şimdi cuma günü testi tekrarlıycaz katlanıyor mu bakıcaz şimdilik 300 küsürmiş değerim
ayyy çok güzel bi değer bu yaaa katlanır cnm katlanır sen içine ferah tut
osmancığınmı dedi sana test yapalım diye sen kendinmi yaptırdın?
şimdi cuma günü testi tekarlıycaz katlanıyor mu bakıcaz şimdilik 300 küsürmiş değerim
yok osman yaptırdı zaten o telefon edip haber verdi bana kalsa arayıp sormayacaktım akşam ararım diyordum :))) hatta dün kan alan hemşireyle dalga geçtim galiba menapoza girdim diye :)))
bir olsun bizim olsun :))))değerinde güzelmiş inşallah katlanırda şöyle çift gelirbiri kız biri oğlan iki çocuk oynasın şarkısındaki gibi
ayyy ne kadar güzel
hamilesin içinde bi bebiş var mutluluğunu doya doya yaşa cnm hakettin sonuna kadar sen...
dikkat et kendine heee öyle artık akşam gezmeleri falan yarıya indir...
ocak ayında geliyo bebiş hesapladım hemen...
EEE eşinde şaşırmıştır değilmi?
ayyy ne kadar güzel
hamilesin içinde bi bebiş var mutluluğunu doya doya yaşa cnm hakettin sonuna kadar sen...
dikkat et kendine heee öyle artık akşam gezmeleri falan yarıya indir...
ocak ayında geliyo bebiş hesapladım hemen...
EEE eşinde şaşırmıştır değilmi?
bir olsun bizim olsun :))))
eşim ağladı valla koca adam...
ben hesap filan yapmadım daha :)))
kız senin şu içinde bebiş var mutluluğunu doya doya yaşa yazın duygulandırdı beni
mutluluk sarhoşu oldum o kadar yoruldum ki :))) elim kalkmıyor yerinden..
Allah bin kere razı olsun hep dualarınız sayesinde...
şu an var ya dayak yemiş gibiyim o kadar çok sevindim nasıl bir duygu patlaması çok yorgun düştüm izin aldım birazdan eve gidicem.ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
canımmmmmmm ne diyim ki şimdi ben
çok çok duygulandımmmm allahım sen ne büyüksünnn sen sabredeni en güsel şekılde ödüllendirensin
ayy aklıma gelıo gelıo da umutlandırmiim diyorum yoksa senın cok gecikmen olmuyodu bende yazıorum kızaa ya geç yumurtlamısın bak sorun yokmus dıyeeee
ayyyyyy gözlerim dolduu ben çok tuhaf seyler hissettim yahuuuu canımmm benimmmm
bakk uzadı uzadı demek rabbim katından mucizesını yaollayacakmıs sana yaaaa
ayyyy dedım yaa bu topik hayırlı olacak hepimize..ayyy tebrikk ederimmm sasırdımm yahuuuuu canımmm çok çok mutlu oldummm keske suan yanında olabılsey hepımız sevıncını sana sarılarak paylaşabılsek kusumm yaa
şu an var ya dayak yemiş gibiyim o kadar çok sevindim nasıl bir duygu patlaması çok yorgun düştüm izin aldım birazdan eve gidicem.
o kadar test yaptım evde 2 kez idrar testi yaptım yoktu, belirtilerim de vardı ama heveslendikçe kendime kızıyordum salak salak heveslere kapılma diye
kısmet işte çok şükür bin şükür..
Allah tamamına da erdirir inşallah..
şu an var ya dayak yemiş gibiyim o kadar çok sevindim nasıl bir duygu patlaması çok yorgun düştüm izin aldım birazdan eve gidicem.
o kadar test yaptım evde 2 kez idrar testi yaptım yoktu, belirtilerim de vardı ama heveslendikçe kendime kızıyordum salak salak heveslere kapılma diye
kısmet işte çok şükür bin şükür..
Allah tamamına da erdirir inşallah..
Allah tamamına erdirsin canım bende 3.tüp bebeğe başladım hamilelerin duaları kabul olurmuş ne olur bana dua et doğum günüm olan 31 mayısta opu olacam
Ay öyle bir şey oldu ki allah o kadar büyük ki
yaa kızlar ben haaaamiiiileeeeyiiiiiiiiiiiiim
Ay öyle bir şey oldu ki allah o kadar büyük ki
yaa kızlar ben haaaamiiiileeeeyiiiiiiiiiiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?