bugünümüze şükür be canım..
ben hiç avutamıyorum bugünlerde artık perşembe ne olacaksa olacak neye karar vereceksek vericez bakalım.. devam mı tamam mı ara mı veriyoruz temelli mi bırakıyoruz ya da ne bileyim ne olacaksa işte.. öyle bir his var ki içimde sanki bu mesele benim değil de uzaktan bir tanıdığın meselesi...
KIZLAARR
pozitif düşünelimki pozitiflerle karşılaşalım...
çıkayım ben işler birikti sabahtan beri bakınıyorum...
sizi çoook seviyorum kızlar, canınızı sıktığım için özür dilerim..
evet cnm okmeydanı memorialde yaptırdımolede canim....keske bir an onca olup bitirverse hersey..sen okmeydani memrialda yaptiridn dimi? doktorun kimdi? memnunmusun ve ucret ne kadardi?
çıkayım ben işler birikti sabahtan beri bakınıyorum...
sizi çoook seviyorum kızlar, canınızı sıktığım için özür dilerim..
duası okunacak arkadaşlar isimlerini bize söylerlerse iyi olur fırsat buldukça okurum zaman kaybı olmaz hemsenin kırmızılarda geliyosa sende banu ile ceyline oku istersen sonrada senle harzamana okıcaz sonrada beren ve mayflovera 25 günümüz var gecikmeyelim :))))))))))
canim o zaman onumuzdeki aymi basliyosun tup bebise
herkese merhabalar..sıra hala nurcan'da mı?ben birazdan nurcan için okuyacaktım liste ne durumda ama haber verirseniz sevinirim..
evet şu an nurcana okunuyor
hadi kız gelmez inşallah kırmızılarilacımı kullandım bekliyorum şimdi kırmızalar gelecekmi gelmiyecekmi diye
olsun canım okutabilirsem ben birilerine okuturum sağolkızlar ben adet oldum okuyamayacağım duayı kız kardeşim var okuyabilecek oda adetliymiş nurcancım istersen bikaç gün sonra okuyabilirim kusura bakma arkadaşım bana haber ver sen okutamazsan ben bi kaç gün sonra okurum...
sağol gülüm Allah kabul etsinnurcanim sen benim arkadasimin duasinida okundu yaz..bugun konustum onunla.simdi okuyacam dedi...okundu yazabilirsin hayatim:)))
tamam gülümcanım benim biraz işleirm var sonrasında okuyacağımmm inşşşşşş sana yazarım
yok be güzelim herşey aynı işte ama tadım öyle bir kaçtı ki kolay kolay düzelecek gibi değilim..
sen nasılsın?
canım perşmbe ne alırsan al sonuç olarak yinede herşey bitmiş değil biraz ara verir istanbulda denersinbugünümüze şükür be canım..
ben hiç avutamıyorum bugünlerde artık perşembe ne olacaksa olacak neye karar vereceksek vericez bakalım.. devam mı tamam mı ara mı veriyoruz temelli mi bırakıyoruz ya da ne bileyim ne olacaksa işte.. öyle bir his var ki içimde sanki bu mesele benim değil de uzaktan bir tanıdığın meselesi...
canım bende sıra bana okunuyorherkese merhabalar..sıra hala nurcan'da mı?ben birazdan nurcan için okuyacaktım liste ne durumda ama haber verirseniz sevinirim..
duası okunacak arkadaşlar isimlerini bize söylerlerse iyi olur fırsat buldukça okurum zaman kaybı olmaz hem
yok canım şu an öyle bi fırsatım yok önce parayı tamamlamamız lazım daha önce başladığımızda zaten borç almıştık tedavi iptal olunca geri verdik kiralarımız birikmişti şimdi onları ödüyoruz sonrada parayı ayarlayıp öyle gidecez inşallah ama kaderimizde ne varsa onu yaşayıp görecez hayırlısı ile
evet cnm okmeydanı memorialde yaptırdım
orası ekip olarak çalıştığından kesin bi drun olmuyo
gittiğinde muayene oluyosun dr a akşamüstü ortak toplantı yapılıyo dr lar arasında ve ilaçlarına karar veriliyo daha sonraki muayenelerindede aynı yumurta takibi toplantıları yapılıyo ne yapsak daha iyi olur ilac dozu düşülp çoğaltılmasına karar veriliyo
ama hastaneden beni her aradıklarında herhengi bi dr ismi söylediklerinde ben hep hale hanıma muayene olmayı istedim ve beni kırmadılar muayenelrim hale hanıma yazdılar
hale hanım yoksa diğer dr lara muayene oldum
ben ilk tedavimde negatife rağmen hastaneden çok memnun kaldım çnkü ilk tedavimde benim hatalarım yüzünden negatif olduğuna inandım..
çok memnunum diğer topiklerde bi arkadaşa tavsiyem üzerine gitti arkadaş orda muayene oldu ve çok memnun kaldı tedavi oldu pozitifi gördü çok şükür
tabi şans meseleside var..
cnm net olarak hatırlamıyorumda 1900euro tedavi 1000lirada ilaçlar gibi bişeydi yanlış hatırlamıyosam...benim eşime tese ameliyatıda uygulandığı için 800 euro fazladan ödemiştik biz.
cnm benim nedemek canınızı sıktığım için özür
aşkolsun..
nurcanim arkadasim haber verdi simdi faceden..okumus canim bilgin olsun..rabbim kabule tsin..
beren ve myflower canım isimlerinizi veririmsiniz sizşlerin adını bilmiyoruz
bende tavsiye ederim cnmcanim cok sagol bilgin icin....bir arkadasim daha onermisti memoriali.gerci umuyorum tupe mupe gerek kalmadan kendiliginden oluverir
Bende akşam 1 taneyi eşime okutacam bide küçük kızz kardeşim adet değilse ona okutucam bakalım :))))))) tamamlanır heralde ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?