gönderdiğin çok değerli bizim için inan :))))))
doktorun sorun görmemesine sevindim inşaallah Allahımın işznii ile herşey güzel olacak buke
herzamancım bakalım çayda içiyom süt yapması için bişi aldık çay bitkisel onu içiyom belki işime yarar :)))))
canlarım yazdıklarınızı okudum hepinize dualarınız için teşekkür ederim herzaman canım çok ilgilenemedim seninle kusura bakmadın inşallah arayamadımda eve geçince ama umudumsun yazmış sizlere sağolsun şimdilik evimize çıktık kızımda bi değişiklik olmazsa sabaha olursa hemen acile gidicez ama benim süt gitti zar zor geliyor üzüntüden bugün çekildi hepsi hepiniz için isimlerinizle ayrı ayrı dua ettim doğum esnasında ameliyat haneden çıkanakadar inşallah rabbim kabul buyumuştur
Ayşecim canım yine yapmışsın yapacağını doğumdan çıktım ilk karşılaştığım şey senin hediyendi eşim ayşe sana paket yollamış dedi :))))))))çok duygulandım ben senin hakkını nasıl öderim tek yapabildiğim dua etmek inan özellikle kazkeç tekrarladım adını ameliyatta benim elimden gelen birtek bu rabbim inşallah kabul ederde duamı benimde bi nemze içim rahatlar hakkını helal et nolursun
kızlar ben şimdi diğer topiğede yazim çıkayım kızımı takip etmemlazım bi değişiklik varmı diye hepinizi çooooooooook seviyorum
canlarım yeterin herkese selamı var çok özlemiş bizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?