Allah kabul etsin sağol canımın içi rabbim hepinixze nasip etsin yavrularınızı kucağınıza aldığınız günlerinurcancım meryem suresini okudum.kolay doğumlar olsun inş.
hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evladını alasın kucağına.amin.
ay benim kaynanada gelecek bidahaki ay ömrümü yer benim şimdi gelir gelmez her yeri kurcalar ya offffffslm fıstıklar nasılsınız bugünn
inş herşey yolunda mutlusunuzdur...
bizde bugn yine uyuduk çekirdek aile
kalktık kahvaltı faslı kociş işe
biz ev topla vee sizlere bakalım dedik....
topiklerimizi bitirip temizliğe başlayacağız biraz evi toparlayıp üstün körü süprelim
kaynanamın göreceği yerleri
sonra yine uğrarım canlarım...
he h e valla ne güzelmiş 3 çoöuğuda yolda bulmuş gibi olmuş :))))) ama bak 1 tane canınma okumuş bile yazık benim kocam ilk doğumumda tek başına sonuçta kötü ya bebeğim yada eşim ve bebeğim ölecek diye haber bekliyo acaba hangisi olacak diye hiç umudu yok garibim annem bi gelmiş hastaneye eşim doğum bölümünün kapısında çömelmiş ağlıyo :))))))))) benim doğum olmuş haber bile vermemişler garbime bukez napar bilmem kafayı yer ben çıkanakadar ama inşallah bu kez yanında kardeşlerim felan olur sanırımnuracan abimin 4 çocuğu var 3 erkek 1 kız sadece kızın doğumunda yanındaydı eşinin diğerlerini bulmuş gibi oldu adam
işi çıkıyor gidiyor bir geliyor eşi doğurmuşşşş
kızıdada has getirmiş karısı geldim diyorki has içindeki karoları saydım işte rakkamla söylüyor bu kadarr karo var yerde ne zormuş diyor
dedimki öncekilere hiç görmedin yaaaaaaaa sen bebekleri bizim pazar aldığımız falan düşünüyordun herhalde
elektrikler kesildi dersimi çalışamadımdiyorsun yani hepimiz merak etmiştik bişeymi oldu diye neyseki iyiymişsin önemli olan o
rüyada ağlarken görmek gülecekdir deriz biz zaten nurcanında yüzü gülmüş doğumu tam evlilik yıldönümünde olacak
günaydınlar...Gunaydin guzel ulkemin guzel insanlari, bitkileri ve hayvanlari:) Bugun 'polyanna' gibiyim:) Olsun bunda da vardir bi hayir
merak etme teyzesi yorulmayacağız sözkolay gelsin yarmayın kendinizi
iyiyiz güzel anne sanada günaydılar
valla benimkide sinyal veriyor gelecem diyeben bugün banuyla ceylin nazınkini okuyayım ne olur ne olmaz erken gelir adetim...
Allah kabul etsin sağol canımın içi rabbim hepinixze nasip etsin yavrularınızı kucağınıza aldığınız günleri
ay benim kaynanada gelecek bidahaki ay ömrümü yer benim şimdi gelir gelmez her yeri kurcalar ya offffff
he h e valla ne güzelmiş 3 çoöuğuda yolda bulmuş gibi olmuş :))))) ama bak 1 tane canınma okumuş bile yazık benim kocam ilk doğumumda tek başına sonuçta kötü ya bebeğim yada eşim ve bebeğim ölecek diye haber bekliyo acaba hangisi olacak diye hiç umudu yok garibim annem bi gelmiş hastaneye eşim doğum bölümünün kapısında çömelmiş ağlıyo :))))))))) benim doğum olmuş haber bile vermemişler garbime bukez napar bilmem kafayı yer ben çıkanakadar ama inşallah bu kez yanında kardeşlerim felan olur sanırım
canım ya soracam soracam kendi sıkınytılarımdan fırsat bulamadım senin tedavi noldu hayatım hep aklımda
ben bugün banuyla ceylin nazınkini okuyayım ne olur ne olmaz erken gelir adetim...
valla benimkide sinyal veriyor gelecem diye
kız öle deme yazık adamcağıza
zordur her halde yaaaaaaaaaaaaaa
Allah kabul etsin sağol canımın içi rabbim hepinixze nasip etsin yavrularınızı kucağınıza aldığınız günleri
ay benim kaynanada gelecek bidahaki ay ömrümü yer benim şimdi gelir gelmez her yeri kurcalar ya offffff
he h e valla ne güzelmiş 3 çoöuğuda yolda bulmuş gibi olmuş :))))) ama bak 1 tane canınma okumuş bile yazık benim kocam ilk doğumumda tek başına sonuçta kötü ya bebeğim yada eşim ve bebeğim ölecek diye haber bekliyo acaba hangisi olacak diye hiç umudu yok garibim annem bi gelmiş hastaneye eşim doğum bölümünün kapısında çömelmiş ağlıyo :))))))))) benim doğum olmuş haber bile vermemişler garbime bukez napar bilmem kafayı yer ben çıkanakadar ama inşallah bu kez yanında kardeşlerim felan olur sanırım
canım ya soracam soracam kendi sıkınytılarımdan fırsat bulamadım senin tedavi noldu hayatım hep aklımda
senin kırmızılarda geliyosa sende banu ile ceyline oku istersen sonrada senle harzamana okıcaz sonrada beren ve mayflovera 25 günümüz var gecikmeyelim :))))))))))
ilacımı kullandım bekliyorum şimdi kırmızalar gelecekmi gelmiyecekmi diye
Naber güzeller???
yok be güzelim herşey aynı işte ama tadım öyle bir kaçtı ki kolay kolay düzelecek gibi değilim..senden canim? aksam bi ofladinnn butun daglari yiktin harbiden...merak ettik seni..olumsuz giden birseyler yokd egilmi?
iyilik güzellik senden nbr?Naber güzeller???
kizlar dualari hizlandirallimmi? nurcanin 25 gun sonra prensesi geliyo..yani 3 haftada butun arkadaslari tamamlamamiz lazim..mumkunse daha hizli okuyalim...butun arkadaslara okunmus olzun..ben derinin ve ceylinin ve yeter ve herzamaninkini adet olmadan once okudum..cunku su an adetliyim ne olur ne olmaz diye dualar aksamasin diye okudum..bir tek beren ile mayflowersi okumadim..onlarida adet biter bitmez okuyacam...
yok be güzelim herşey aynı işte ama tadım öyle bir kaçtı ki kolay kolay düzelecek gibi değilim..
sen nasılsın?
ayni bende canim..bildigin gibi...bir iyi bir kotu...bir sekilde kendimi avutmaya calisiyorum...ne kadar avutabiliyosam iste...
bugünümüze şükür be canım..iyilik güzellik senden nbr?
evet cnm hızlandırmamız lazım gerçekten...
bu arada benim içinde okumuşsun Allah razı olsun Allah kabul etsin..
ayni bende canim..bildigin gibi...bir iyi bir kotu...bir sekilde kendimi avutmaya calisiyorum...ne kadar avutabiliyosam iste...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?