Kıslar transferden sonra 10. Günüm du kan test yaptım degerim 237,85 çıktı
Ayseeeee beni unutma yusadaaa :) benim icing et nolurrrr canimmmmm benimmmm
kız AYŞEEEEEEE benide unutma dua ederken (unutmassın biliyorum )amaaaaaaaaaa bana söz verdinnn hamile kalırsam falcıya sanada fal baktıracağım dedin (yani ben bir hamiş kalayım çıksında sanada baktırırım dedin ) bende istiyotum fallllllllllllllllllllllll:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
hımmmmmmmmm birde senin oğlun olcak ALLAHIN İZNİ İLEEEEE yeter demişti dersin
sağol canım benim iyiyiz şükürnurcan nasılsın nazlı meleğin nasıl
evet karşılaşmadıkk tüh :))))))))kız nurcan aynı saatlerde hastanedeymişiz tühh
bende sabah 9da gittim 2de geldim..
ayşem çok güzel yaaaaaaaa değerin maaşallah canım benimDeğerim 1041Rabbim sen tamamına erdir, sen herkese nasip et
amin gülüm sağolsagl canım bende iyiyim şükür.. eşim ameliyat oldu bende adet oldum bu arada şimdilik beklemedeyiz hayırlısı ne diiyelim. kan testinin iyi olmasına sevindim allah kızını sana bagışlasın inş.
inşallah ciddi birşey değildir canım benim ama ciddi bi sancı olsa geçmezs eninde ssancılar benim gibie rken başlıcak sanırımçok haklısın cnm
ayşe herşeyi bıraktı tevekkül etti bol bol
rabbimda ona gönderdi mucizesini
inş sorunsuz bi hamilelik geçirirde sabrının meyvesini kucağına alır cnm benim yaaa
inş inş buradaki diğer arkadaşalrımızda sende en kısa zamanda mucizenize kavuşursunuz
doğuma gitmeden arkamda bi sürü hamiş bırakmak istiyorum...
benmde dün kontrolüm vardı herşey normaldi
bu sabah hafif kasıklarıma ağrı girdi çıktı akıntım fazlalaştı akşamüstü tekrar gidecem dr a
inş iltihap bişidirde fitil mitil idare eder geçiririz...
kız olurmu yol hemencik otur bi oturduğun yerde yahu nese banada gel bari ozaman he h e:))))))) çok uzak ama :)))))))biraz rahatladım şükür ptesi keseyi göremeye çalışalım dedi bakalım hayırlısı..ctesi hepinize çoook dua edicem Yuşa Hazretlerinde..
kız AYŞEEEEEEE benide unutma dua ederken (unutmassın biliyorum )amaaaaaaaaaa bana söz verdinnn hamile kalırsam falcıya sanada fal baktıracağım dedin (yani ben bir hamiş kalayım çıksında sanada baktırırım dedin ) bende istiyotum fallllllllllllllllllllllll:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
hımmmmmmmmm birde senin oğlun olcak ALLAHIN İZNİ İLEEEEE yeter demişti dersin
sağol canım benim iyiyiz şükür
evet karşılaşmadıkk tüh :))))))))
ayşem çok güzel yaaaaaaaa değerin maaşallah canım benim
amin gülüm sağol
inşallah ciddi birşey değildir canım benim ama ciddi bi sancı olsa geçmezs eninde ssancılar benim gibie rken başlıcak sanırım
kız olurmu yol hemencik otur bi oturduğun yerde yahu nese banada gel bari ozaman he h e:))))))) çok uzak ama :)))))))
valla banada erkek geliyo bebişimiz yeterim inşallah seninkide yakında gelir :)))
nurcişiiiim nasıl çirkin kızım iyi mi?
canım çoooooook şükür iyiyiz üfürme sesi kalpten değilmiş akciğerlerde bir damar çok ince kalmış gelişmemiş ama olabiliyomuş bebeklerde zamanla açılır dedi kendiliğinden üfürme sesi ordan geliyor dedi hoca çok ilgilendiler kızımla hele bi bebek doktoru vardı ay genç bi çocuk kkızımı bi itana ile muayene ediyo üstünü giydirip soyunduruyo görme kızımda çok sevdi hiç ağlamadı doktorun yanında :))))) hocaya gidince ağladı ama doktoru gidip yine susuturdu :))))))) 6 aylıkken tekrar eko bakılacak her ihtimale karşı ama şuanlık şükür süt eksiğimiz dışında bişiciğimiz yok teyzelerine selamı var birde :)))))))))
iyi di mi değer? ptesi gidicem belki görürüz keseyi dedi osman..
yoldan bişey olmaz borcum o benim gidip ödemem lazım..
ben herkesi şaşırtıyorum bak pat diye hamile kaldım osman apıştı kaldı bir de kız olursa hiiiiç şaşırmayın
hem çin takvimine göre kız çıkıyo :)))
canım çoooooook şükür iyiyiz üfürme sesi kalpten değilmiş akciğerlerde bir damar çok ince kalmış gelişmemiş ama olabiliyomuş bebeklerde zamanla açılır dedi kendiliğinden üfürme sesi ordan geliyor dedi hoca çok ilgilendiler kızımla hele bi bebek doktoru vardı ay genç bi çocuk kkızımı bi itana ile muayene ediyo üstünü giydirip soyunduruyo görme kızımda çok sevdi hiç ağlamadı doktorun yanında :))))) hocaya gidince ağladı ama doktoru gidip yine susuturdu :))))))) 6 aylıkken tekrar eko bakılacak her ihtimale karşı ama şuanlık şükür süt eksiğimiz dışında bişiciğimiz yok teyzelerine selamı var birde :)))))))))
:))))))))))) valla borcunsa öde rabbim korur kuzumuzu kesin görürsün canım keseyi hatta belki kalp atışııda görürsün ama duyamazsın anca 8 haftada felan duyuluyo ama 1000 üstü değerde görülebiliyo ay ben onun pıt pıtlarına kurban olim :)))))
ay şaşırt gülüm şaşırt sağlıklı olsunda kız olsun gülüm benim :))))))))))
ohhh çok şükür bin şükür ne iyi geldi bu mayıs bize :))) sütü dert etme gelir 1 haftaya kadar bol su iç bak ben seni dinliyorum çooook su içiyorum..
hafiften midem de bulanıyor bugün bir bulantı insanı bu kadar mutlu eder mi
hadi kış kış çık netten git prensesime bak :)))
görmeden inanmıycam zaten :)))
kız olsun çamurdan olsun demişler annesi..
evet canım su içiyom birde kefir diye bir içecek varmış markette oda aşırı süt yapıyormuş bugün ona başladım :)))))))
sen sakın aksatma suyu oh mide bulanıtları iyi iyi çok artarsa tuzlu çubuk ve leblebi ye ilk zaman soda felan içme canım
canım kız yanımda zaten uyuyo bebiş odasından giriyorum diğer odada kaynanamlar var :)))))))
tamam canım içmem soda içim yanıyor çok hararetim var devamlı ağzım kuruyor su içiyorum ben de..
bir de ayva ve boza süt yapar derler ama mevsimi değil..
canım diğer topicde okudum ishalmişsin şimdilik ciddi olduğunu sanmıyorum aama yediklerine ve ayağını belini üşütmemeye dikkat etki zehirli ishal olmasın bebişimize bişi olmasın canım
boza marketlerde paket astılıyo ama ben hiç içmedim :)))))))
e bir dene ama dikişlerin iyileştikten sonra dene gaz yapabilir çünkü mayalı birşey..
neyse nurcanım benim çıkmam lazım seni de minik çirkin kızımı da öptüm dikkat et ona annesi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?