Geleceksin biliyorum bebeğim

iyiyim kuşum heyecanlıyım endişeliyim yarın testim var kaaaat kat katlansın inşallah... umarım benim miniğim önce annesini üzmez terk etmez sonra da tüüüüm teyzelerine uğur getirir..

teyzesi sevsin o mayıs kusunu o mınıcik haliyle bir çok umut çiçeği açtirdı yüreklerimizde..
ben bile yorulmustum bişeylerden hep heyırlısı dıyodum ama çok da yürekten inanmıyordum sanırım spontan olacağına..minik kuşun hepimize bi ders verdi allah büyük bak dedi..
ben ınanaıyorum kusum değerın zaten yuksekti bence kat katda katlanmıstır..ayy bizde açılısı yaptıkk şükürr:)))))))

ayşecim cnm bizede yarın hemen hbr ver bak tamammı merak ederiz...
sen merak etme o değer zaten güzel ve yüksek çıktı devamıda böle gelecek inş...

kimse gelmiyor sanırım buraya pek yetercimm nerelerdesinn hersey yolundadır umarım..
bugun perşembe kıslar bol bol dua edelim..
ben kaçtım hayırlı cumalar şimdiden..

canım sabah 10 gibi ordaydık ölen 12 gibi çıktık
sağol canım rabbim sizlerede sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin
tamam canımbakarım bende şimdi
iyiyim kuşum heyecanlıyım endişeliyim yarın testim var kaaaat kat katlansın inşallah... umarım benim miniğim önce annesini üzmez terk etmez sonra da tüüüüm teyzelerine uğur getirir..

canım hiç bişicik yok katlanacak değerin merak etme

uyuyamıyorum kıslar kalbim yerinden çıkacak 5 te kalktım... Rabbim sen mucizemi koru beni önce sevindirip sonra kör kuyulara atma Allahım.. Evladımı bana bağışla.. Olduysa sizlerin dualarıyla oldu şimdi yine duanıza muhtacım evladımı korusun Yüce Rabbim..

sagl canım bende iyiyim şükür.. eşim ameliyat oldu bende adet oldum bu arada şimdilik beklemedeyiz hayırlısı ne diiyelim. kan testinin iyi olmasına sevindim allah kızını sana bagışlasın inş.

Değerim 1041 Rabbim sen tamamına erdir, sen herkese nasip et

ayşem allah tamamına erdirsin düşünme öyle şeyler biliyorum inanamıyorsun ama hamilesin kuzum dikkat et düşünce bile önemli psikolojini yorma gülümm bol bol dua et tabii bizide unutma hamilenin duası kabul olur diyorlar inş.

Değerim 1041 Rabbim sen tamamına erdir, sen herkese nasip et

amin canım tabiki dualarımız seninle inşallah kucağına aldığını da göreceksin... sakinleş hamileliğin tadını çıkar sen ne zamandır bekledin bugünü

slm fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınızzzzzzzzzz özledimsiler yafffffffffffff
güzel güzel haberler varmış topikteeeee

slm fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınızzzzzzzzzz özledimsiler yafffffffffffff
güzel güzel haberler varmış topikteeeee

yeterim
hoşgeldin cnm yaaaa
özledik çok valla seni
senin yokluğun çok belliydi topikte ıssız ada misali...
ama çok güzel hbrlerde geldi nurcanım kızını kucağına aldı ayşem kendiliğinden hamile kaldı falan çok güzel şeyler bunlar....
inş sende iyisindir cnm eşinin sonuçları güzel çıkmıştır inş...

canım bende sizleri özledimmmmm yokluğunuz çok belliydi burada YOL ARKADAŞLARIM
evet canım nurcanımla konuştumm gelinim sağlıckla dünyaya gelmişşş rabbim uzun sağlıklı öümürler nasip etsinn
ayşemlede konuştumm anım benim sağlıcakla kucaklasınnnn ayşemle konuşup telefonu kapatıktan sonra birgüzel ağladım içimi boşaltım rabbim l dedikten sonraaaaaaaa
RABBİM NE KADAR BÜYÜKKK

çok haklısın cnm
ayşe herşeyi bıraktı tevekkül etti bol bol
rabbimda ona gönderdi mucizesini
inş sorunsuz bi hamilelik geçirirde sabrının meyvesini kucağına alır cnm benim yaaa
inş inş buradaki diğer arkadaşalrımızda sende en kısa zamanda mucizenize kavuşursunuz
doğuma gitmeden arkamda bi sürü hamiş bırakmak istiyorum...
benmde dün kontrolüm vardı herşey normaldi
bu sabah hafif kasıklarıma ağrı girdi çıktı akıntım fazlalaştı akşamüstü tekrar gidecem dr a
inş iltihap bişidirde fitil mitil idare eder geçiririz...

selam hoşgeldin biz iyiyiz asıl sen nasılsın eşin nasıl herşey iyimi tahliller temizdir inşallah

çok şükür canımmmm daha iyii
evet yaaaaaaa bu kadar güzel haberi bensiz kutlamak olmaz değilmiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…