Geleceksin biliyorum bebeğim

yeter mi söyledi nurcan mı? :))) yoksa sen de rüyasında görenlerden misin?

nurcan söyledi ama beklediğim bişeydi bu sefer gerçekten hamile olduğunu düşünüyordum... geçenlerde de rüyamda bebek gördüm nezaman rüyamda bebek görsem hamile haberi alıyorum demiştim senide düşünerek söylemiştim... bukadar geçince testte negatif çıksada ben hep pozitif haber bekliyordum senden bu ay

ay ayşecim öyle göz atıyodum denk geldimmmm çok çok çok tebrik ederim hayırlısı olsunnnn işte gerçek mucize bu Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah çok çok sevindimmmm

gerçekten bu bir mucize ne kadar çok sorunum olduğunu biliyorsunuz..
Rabbim tamamına erdirsin hepinize en kısa zamanda en hayırlısını sağlıklısını nasip etsin...

2 saat kadar oldu öğrendiğim hala zangır zangır titriyorum vallahi hayal gibi ama gerçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek

canım çok tebrik ederim laf aramızda ben biliyodum

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
gerçektenmiiiiiiiiiiiii
inanmıyorum
Allahım bu ne kadar güzel bi hbr böyle
işte en güzel mucize bu
ayşem cnm bak o kadar sıkıntı çektin kendiliğinden geldiiiiçok tebrik ederim...
çok mutluyum
mutluluğumu anlatamam sana şuan
ama bu arada ne bu böyle herkes önceden biliyomuş bi sonraya ben kalmışım...
aşkolsun.....

ben nurcanı aradım ağlaya ağlaya o herkese yaymış :))))
sokaklarda bağıra bağıra ağladım

canım ben nurcanı aramıştım o söylemişti hemen akabinde ayşe yazdı buraya... ben birde bekliyordum hep bu ay hamile olduğunu hep hamileyim yazacağını abdala malum olurmuş banada malum oldu biraz

ben nurcanı aradım ağlaya ağlaya o herkese yaymış :))))
sokaklarda bağıra bağıra ağladım

vay zilli bi bana hbr vermedi
cnm yaa çok seviindim ne sıkıntılar çektin sen yaaa sonunda bak hepsi yoluna girdiii
aaaa falcı falcı geldi aklıma bak sana ne demişti doğru çıktııı
nurcanımın dualrıda tuttuu
eeee nasıl olduda şüphelendinmide test mest yaptın
kız anlatsanananaaaaa

bütün herkes telden melden öğrenmiş.
kız buraya yazıyo hamileyim
hadi git diyorumm şaka yapma
bende bi deli
ama napim bi şaka patlattın dedim kaç gündür girmiyon gönlümüzü alacan falan dedim...
:81::81::81::81::81::81::81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…