Geleceksin biliyorum bebeğim

ayyy çok güzel bi değer bu yaaa katlanır cnm katlanır sen içine ferah tut
osmancığınmı dedi sana test yapalım diye sen kendinmi yaptırdın?

yok osman yaptırdı zaten o telefon edip haber verdi bana kalsa arayıp sormayacaktım akşam ararım diyordum :))) hatta dün kan alan hemşireyle dalga geçtim galiba menapoza girdim diye :)))

yok osman yaptırdı zaten o telefon edip haber verdi bana kalsa arayıp sormayacaktım akşam ararım diyordum :))) hatta dün kan alan hemşireyle dalga geçtim galiba menapoza girdim diye :)))

ayyy ne kadar güzel
hamilesin içinde bi bebiş var mutluluğunu doya doya yaşa cnm hakettin sonuna kadar sen...
dikkat et kendine heee öyle artık akşam gezmeleri falan yarıya indir...
ocak ayında geliyo bebiş hesapladım hemen...
EEE eşinde şaşırmıştır değilmi?

değerinde güzelmiş inşallah katlanırda şöyle çift gelir biri kız biri oğlan iki çocuk oynasın şarkısındaki gibi
bir olsun bizim olsun :))))

eşim ağladı valla koca adam...
ben hesap filan yapmadım daha :)))

kız senin şu içinde bebiş var mutluluğunu doya doya yaşa yazın duygulandırdı beni

bir olsun bizim olsun :))))

eşim ağladı valla koca adam...
ben hesap filan yapmadım daha :)))

benim eşimde ağlar kesin kaç senedir bekliyorlar kolaymı biz yine konuşuyoruz paylaşıyoruz duygularımızı onlar hep güçlü durmaya çalışıyor böyle bi olayda ağlamayacaklarda ne zaman ağlayacaklar

mutluluk sarhoşu oldum o kadar yoruldum ki :))) elim kalkmıyor yerinden..
Allah bin kere razı olsun hep dualarınız sayesinde...

ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
canımmmmmmm ne diyim ki şimdi ben
çok çok duygulandımmmm allahım sen ne büyüksünnn sen sabredeni en güsel şekılde ödüllendirensin
ayy aklıma gelıo gelıo da umutlandırmiim diyorum yoksa senın cok gecikmen olmuyodu bende yazıorum kızaa ya geç yumurtlamısın bak sorun yokmus dıyeeee
ayyyyyy gözlerim dolduu ben çok tuhaf seyler hissettim yahuuuu canımmm benimmmm
bakk uzadı uzadı demek rabbim katından mucizesını yaollayacakmıs sana yaaaa
ayyyy dedım yaa bu topik hayırlı olacak hepimize..ayyy tebrikk ederimmm sasırdımm yahuuuuu canımmm çok çok mutlu oldummm keske suan yanında olabılsey hepımız sevıncını sana sarılarak paylaşabılsek kusumm yaa

şu an var ya dayak yemiş gibiyim o kadar çok sevindim nasıl bir duygu patlaması çok yorgun düştüm izin aldım birazdan eve gidicem.
o kadar test yaptım evde 2 kez idrar testi yaptım yoktu, belirtilerim de vardı ama heveslendikçe kendime kızıyordum salak salak heveslere kapılma diye
kısmet işte çok şükür bin şükür..
Allah tamamına da erdirir inşallah..

maşalallah barek allah kuzum allah seni ve mayıs kusunu:)))korusun ınsallahh
geç döllenmeyse cıkmamıs olabilir ayy al al izin al git cnm rabbim tamamına da erdirecek bir mucize verdi koruyacak da ınsallah abuuu kıss nurcan delirmiştir yaa duyuncaa

Allah tamamına erdirsin canım bende 3.tüp bebeğe başladım hamilelerin duaları kabul olurmuş ne olur bana dua et doğum günüm olan 31 mayısta opu olacam

Allah tamamına erdirsin canım bende 3.tüp bebeğe başladım hamilelerin duaları kabul olurmuş ne olur bana dua et doğum günüm olan 31 mayısta opu olacam

demirburc inşallah hersey yolunda girer sadece alalha bırak ona teslim ol ınankı hem stres etmezsın hem de rabbimin gönlünü hoş tutmus olursun ayse son zamanlarda hep öyle dıodu ıcıme bı huzur geldi bı gun olacakl bılıyorum ama ne zaman bılmıyorum dıyordu allaha bırakmıstı artık 2. tedavıye bı turlu başlayamıyordu aksılıklerden meğer rabbım ona mucizesını göndereckmiş iştee duaşrımız senınlee cumaları ve özlelıkle coocukların olduğu yerde dua edin dedi bugun bı programda onlar cok saf olduğu ıcın onların yanında edılen dualar daha makbulmuş

Ayşe _url arkadaşım ne deiyorsun bu siteyi her gün takip ederim inanamıyorum ya çooooooooooook sevindim benide ağlattın sevinçten çok mutlu oldum ya bana ümit verdin sen sevincini paylaşıyorum Allah kucağına almayı nasip etsin Maaşallah bizim içinde dua et ne olur

ayy kıslar ben de haminne oldum valla bide dediki bugunkü programda herkes uyuduğu için ve melekler o saatlerde yeryuzunde olduğu ıcın gece yarısı ve sanah namazı saatınde edilen dualr makbulmüş.. bide ayy niyeyse pek bı umutlandım yahuu,bende bi türlü 3. tedaviye başlayamadımya
hatta eşim ameliyat olunca normal deneyin dedi dr bıı hayır vardır dıyodum ama ayşemin mucızesıyle dahada ınandım bişey olmyorsa gercekten daha iyisi olacağı için olmuyordur diye..allahım herkese hepimize nasip etsin..

bana doktorum oyle hikayeler anlattıkii 3 denemden sonra spontan kalanlar
tup bebekte embriyosu bile oluşmayıp 4-5 ay sonra kendiliğinden olanlar
kadının biri ben kariyer yapıcam diyip bebeğini aldırmıs ama sonrakı 2 tup denemesı olmamıs
yanii tüp bebekte olmuyor diye benim nasılsa normal yolla olmaz demeyin sperm ve yumurta varsa her an hersey olabilir bız 1 yıldır nasılsa tedavıye bailadık normal yollada olmaz nasılsa dıye hiç ovulasyon günlerine dikkat etmiyorduk ama dikkat edin kıslar yani stres etmeden mutlaka yumurtlama günlerinizi kaçırmayın moralınızı hep yuksek tutun ve hep dua edip allahtan isteyin daha ne cok hamıle cıkarıcaz bu topikten inşallah

Ay öyle bir şey oldu ki allah o kadar büyük ki
yaa kızlar ben haaaamiiiileeeeyiiiiiiiiiiiiim

canımm çook çokk sevindimm ümitsiz konuşuyordun baak allah büyük işte nasip etdi sanada evlat.. çok duygulandım allah tamamına erdirsin.. inş. senin adına çok sevindimm
hayde gözün aydınnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…