caaanııım nolur küsme bana aklım zaten azdı o da uçtuuu gittiiii... inşallah Allah tamamına erdirir, kucağıma almayı da nasip eder, inan hissettiklerimin tarifi yok.. doktorum ne kadar kötü bir tablo çizmişti biliyorsun ayrıca sadece bende değildi eşimde hareketlilik 5 morfoloji 2ydi bana senin en fazla %3 normal gebelik şansın var o da 2 ayda bir demişti biliyorsun sağ yumurtalığım çalışmıyor endometriozis yüzünden..
yani düşündükçe Allahın büyüklüğü karşısında ağlamak ve tövbe etmekten başka bir şey gelmiyor içimden..
Rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu hep duamdasın en kısa zamanda Yuşa Hz.ne yine gidip şükredicem hepiniz için yine dua edicem..
Siz de bana dua edin nolur bitmesin bu rüya..
selamlar güzel bir gün olsun inşallah
selamlar güzel bir gün olsun inşallah
canım sütüm biraz düzene girdi şükür sağolasınaaaa nurcannn
cnmmm
bak sevindirici hbrle gelmisin ne güzel çok sevindim...
bak gör bundan sonra herşey yolunda devam edecek sen rahat ol
inş cnm sütünde tam kesilmeden devam ederde güzel güzel emzirirsin yavrunu...
bizlerde bi sorun yok bildiğin gibi
sağol canım rabbim sanada nasip etsin tez vakitte inşallahcanımm benimm güsel anne..hayırlı uğurlu olsunn kızın sağlıklı, hayırlı evlatlar olsun inşallah..
herşeyin yolunda olmasına da çok sevindim..duların için de allah razı olsun kusum kıss bitti yaa valla saya saya bitirdin doğum bile oldu hayırlısıyla..cennet kokulu kızını bizim için de doya doya kokla cnm herşey yolunda bu kez hiçbirimizin içine kötü birsey doğmuyor dualrımız sizinle hep..çok öptümm ikinizi de:))
ben sölediyeter mi söyledi nurcan mı? :))) yoksa sen de rüyasında görenlerden misin?
delirmemmi eşim kendinden daha çok sevindin diyo o bile şaşırdı :))))) annem felan herkez ayşeyi biliyo çok sevindi herkez valla evde bayram vardı dün sanki :)))))))maşalallah barek allah kuzum allah seni ve mayıs kusunu:)))korusun ınsallahh
geç döllenmeyse cıkmamıs olabilir ayy al al izin al git cnm rabbim tamamına da erdirecek bir mucize verdi koruyacak da ınsallah abuuu kıss nurcan delirmiştir yaa duyuncaa
sırada sen varsın sabır bak rabbim sanada mucizeni verecek yakındır inşallahBu kadar emek, gözyaşı, dualar Rabbim takdir etti rıza gösterdi sonunda... Bizleri duyuyor bu bir mucize.... Sabrın mükafatını verdi.... Hayırlısıyla keseyide, kalp atışlarınıda duyacaksın inşallah... Sevincimden yerimde duramıyorum....Mutluluktan havalara uçuyorum resmen....
valla gülüm gör telde ağlıcaktım nerdeyse ama ayşeyi daha çok sitrese sokmim dedim çok mutlu oldumayseeeeeeeeeeeeeeee hamilemisin gozun aydin......en son benmi duyuyorum ama yaa...askolsunnnnn bir mesaj ataydinya banaaaa.....ya bu arada gecen hafta ruyamda sen ben nurcan kuafore gidiyoduk..uyandim dedim hayirlara vesile olsun insallah..simde hamis oldugunu okudum...ay darisi basimiza.......ama biseye zaten hep inaniyorum; kadin faktorlu sorunlarda er yada gec kadinlar mutlaka kaliyo..bunu bana dr.larda demisti...o yuzden ben umutsuz bakmiyorum kadin faktorlulere..insallahhhhh bizede nasip olur kalmak...dualarinda bizide unutma....
nurcani dusunemiyorumm sevincten cildirmistirr bacim...hem kizi geldi hem aysecik hamile......ben oyle inaniyodumki ayse senin kendiliginden kalacagina hicccc sasirmadim o yuzdennn.....tedavin o kadar ertkendi hep diyoduk belki kendiliginden gelecek bak geldi iste...insallah Rabbimm tamamina erdirsin.....insallah Rabbim kucagina almayi nasip etsinnnnnn.......
en son ben duydum kustum sannnnaaaaacanim insalllah Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsindeee gerisi hicc onemli degil....tekrar tebrik ediyorummmmm...kendine cok cok dikkat et...aa nurcanin kiziyla aranizda 1 sene bile olmayacakkk; 8 ay fark olacak aralarindaaa ne guzelll
opuyorum cokkkk darisi basimiza insallahhhhh
canım çok değil yüksek ama takip altında tutarsa ssorun olcağını sanmamgünaydın cicişler
hastanedeyim...
şeker yüklemem yapıldı 100lük
aç karna 101 çıktı başta yüksek yani...
Nurcannnn, Allah analı babalı büyütsün bebeğini inşallah arkadaşım. Bak kızınla ne uğurlu geldiniz topiğe ayşem de hamile kaldı....
Nurcan, kızın nasıl emmeye başladımı seni. Allah bol süt versinde güzel besle inşallah bebeğini.... Bir ara resmini koyda bizde görelim prensesi....
ooo nurcan hanım hoşgeldinizallah analı babalı büyütsün küçük cadıyı sen nasılsın dikişler falan. bebişin kan durumu nasıl
hoşgeldin cnm...heeyyyoooo ben geldiiimmmm
kızlar bayadır gelemiyordum önce pcim bozuldu sonra nette sorunlar yaşadım ancak gelebildim buralara hepinizi özledim merak ettim değişiklik varmı diye ama en çok nurcanı merak ettim doğumu gerçekleştiimi diye rabbim kızına kavuşturmuş şükürki
nurcanım rabbim kızını size bağışlasın inşallah sağlıklı uzun ömürler versin
sanırım biraz sıkıntılı günler geçiriyorsun hayırlısıyla atlatırsınız canım rabbim tez zamanda şafi adıyla şifa versin inşallah ayyy ismini ne koydunuz geçmişide okuyamadım merak ettim ay az kalsın unutuyordum topiğimizin prensesine nazarlık takmayı
ayşecim bu ne müthiş haber böyleeee
çok sevindim inanki canım canı gönülden hemde
rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah
ben böyle arada yok olayım gelince ne güzellmiş böyle müjdeli haberler almak
heeyyyoooo ben geldiiimmmm
kızlar bayadır gelemiyordum önce pcim bozuldu sonra nette sorunlar yaşadım ancak gelebildim buralara hepinizi özledim merak ettim değişiklik varmı diye ama en çok nurcanı merak ettim doğumu gerçekleştiimi diye rabbim kızına kavuşturmuş şükürki
nurcanım rabbim kızını size bağışlasın inşallah sağlıklı uzun ömürler versin
sanırım biraz sıkıntılı günler geçiriyorsun hayırlısıyla atlatırsınız canım rabbim tez zamanda şafi adıyla şifa versin inşallah ayyy ismini ne koydunuz geçmişide okuyamadım merak ettim ay az kalsın unutuyordum topiğimizin prensesine nazarlık takmayı
kıslar merhaba nasılsınız bakalım nurcanım gelmiş
nurcanım msn den msj yazdım kuzum girince bi bak
ayşecim sen nasılsın herzaman senınle sırada sen varsın hadi bakalım hayırlısıyla senin kuzuşunun güzel haberlerini de alırız inşallah..
diğer arkadaşlar bazılarınızı pek tanımıyorum ama ayşe ayağını sürüyecek bu topiğin ilk hamilesi..bizde arkasından gelicez inşallah..ben bir süre psikolojik eğitim de almıstım çok da okuyorum seve seve
moralleri yüksel tutmak benden:)))) ama sizin de iştirakınızla tabiki
kıslar merhaba nasılsınız bakalım nurcanım gelmiş
nurcanım msn den msj yazdım kuzum girince bi bak
ayşecim sen nasılsın herzaman senınle sırada sen varsın hadi bakalım hayırlısıyla senin kuzuşunun güzel haberlerini de alırız inşallah..
diğer arkadaşlar bazılarınızı pek tanımıyorum ama ayşe ayağını sürüyecek bu topiğin ilk hamilesi..bizde arkasından gelicez inşallah..ben bir süre psikolojik eğitim de almıstım çok da okuyorum seve seve
moralleri yüksel tutmak benden:)))) ama sizin de iştirakınızla tabiki
cnm benim hoşgeldin...evet cnm sırada ben varım doğuma gitmedende burada arkamda bi sürü hamiş bırakmak istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?