Geleceksin biliyorum bebeğim

canimmmm sen iyi ol yeterkiiii.....olumsuz dusunme sakinnnn canim.....her zaman dualarimdasin canim benim; evlat isteyen herkes...insallah Rabbim hepimize nasip eder bu mutlulugu..sen keyfini sur hamileliginnn..ben hic hamile kalmadim nasil bir duygu bilmiyorum ama en azindan tup denememde 10 gunde olsa hamis oldugumu dusundum...muhtesem bir duyguydu..insallah kurban oldugum Rabbim nasip edecek evladini sana...hamislerin duasi kabul olur..bizi hicc unutma dualarinda canim...inan cok ama cokkkkkk sevindim.......kendine cok cok dikkat et canim benim...

kizlarrr sevgiler hepinize....kendi netim kesik biliyosunuz; baskasinin netinden girdigim icin hemen yazip cikiyorum...ve her zman giremiyorum zaten..ama hep aklimda ve dualrimdasiniz....insallah hersey hepimiz icin cok cok guzel olsun....

Nurcannnn, Allah analı babalı büyütsün bebeğini inşallah arkadaşım. Bak kızınla ne uğurlu geldiniz topiğe ayşem de hamile kaldı....

Nurcan, kızın nasıl emmeye başladımı seni. Allah bol süt versinde güzel besle inşallah bebeğini.... Bir ara resmini koyda bizde görelim prensesi....

ooo nurcan hanım hoşgeldiniz allah analı babalı büyütsün küçük cadıyı sen nasılsın dikişler falan. bebişin kan durumu nasıl

canım sütüm biraz düzene girdi şükür sağolasın
sağol canım rabbim sanada nasip etsin tez vakitte inşallah
yeter mi söyledi nurcan mı? :))) yoksa sen de rüyasında görenlerden misin?
ben söledi ((((((((((((( şansa aradılar senin peşine bende sevinçten yetiştirdim hemen napim
delirmemmi eşim kendinden daha çok sevindin diyo o bile şaşırdı :))))) annem felan herkez ayşeyi biliyo çok sevindi herkez valla evde bayram vardı dün sanki :)))))))
sırada sen varsın sabır bak rabbim sanada mucizeni verecek yakındır inşallah
valla gülüm gör telde ağlıcaktım nerdeyse ama ayşeyi daha çok sitrese sokmim dedim çok mutlu oldum
günaydın cicişler
hastanedeyim...
şeker yüklemem yapıldı 100lük
aç karna 101 çıktı başta yüksek yani...
canım çok değil yüksek ama takip altında tutarsa ssorun olcağını sanmam
Nurcannnn, Allah analı babalı büyütsün bebeğini inşallah arkadaşım. Bak kızınla ne uğurlu geldiniz topiğe ayşem de hamile kaldı....

Nurcan, kızın nasıl emmeye başladımı seni. Allah bol süt versinde güzel besle inşallah bebeğini.... Bir ara resmini koyda bizde görelim prensesi....

pearlcım sağol canım kızım daha iyi pek giremiyoeum nete aslında kızım çok ağlayan biri değil ama benim moral hep yerlerde olunca bide gelen giden çok oluyor
bugün yine hastanedeydi kan testleri temiz çıktı ama buseferde doktor kalbinde üfürme var dedi bitmiyor derdim rabbim bize sabır kızıma sağlık sıhhat versin yarın gataya gidicez mecbur hiç paramız kalmadı her ihtimale karşı burdanda randevu aldık paa bulursak burda bulamazsak gatada kalp ekosu çektiricez biliyorum hep dualarınızdayız ama yinede unutmayın kızımla beni bitsin bu üzücü günlerim yarında iyi haberler alayım bugün yine ağlamaktan kahroldu

ooo nurcan hanım hoşgeldiniz allah analı babalı büyütsün küçük cadıyı sen nasılsın dikişler falan. bebişin kan durumu nasıl

canım ben pek dikişleri geçen doğum gibi anlayamadım hep başka sorunlar çıkınca dikiş felan aklıma bile gelmiyor kan testimiz şükür iyi sağolasın sen nasılsın iiyisin inşallah fazla duramıcam tekrar girerim ama öptüm hepinizi byeeeeee

aaa nurcan gelmiş....
cnm hoşgeldin...
çok şükür bebişimiz ve sen iyisin ama cnm üzülme
bi bu kabinde üfürme nedir ne değildir tedavisi vardır muhakkak cnm yaa
çok şükür kucağına aldın yaa rahatsızlıkları inş düzelir minişimizin
bende bugün hastanedeydim hep bakındım sana belki görürüm diye ama göremedim bide ne zaman geleceğini bilmediğim için dedim belki o daha geç gelir

heeyyyoooo ben geldiiimmmm

kızlar bayadır gelemiyordum önce pcim bozuldu sonra nette sorunlar yaşadım ancak gelebildim buralara hepinizi özledim merak ettim değişiklik varmı diye ama en çok nurcanı merak ettim doğumu gerçekleştiimi diye rabbim kızına kavuşturmuş şükürki

nurcanım rabbim kızını size bağışlasın inşallah sağlıklı uzun ömürler versin
sanırım biraz sıkıntılı günler geçiriyorsun hayırlısıyla atlatırsınız canım rabbim tez zamanda şafi adıyla şifa versin inşallah ayyy ismini ne koydunuz geçmişide okuyamadım merak ettim ay az kalsın unutuyordum topiğimizin prensesine nazarlık takmayı

ayşecim bu ne müthiş haber böyleeee
çok sevindim inanki canım canı gönülden hemde
rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah

ben böyle arada yok olayım gelince ne güzellmiş böyle müjdeli haberler almak

hoşgeldin cnm...
evet epeydir yoktun topikte...
nurcan sanırım çıktı cnm yaa
ben söyliyim sana prensesin ismi öykü nisa...
inş cimcimemiz sorunların üstesinden gelecek Allahın izni ile

:))))) hadi yine bir kaybol döndüğünde de sen hamile kalmış ol tamam mı

hoşgeldin ne zaman aklımdan geçirsem geliyorsun bende faceden mesaj atacaktım nerelerdesin diye güzel haberler var diye hissedip geldin

kıslar merhaba nasılsınız bakalım nurcanım gelmiş
nurcanım msn den msj yazdım kuzum girince bi bak
ayşecim sen nasılsın herzaman senınle sırada sen varsın hadi bakalım hayırlısıyla senin kuzuşunun güzel haberlerini de alırız inşallah..
diğer arkadaşlar bazılarınızı pek tanımıyorum ama ayşe ayağını sürüyecek bu topiğin ilk hamilesi..bizde arkasından gelicez inşallah..ben bir süre psikolojik eğitim de almıstım çok da okuyorum seve seve
moralleri yüksel tutmak benden:)))) ama sizin de iştirakınızla tabiki

cnm benim hoşgeldin...evet cnm sırada ben varım doğuma gitmedende burada arkamda bi sürü hamiş bırakmak istiyorum...

iyiyim kuşum heyecanlıyım endişeliyim yarın testim var kaaaat kat katlansın inşallah... umarım benim miniğim önce annesini üzmez terk etmez sonra da tüüüüm teyzelerine uğur getirir..

cnm benim hoşgeldin...evet cnm sırada ben varım doğuma gitmedende burada arkamda bi sürü hamiş bırakmak istiyorum...

inşallah canım yaa ben hep hayırlısını diledim şimdi de normal deneyin dedi doktorlar çok dua ettim eşimin varikoselinin hala durduğunu öğrendik..bayağı bi genişlemiş damar temizlediler inşallah bu kez ben de ınanıyorum bişeyler düzelecek bu ameliyatla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…