iyiyim kuşum heyecanlıyım endişeliyim yarın testim var kaaaat kat katlansın inşallah... umarım benim miniğim önce annesini üzmez terk etmez sonra da tüüüüm teyzelerine uğur getirir..
kimse gelmiyor sanırım buraya pek yetercimm nerelerdesinn hersey yolundadır umarım..
bugun perşembe kıslar bol bol dua edelim..
ben kaçtım hayırlı cumalar şimdiden..
canım sabah 10 gibi ordaydık ölen 12 gibi çıktıkaaa nurcan gelmiş....
cnm hoşgeldin...
çok şükür bebişimiz ve sen iyisin ama cnm üzülme
bi bu kabinde üfürme nedir ne değildir tedavisi vardır muhakkak cnm yaa
çok şükür kucağına aldın yaa rahatsızlıkları inş düzelir minişimizin
bende bugün hastanedeydim hep bakındım sana belki görürüm diye ama göremedim bide ne zaman geleceğini bilmediğim için dedim belki o daha geç gelir
sağol canım rabbim sizlerede sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsinheeyyyoooo ben geldiiimmmm
kızlar bayadır gelemiyordum önce pcim bozuldu sonra nette sorunlar yaşadım ancak gelebildim buralara hepinizi özledim merak ettim değişiklik varmı diye ama en çok nurcanı merak ettim doğumu gerçekleştiimi diye rabbim kızına kavuşturmuş şükürki
nurcanım rabbim kızını size bağışlasın inşallah sağlıklı uzun ömürler versin
sanırım biraz sıkıntılı günler geçiriyorsun hayırlısıyla atlatırsınız canım rabbim tez zamanda şafi adıyla şifa versin inşallah ayyy ismini ne koydunuz geçmişide okuyamadım merak ettim ay az kalsın unutuyordum topiğimizin prensesine nazarlık takmayı
tamam canımbakarım bende şimdikıslar merhaba nasılsınız bakalım nurcanım gelmiş
nurcanım msn den msj yazdım kuzum girince bi bak
ayşecim sen nasılsın herzaman senınle sırada sen varsın hadi bakalım hayırlısıyla senin kuzuşunun güzel haberlerini de alırız inşallah..
diğer arkadaşlar bazılarınızı pek tanımıyorum ama ayşe ayağını sürüyecek bu topiğin ilk hamilesi..bizde arkasından gelicez inşallah..ben bir süre psikolojik eğitim de almıstım çok da okuyorum seve seve
moralleri yüksel tutmak benden:)))) ama sizin de iştirakınızla tabiki
iyiyim kuşum heyecanlıyım endişeliyim yarın testim var kaaaat kat katlansın inşallah... umarım benim miniğim önce annesini üzmez terk etmez sonra da tüüüüm teyzelerine uğur getirir..
canım ben pek dikişleri geçen doğum gibi anlayamadım hep başka sorunlar çıkınca dikiş felan aklıma bile gelmiyor kan testimiz şükür iyi sağolasın sen nasılsın iiyisin inşallah fazla duramıcam tekrar girerim ama öptüm hepinizi byeeeeee
Değerim 1041Rabbim sen tamamına erdir, sen herkese nasip et
uyuyamıyorum kıslar kalbim yerinden çıkacak 5 te kalktım... Rabbim sen mucizemi koru beni önce sevindirip sonra kör kuyulara atma Allahım.. Evladımı bana bağışla.. Olduysa sizlerin dualarıyla oldu şimdi yine duanıza muhtacım evladımı korusun Yüce Rabbim..
slm fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınızzzzzzzzzz özledimsiler yafffffffffffff
güzel güzel haberler varmış topikteeeee
yeterim
hoşgeldin cnm yaaaa
özledik çok valla seni
senin yokluğun çok belliydi topikte ıssız ada misali...
ama çok güzel hbrlerde geldi nurcanım kızını kucağına aldı ayşem kendiliğinden hamile kaldı falan çok güzel şeyler bunlar....
inş sende iyisindir cnm eşinin sonuçları güzel çıkmıştır inş...
canım bende sizleri özledimmmmm yokluğunuz çok belliydi burada YOL ARKADAŞLARIM
evet canım nurcanımla konuştumm gelinim sağlıckla dünyaya gelmişşş rabbim uzun sağlıklı öümürler nasip etsinn
ayşemlede konuştumm anım benim sağlıcakla kucaklasınnnn ayşemle konuşup telefonu kapatıktan sonra birgüzel ağladım içimi boşaltım rabbim l dedikten sonraaaaaaaa
RABBİM NE KADAR BÜYÜKKK
slm fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınızzzzzzzzzz özledimsiler yafffffffffffff
güzel güzel haberler varmış topikteeeee
selam hoşgeldin biz iyiyiz asıl sen nasılsın eşin nasıl herşey iyimi tahliller temizdir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?