Geleceksin biliyorum bebeğim

Günaydın kızlar beni merak etmişsiniz kusura bakmayın, elektrik kesildi akşam ben de uyudum :))))
İyiyim yani merak edilecek birşey yok.. Nurcanım duanı okudum 1 tane de arkadaşım okuyacak senin için..

selam kızlar

nurcanım meryem suresini okudum. Allah sağlıklı sıhahtli bebeğini kucağına almanı ve ona kardeş yapmanı nasip eylesin. inşallah...

bebeğinin doğum evlilik yıldönümü çok güzel bir tesadüf... en güzel hediye diyorsun yani... Allah sevincini daim etsin canım....

nuracan ne yapam kuzum gelimimi seviyorum men iyi kanana olcağım dizime yatırıp saçlarını pkşayacağım geliminin
kız senin kız benim oğlanın aşkından yerinde duramıyor ama benim sıpa hala babasının memleketininde benim memlekete bile gelemediiii tebbel oğlum benimmmmmmmmmmmmmmm

nurcan bu ruyamadan seni gördümmmm annemin telinde seni aramışım eşin çıktı:26: kimsin sen dedi bende kendimi tanıttım ama numaran nurcanda kayıtlı değil dediii bede bu annemein numarası diyorumm kimsiniz ne siniz bilmiyorum bir de benim karımı arıyorsunuz rahatsız ediyorsunuz bir daha olmasın diyor bir bağırıyor bir bağırıyor ve sende arkadan ağlıyorsunnnn sesini duyuyorummm hayırdır inşşşşş

ana rüyada bile olsa enişteden tırstım haberin olsun:18::18::18::18:

Günaydın kızlar beni merak etmişsiniz kusura bakmayın, elektrik kesildi akşam ben de uyudum :))))
İyiyim yani merak edilecek birşey yok.. Nurcanım duanı okudum 1 tane de arkadaşım okuyacak senin için..

ayşemmmmmmmmmm ne zaman konuşmak istersen burdayız canım

Allah kabul etsin canım korkuttun bizi
ARKADAŞINADA TEŞEKKÜR EDERİM aLLAH RAZIOLSUN BEN ONUDA OKUNDU YAZIYORUM OZAMAN
Allah kabul etsin canım inşallah bizim için güzel bir evlilik yıldönümü olur ömür boyu o günü iyi anarız eşim ve beni bikere mutlu etti o tarih inşallah birdaha eder
günaydın canalrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın canım :)))))))))

ha ha valla kız senin sıpa gelemedi bi türlü ama gelir merak etme benim kızda boşa heycanlanmış olmaz he he benim kızda 7 kocalı hürmüz ayşeye verdim umudumsuna verdim şimdi bide ana verd,im valla ohhhhhhhh :))))))))))
bu arada gelininin yüzü tombik tombik bak zayıf bi oluş doğurma kızıma :))))))

ah canım yazık kocamdan azarmı işittin hemde rüyanda :))))) kız benim eşim askerdir biraz ciddi ve sinirli görünür hatta sinirli bir adamdırr ama benim bayan arkadaşlarıma karışmaz eğer erkek ararsa ters cevap verir tanımıyosa ama bayansa sorar nurcana kim aradı diyim diye ben nerdeysem onu söler kapatır bayanlarla pek konuşma kabiliyeeti yok :))))))))))) bide zaten sen k k dan arkadaşıyım de hemen tamam der he he alıştı zaten ayşe ile sen onun yanındada aradınızya ikinizide biliyo :))))) isim olarak unutsada aradığınızı biliyo
yazık korkmuş bide
rBBİM RÜYANI HAYRA ÇIKARSIN AĞLIYO GÖRMÜŞÜN GÜLERİM İNŞALLAH RABBİMİN İZNİ İLE :)))

Son düzenleme:
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86----------------------------OKUNDU
11-)nurcan
12-)derin
13-)ceylin
14-)yeter
15-)herzaman_seninle
16-)beren660
17-)mayflowers
1asli_1981 şuan liste dışı

kızlar NURCAN arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim kızımı sağ sağlim kucağıma almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah

umudumsun--------------okudu
nurcan---------------------okudu
yeter-------------------okudu
beren660--------------okudu
herzaman_seninle-----okudu
nazemir------------------okudu
tweety25-----------------okudu
son_ece------------------okudu
ayşe----------------------okudu
hilbay---------------------okudu
pinar1202
ceylin
pearlflover
neslyy
pembe_86
derin
mayflowers

2adet boş ----okundu

2 adet boş

Son düzenleme:

valla nurcan elimden eleni yapacağım oğlan içinnn kızın istediği şartlarda olsun diyeeeeeeeeeee bütün yeteneğimle çalıacağımmmmmmmmmmmmm
kız rüya işteeeeeeee sabah kalktım yaa güldüm dün seni arasammı aramasamı derken eşi yanındadır rahatsız etmeyeyim diye düşündüm ya aklımd akalmış herhalde

elinden geleni yap tabi söle tombiş bişi olsun tam ısırmalık he he
canım benim ya :))))))))))) he he istediğin zaman araya bilirsin hiç önemli değil ah eşimde yoktu yanımda dun buarada bak yine aklıma geldi doğursam adam çalışıyo olacak (((((((( nöbetleri bitmiyki benim herifin

canım benimm size anlata anlata bitiremediğim yeğenim varya işte onun doğumu var dr sabah saat 8 de burda olun dedi ben kız kardeşim ve anne adayımız has gittik baba adayımız 2 saat sonra geldi işten
birde nuracan bak ne anlatacağım biz yayladayız abimin eşi 7 aylık hamiş abim şehre indi abim gitti 1 saat sonra gelin sancılandı annemde (doğum yaptırır )bir araba buldular (yaylada arça bulmak zor )atılar gelini daha köşeyi dönmeden geri geldiler ne oldu dedik doğum oldu dedi annem
akşam oldu abim geldi abi müjde diyorummm karın doğrdu hadi oradnnnn diyorrrrrrrrrrvalla diyorummmmmmmmmmm yalacıııııııııııııı tepkimi ölçüyorsun diyor içeriye gidi karısı yatıyor yatakta diyorki kalk hadiii numara yapma yataktan oğlunu kucağuna verdim olduuuuuuuuu
senin koçişte öyle olurmuşşşşşşşşşşşş

gunaydin kizlar...gununuz guzel gecsin insallah...

aysecimiyi olmana sevindim..

nurcann canim bende soyledim arkadasima duayi bekliyorum cevap gelsin..henuz cevap gelmedi..ben haber verecem sana canim

canım benim aynen öle olacak valla bizimki nöbette olduğu bi gün doğuracam nöbetten bi gelecek verecem kucağına al kızını diye he he abinin olayda komikmiş he akşam egel kucağına versinler :)))))

nurcann canim bende soyledim arkadasima duayi bekliyorum cevap gelsin..henuz cevap gelmedi..ben haber verecem sana canim

canım sağolasın ya kızlar hepinize teşekkürler sıkmayın kendinizi benim için olduğu kadar canlar olmazsa karşıya gittiğimde arkadaşlarımdan rica ederim kütfen ytormayın kendiniizi benim için

nurcancım meryem suresini okudum.kolay doğumlar olsun inş.
hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evladını alasın kucağına.amin.

slm fıstıklar nasılsınız bugünn
inş herşey yolunda mutlusunuzdur...
bizde bugn yine uyuduk çekirdek aile
kalktık kahvaltı faslı kociş işe
biz ev topla vee sizlere bakalım dedik....
topiklerimizi bitirip temizliğe başlayacağız biraz evi toparlayıp üstün körü süprelim
kaynanamın göreceği yerleri
sonra yine uğrarım canlarım...

nuracan abimin 4 çocuğu var 3 erkek 1 kız sadece kızın doğumunda yanındaydı eşinin diğerlerini bulmuş gibi oldu adam
işi çıkıyor gidiyor bir geliyor eşi doğurmuşşşş
kızıdada has getirmiş karısı geldim diyorki has içindeki karoları saydım işte rakkamla söylüyor bu kadarr karo var yerde ne zormuş diyor
dedimki öncekilere hiç görmedin yaaaaaaaa sen bebekleri bizim pazar aldığımız falan düşünüyordun herhalde

kolay gelsin yarmayın kendinizi

elektrikler kesildi dersimi çalışamadım diyorsun yani hepimiz merak etmiştik bişeymi oldu diye neyseki iyiymişsin önemli olan o
günaydın canalrrrrrrrrrrrrrrrrr

rüyada ağlarken görmek gülecekdir deriz biz zaten nurcanında yüzü gülmüş doğumu tam evlilik yıldönümünde olacak

günaydınlar...Gunaydin guzel ulkemin guzel insanlari, bitkileri ve hayvanlari:) Bugun 'polyanna' gibiyim:) Olsun bunda da vardir bi hayir

iyiyiz güzel anne sanada günaydılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…