Geleceksin biliyorum bebeğim

evet canım rabbim ne büyük ne kadar yüceee
inşş hepmize nasip eder anne olmayı canım amman dikatli oll nşş sorunsuz bir şekilde sende ayşede kucaklayacaksınızzzz inş arkanızdanda bizler geleceğiz

wuawwwwwwww maşallah cnm çok sağlıklı bi gebelik şükürler olsun..
tekrar tebrik ediyorum seni....

amin canım tabiki dualarımız seninle inşallah kucağına aldığını da göreceksin... sakinleş hamileliğin tadını çıkar sen ne zamandır bekledin bugünü

biraz rahatladım şükür ptesi keseyi göremeye çalışalım dedi bakalım hayırlısı..ctesi hepinize çoook dua edicem Yuşa Hazretlerinde..

biraz rahatladım şükür ptesi keseyi göremeye çalışalım dedi bakalım hayırlısı..ctesi hepinize çoook dua edicem Yuşa Hazretlerinde..

kızzz kese görülür ptesi değer 1000nin üzerindeolunca görülmeye başlıyo..
şuna bak yaa daha dün hbr aldı hamile diye hemen yollara düşüyo cnm benim gittiğin yer çok güzel bi yer ama biraz ertelederim ben yol var işin ucunda dikkat et kendine biraz...

nucan gnde 1 kere geliyo bilgi veriyo çıkıyo cnm zaten gelemsi istemiyoz yeğene iyi baksın yeter...
bugün gataya gideceklerdi sanırım prensesin kalbinde sorun varmış onun için eko çekilecekmiş...inş bişi çıkmaz...

Kıslar transferden sonra 10. Günüm du kan test yaptım degerim 237,85 çıktı

vuavvv süper bi hbr bu ne kadar güzel hemde değrin 10.günde bile ne kadar yüksek çok gzel
cnm Allah devamını getirsin inş..
herşey yolunda gider
tebrik ederim seni...
çok sevindim
ayşe ayağını sürüdü sanırım
arkası diğer arkadaşlara inş...

:26::26::26::26:
kızlarrrrrrrr nurcannnn aradım gelinim iyiymiş sorun yokmuş öyele dediii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…