Geleceksin biliyorum bebeğim

eeee kızlar topik hakketen ugurlu geldi bize ay iyice inanmaya başladım şimdi
flaşş flaşşş flaşşş
bir hamile haberi dahaaa (ayşeden ) eeveeettt yok muu artırannn ( allah artırsın inş )
nurcandanda iyi haberler geldi ohh bee sonunda umutsuz topiğe neşe geldi yahuu bende bugün arkadaşıma bebek görmeye gittim. kayınvalidesi cocugu göstermek için getirdi sonrada benim kucagıma bıraktı darısı sana olsun diyee aaayy bi tuaf oldum ki sevinimmi üzülüyümmü anlamadım.. .. allahım ya varis isminin hürmetine bizi dünyada yanlız bırakma annelik duygusunu bizlerede tatdır.. inş

Ayşemmm, nasıl sevindirdin bizi bugün Allah'ta seni daha çok sevindirsin inşallah. Bu topik uğurlu geldi bize ne güzel. Umut oldu bu mayıs kuşu bizlere... Cennetten çok melek getirsin mayıs kuşun....
Nurcanım hayırlısıyla bebeğine kavuştu bu ne güzel bir hafta müjdeler dolu. Maşallah subahanallah...

ayşee canım osman naaptı kıs onu da merak ettim eşini yazmıssında osmanın tepkısını merak ettim:))))
ayy ne güsel bi sevinç getirdin bize hepimiz kendi adımızada umutlandık valla:))

Bu kadar emek, gözyaşı, dualar Rabbim takdir etti rıza gösterdi sonunda... Bizleri duyuyor bu bir mucize.... Sabrın mükafatını verdi.... Hayırlısıyla keseyide, kalp atışlarınıda duyacaksın inşallah... Sevincimden yerimde duramıyorum....Mutluluktan havalara uçuyorum resmen....

aminnn inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Allah tamamına erdirsin mutluluğun daim olsun çok duygulandım.maşallah diyelim nazar değmesn.

Rabb'im bizede versin inş.

maşallahhhhhhhh Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah ... yıl sonuna kadar umarım bu sayfadaki anne aday adayları olurlar....

hep moralimizi yüksek tutalım kıslar bu ay olmadı diğer ay diğer ay olmadı 3-5 ay sonraa mutlaka rabbim nasip edecek. biz ancak rahatladık eşimle..acınında evreleri var önce reddedersin inkar dersin kabul etmezsın belki isyan edersin ama onun bi zamanı vardır bi süre sonra kabul süreci başlıyor işte genelde kendiliğinden gebelikler bu süreçte yasanıyor hani aklımdan çıkardığım ay kaldım dıyorlar yaa aslında kabullenıp artık stres etmedıklerı allaha bıraktıkları an kalıyorlar..
ayşem nurcanım bize öyle umut verdiniz ki önce allahım tabiki, sonra siz bu gazla geliriz peşinizden:))))

denemek istermisiniz bilmiyorum ama deneyen bir yakınım var....

ibrahim suresini 7 defa bir elmaya doğru okuyup üfleyin ve yarısını siz yarısınıda eşinize yedirin ve sonrası malummmmm
gerçekten bebiş imkansız denilen birisini tanıyorum.herşeyin başında umudunuzu kaybetmeyin.inanınnnnn kii olsunnnn Rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı bizlere nasip etsin hepimizin gönlüne göre versin kızlaaaarrrrrrrr

Allah tamamına erdirsin canım bende 3.tüp bebeğe başladım hamilelerin duaları kabul olurmuş ne olur bana dua et doğum günüm olan 31 mayısta opu olacam

Ayşecim hayırlı,uğurlu,sağlıklı,sıhhatli,uzun ömürlü olsun bebeğin canımm

Allah tamamına erdirsin mutluluğun daim olsun çok duygulandım.maşallah diyelim nazar değmesn.

Rabb'im bizede versin inş.

canım arkadaşlarım dert ortaklarım kader kardeşlerim Allah hepinizden razı olsun tüm iyi dilekleriniz ve dualarınız için bin kere teşekkürler Rabbim dualarınızı misliyle size döndürsün..
bu mucizenin nasıl olduğunu sormuşsunuz bu mucize ben ondan vazgeçince beni buldu.. boş verdiğim kaderimle barıştığım olmazsa da ölmem dediğim anda nasip oldu... bunu diyebilmek çok zor biliyorum ama ben Rabbime evlat için dua etmedim sonsuz tevekkül ve sabır için dua ettim, hayırlısını ver benim ahretimi güzel eyle dedim mükafatımı bu dünyada yolladı Rabbim.. inşallah kucağıma almak da nasip olur.. hep dualarımdasınız siz de mayıs kuşumla bana dua edin olur mu???
bir de çok ayıp ve yakışıksız biliyorum ama ilişkiden sonra içim geçip uyuyuncaya kadar ya evvel dedim ve içim sımsıcak oldu bambaşka bir histi sanki o anda hissettim..
darısı başınıza kimseye bu yollarda göz yaşı döktürmesin güzel Allahım..

çok duygulandımmm bebişimmmm Allah gönlüne göre versin inşallah duygularını ne güzel dile getirmişsinnn canım benim Rabbim karnında görmeyiş nasip etti sana ne güzel dilerim sağlıklı,sıhhatlı,kazasız,belasız kucağına almayıda nasip eder

amiiin canı gönülden dilerim en kısa zamanda darısı tüm yoldaşlarımın başına...

ayseeeeeeeeeeeeeeee hamilemisin gozun aydin......en son benmi duyuyorum ama yaa...askolsunnnnn bir mesaj ataydinya banaaaa.....ya bu arada gecen hafta ruyamda sen ben nurcan kuafore gidiyoduk..uyandim dedim hayirlara vesile olsun insallah..simde hamis oldugunu okudum...ay darisi basimiza.......ama biseye zaten hep inaniyorum; kadin faktorlu sorunlarda er yada gec kadinlar mutlaka kaliyo..bunu bana dr.larda demisti...o yuzden ben umutsuz bakmiyorum kadin faktorlulere..insallahhhhh bizede nasip olur kalmak...dualarinda bizide unutma....

nurcani dusunemiyorumm sevincten cildirmistirr bacim...hem kizi geldi hem aysecik hamile......ben oyle inaniyodumki ayse senin kendiliginden kalacagina hicccc sasirmadim o yuzdennn.....tedavin o kadar ertkendi hep diyoduk belki kendiliginden gelecek bak geldi iste...insallah Rabbimm tamamina erdirsin.....insallah Rabbim kucagina almayi nasip etsinnnnnn.......

en son ben duydum kustum sannnnaaaaa canim insalllah Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsindeee gerisi hicc onemli degil....tekrar tebrik ediyorummmmm...kendine cok cok dikkat et...aa nurcanin kiziyla aranizda 1 sene bile olmayacakkk; 8 ay fark olacak aralarindaaa ne guzelll

opuyorum cokkkk darisi basimiza insallahhhhh

caaanııım nolur küsme bana aklım zaten azdı o da uçtuuu gittiiii... inşallah Allah tamamına erdirir, kucağıma almayı da nasip eder, inan hissettiklerimin tarifi yok.. doktorum ne kadar kötü bir tablo çizmişti biliyorsun ayrıca sadece bende değildi eşimde hareketlilik 5 morfoloji 2ydi bana senin en fazla %3 normal gebelik şansın var o da 2 ayda bir demişti biliyorsun sağ yumurtalığım çalışmıyor endometriozis yüzünden..
yani düşündükçe Allahın büyüklüğü karşısında ağlamak ve tövbe etmekten başka bir şey gelmiyor içimden..
Rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu hep duamdasın en kısa zamanda Yuşa Hz.ne yine gidip şükredicem hepiniz için yine dua edicem..
Siz de bana dua edin nolur bitmesin bu rüya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…