kızlar profile resim koydum ama fazla değil bir iki gün sonra yine koyarım :))))))))
kızlar profile resim koydum ama fazla değil bir iki gün sonra yine koyarım :))))))))
maşallah 41 kere maşallahALLAH nazarlardan korusun çok tatlı maşallah subhanallah
maaşallah süphanallah...
elemtere fiiiş kem gözlere şiiiiiş
iyi di mi değer? ptesi gidicem belki görürüz keseyi dedi osman..
yoldan bişey olmaz borcum o benim gidip ödemem lazım..
ben herkesi şaşırtıyorum bak pat diye hamile kaldım osman apıştı kaldı bir de kız olursa hiiiiç şaşırmayın
hem çin takvimine göre kız çıkıyo :)))
sağolun teyzeleri rabbim sizlerede nasip etsin hayırlısı ile :))))))))))
benime içimde ayşe erkek geçiyo hayırlısı bakalım
ayşe yaa şu ziyareti sonralara ertele kız bak korkuyorum senin için..
ama gidersen eğer benide dualrında unutma zamanında ve sağlıklı bi şekilde doğurmamı nasip etsin Allahım...
benime içimde ayşe erkek geçiyo hayırlısı bakalım
ayşe yaa şu ziyareti sonralara ertele kız bak korkuyorum senin için..
ama gidersen eğer benide dualrında unutma zamanında ve sağlıklı bi şekilde doğurmamı nasip etsin Allahım...
iyiyiz cnm bi yaramazlık yok güzellikler var çok şükür...ayyy nurcanımm canımm benim çok tatlı kızın maşalahh subhanallah
ayyy valla çok duygulandım yaaa cennet kokulu kuzu şans getir hepimize:))))
ayy ben valla annemi geçtimm haa gözlerim doluverio herseye.. halbuki daha birbirimizi bile görmedik hiç, nasıl olmus da bu kadar bağlanmısız kii ben bi süre uzak da kaldım kk dan..
ayşecim çok çok sevindimm kusum rabbim koruyacak mucizeni benım hiç teredütüm yok allahın iziyle..yalnız ıkı gunde 3ten fazla katlamış senın 5 tane yumurta vardı çoğul gebelik olurmu ki:))))))
yeterrrr hoşgeldinn canım eşinn nasıllll olduu hersey yolundadır umarım
kıslar sizden nbr
bişey olmaz kııız arabayla yavaş yavaş gitcez gelcez işte..
dua etmem mi aşkolsun..
hekese selamlar size birseyler ormak istiyorum ben 8 aylık evliyim ve bikaç ayr korunmuyoruz hç beklentm yokken birden 4 gün adetm geckti bikac günde önce olurdum toplam 6 falan oldu ama bende tık yok sadece asırı yanma var dayanamadm test yptım bu sabah negatif çıktı
hekese selamlar size birseyler ormak istiyorum ben 8 aylık evliyim ve bikaç ayr korunmuyoruz hç beklentm yokken birden 4 gün adetm geckti bikac günde önce olurdum toplam 6 falan oldu ama bende tık yok sadece asırı yanma var dayanamadm test yptım bu sabah negatif çıktı
cnm idrar testine güvenme yeniyse çıkmaz
çok merak ediyosan eğer bi kanda gebeliğe baktır yakın bi hastanede kesin sonucu al...
kan tahlilinde hemen sonuç veriyomu sizce olabilirmi çk merak edyorm ama bgün cuma haftasonu gecsin diyorum
iyiyiz cnm bi yaramazlık yok güzellikler var çok şükür...
iyi hadi git bakalım
Allahım dualarını kabul etsin inş..
tabiki kesin sonuç kan tahlilidir bhcg testi..ama bikaç gün daha bekleyin isterseniz kanda 0 görmek cok sinir bozucuydu benim için daha çok yeni deniyormussunuz daha şimdiden o duyguyu yasamayın isterseniz zaten p.tesiye kadar da idrarda bile çıkar varsa...bi de idrar testi markasını değiştirin başka bi testle yapın yarın çünkğ hepsinin bhcg yi algılama sınırı farklıdır birbirinden..ama çok meraklanıorum 0 olursa da uzulmem bari öğrenmiş olurum dersenizde acilden bile bakılablır şimdi bıle gıtsenız..
biraz kararsızm çocuk istemekte bazen istiyo gibi oluyorm bazen tam tersi yaşım 18 daha yeni evliyim ve okuyorum ama bazen aklım çocuğa kaymıyo deil yani olmamasındansa erken olmasını isterim tabi
valla sağlıklı olsun da ikiz olsun kız olsun oğlan olsun hiiç fark etmez tatlım ama değerim referans değerlerde 5 haftayla uyumlu gözüküyor.. zati sülalede ikiz yok hiç olmas kiii..ayyy nurcanımm canımm benim çok tatlı kızın maşalahh subhanallah
ayyy valla çok duygulandım yaaa cennet kokulu kuzu şans getir hepimize:))))
ayy ben valla annemi geçtimm haa gözlerim doluverio herseye.. halbuki daha birbirimizi bile görmedik hiç, nasıl olmus da bu kadar bağlanmısız kii ben bi süre uzak da kaldım kk dan..
ayşecim çok çok sevindimm kusum rabbim koruyacak mucizeni benım hiç teredütüm yok allahın iziyle..yalnız ıkı gunde 3ten fazla katlamış senın 5 tane yumurta vardı çoğul gebelik olurmu ki:))))))
yeterrrr hoşgeldinn canım eşinn nasıllll olduu hersey yolundadır umarım
kıslar sizden nbr
bak tatlım benim 10 gün gecikti 2 kez 2 gün arayla idrar testi yaptım çıkmadı bence kanda baktır..hekese selamlar size birseyler ormak istiyorum ben 8 aylık evliyim ve bikaç ayr korunmuyoruz hç beklentm yokken birden 4 gün adetm geckti bikac günde önce olurdum toplam 6 falan oldu ama bende tık yok sadece asırı yanma var dayanamadm test yptım bu sabah negatif çıktı
biraz kararsızm çocuk istemekte bazen istiyo gibi oluyorm bazen tam tersi yaşım 18 daha yeni evliyim ve okuyorum ama bazen aklım çocuğa kaymıyo deil yani olmamasındansa erken olmasını isterim tabi
bu konuda inanın cok sağlıklı konuşamıyorum artık yani eşinizden eminseniz okulunuz ne durumda bilmiyorum ama biz çok çektiğimiz için artık yeni evli arkadcaşlarıma diyorum ki eşinizden eminseniz flört döneminizde iyice tanımıssanız en fazla 3 kadar korunun oda bazı seyleri yasamak için sadece sonra dıorum doğurup koyun bı kenara sonra 2.cı ıcın acele etmezseniz dıyorum çok mantıklı olmayabılır ama korktum artık bıde koruduk bız 7 ay kadar cok olacakmıs gibi:)))
6 yıl önce evlenir evlenmez gebe kaldım ama ciddi sağlık sorunları nedeniyle aldırdım 2 yıldır yeniden gebe kalabilmek için verdiğim emeği döktüğüm gözyaşını anlatamam eğer bu kadar zor olacağını bilsem o zaman ölmeyi göze alır yine de aldırmazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?