canım banu ve ilnur arkadaşlarımızza okunacak benden sonra sen ikisiide oku isterssennurcan canım senden sonraki arkadaş kimse ben onun duasınıda okuyum diyorum mağlum adetim yaklaşıyo . seninkini çoktan okumuştum zaten diğer arkadaşlarıda adet olsam bile eşime okuturacaĞIm liste aksamasın diye
bende tavsiye ederim cnm
ahh tabi inş tedaviye gerek kalmadan gelir bebeğin ve güzel bi süpriz olur cnm benim..ne kadar güzel olur yaaa ayy inş..
fıstık buradaki arkadaşlar okuduktan sonra bize kaç tane düşüyo etrafımızdakilere okutmak için..
af buyur canım anlamadım
canım banu ve ilnur arkadaşlarımızza okunacak benden sonra sen ikisiide oku isterssen
canım normalde 4 tane boş kalıyor ama adet olan oluyo bazen okumayan oluyo değişebiliyo ama genelde 4 tane senin duaya kadar kardeşim gelir sanırım bodrumdan ben onada sölerim merak etme hallederiz ablamda hasta şuan oda ileşir ozamana sanırım
nurcan anladım canım bu ara adet oldum olacagım derken dalgınlık işte yasemin. canım
hadi kız gelmez inşallah kırmızılar
olsun canım okutabilirsem ben birilerine okuturum sağol
sağol gülüm Allah kabul etsin
tamam gülüm
canım perşmbe ne alırsan al sonuç olarak yinede herşey bitmiş değil biraz ara verir istanbulda denersin
canım bende sıra bana okunuyor
canım ozaman yeter ve herzaman seninleninkinide oku istersen zaten beren ve my floversa sıra gelene kadar biter adetin olursan tabi inşallah olmazsın ama olursanda üzülme daha çok yeni bi tedavi hemen pat diye olcak diye bişi yok
canım benim aferin kız tabiki senden değerli değil rabbim hyırlısını versin :)))inşallah gelmez ama gelirsede yapacak bişey yok ...takdiri ilahi...( yanlış yazmadım heralde) kendimi üzecek değilim benden kıymetli değil hiçbişey.....canım ben yeter in banu nun ve ilknurun duasını okudum RABBİM tez vakitte gönüllerindekini hayırlısı ile versin.... herzaman seninlenin adını bilmediğim için onu okuyamadım bilseydim onuda okuyacaktım ...ilknur için okumaya başlayacaktım yeter için okumaya niyetlendim vardır bundada bi hayır
nurcan'ın duasını okudum,Allah kabul etsin inşallah..Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah..Amin.
nurcan fıstık
benim listemi oluştururken ismimi yazabilirsin cnm benim
ben nazemire ismimi msj attım...
selam canlar
bugün dra gittim kızlar bademciklerimden dolayı her drun söylediğini söyledi mutlaka aldırman lazım dedi bense bir türlü karar veremiyorum 8 tane iğne verdi sabah akşam cıısss bana
nurcanım meryem sureni okudum canım rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıcakla gelsin prenses
geçmiş olsun nurcancım şükürki tehlikeli birşey değilmiş biraz yaramazlık yapmış prensesimizbeni merak eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim yetercim merak edip aradın çok sağol Allah razı olsun
sabah topiğe doktara gidicem 2:30 da yazdıktan 10 dakika sonra aşırı karın ağrılarım başladı her 15 dakikada bir ağrılar girdi yatınca geçyor ayağa kalkar kalkmaz bidaha başlıyordu o yüzden hastaneye erken gittik kaydımızı yaptırdık ama ben dosyayı içeri vermem gerektiğini bilmediğim içim saat 2:30 a kadar kapıda bekledim arkadaşımla sonra görevli kıza söleyince öğrendimki boşa beklemişim kağıdı verecekmişim doktorumuz sağolsun baktı ultrason iyiydi nstde önce biraz sancı çıktı sonra doğumhaneye yolladı ordakinde bikere sancı çıktı ama devam etmiyormuş yani kızım yaramazlık yapmış karın ağrım büyük ihtimalle kansızlıktan ileri gelen bişi doğum tarihimi konuştuk doktorumuz ayın 25i dedi ben 16 -17 olmazmı dedim doktorumuz ozaman kesin küveze girer diyince ayın 20 sine anlaştık baktı ben iyi pazarlıkçıyım he h e:) ama her ihtimale karşı ciğer geliştirici ine yazdı bugün 2 tANEsini oldum yarında diğer 2 taneyi olucam inşallah kuşum ayın 20 sinde benimle bu arada ayın 20 si evlilik yıl dönümümüzmüş ben unutmuşum eşim telde söledi oda bugün nöbette olduğu için gelemedi benimle çok korktu yazık ama sonra kızımız iyidiye sevindi :))))ayın 20 sinden sonra istemiyodum zaten kaynanamlar 21-22 gibi geleceklermiş dün haber aldım o gelmeden doğurmak istiyorum sonra sürekli oğluma olanları hatırlatıp sinirimi bozardı 20 sine gün vermesi iyi oldu pazartesi bidaha gidicem inşallah tarihide netleştiririz :)))))))
selam canlar
bugün dra gittim kızlar bademciklerimden dolayı her drun söylediğini söyledi mutlaka aldırman lazım dedi bense bir türlü karar veremiyorum 8 tane iğne verdi sabah akşam cıısss bana
nurcanım meryem sureni okudum canım rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıcakla gelsin prenses
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86----------------------------OKUNDU
11-)nurcan
12-)derin
13-)ceylin
14-)yeter
15-)herzaman_seninle
16-)beren660
17-)mayflowers
1asli_1981 şuan liste dışı
kızlar NURCAN arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim kızımı sağ sağlim kucağıma almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah
umudumsun--------------okudu
nurcan---------------------okudu
yeter-------------------okudu
beren660--------------okudu
herzaman_seninle-----okudu
nazemir------------------okudu
tweety25-----------------okudu
son_ece------------------okudu
ayşe----------------------okudu
hilbay---------------------okudu
neslyy---------------------okudu
pinar1202--BOŞ
ceylin
pearlflover
pembe_86
derin
mayflowers
3adet boş ----okundu
2 adet boş
cnm çook geççmiş olsunselam canlar
sen gündüzleri girmezdin ... geçmiş olsun benimde 2 gündür boğazım ağrıyor bi üşüyorum bi ateş basıyor bende akşam ballı bol limonlu limonata yaptım iyi geldi bugün daha iyiyim herzaman seninle mesajını aldım inşallah yarın okurum tabii bi engel çıkmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?