Geleceksin biliyorum bebeğim

ben bugün banuyla ceylin nazınkini okuyayım ne olur ne olmaz erken gelir adetim...

nurcancım meryem suresini okudum.kolay doğumlar olsun inş.
hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evladını alasın kucağına.amin.
Allah kabul etsin sağol canımın içi rabbim hepinixze nasip etsin yavrularınızı kucağınıza aldığınız günleri
ay benim kaynanada gelecek bidahaki ay ömrümü yer benim şimdi gelir gelmez her yeri kurcalar ya offffff
he h e valla ne güzelmiş 3 çoöuğuda yolda bulmuş gibi olmuş :))))) ama bak 1 tane canınma okumuş bile yazık benim kocam ilk doğumumda tek başına sonuçta kötü ya bebeğim yada eşim ve bebeğim ölecek diye haber bekliyo acaba hangisi olacak diye hiç umudu yok garibim annem bi gelmiş hastaneye eşim doğum bölümünün kapısında çömelmiş ağlıyo :))))))))) benim doğum olmuş haber bile vermemişler garbime bukez napar bilmem kafayı yer ben çıkanakadar ama inşallah bu kez yanında kardeşlerim felan olur sanırım

canım ya soracam soracam kendi sıkınytılarımdan fırsat bulamadım senin tedavi noldu hayatım hep aklımda

ben bugün banuyla ceylin nazınkini okuyayım ne olur ne olmaz erken gelir adetim...
valla benimkide sinyal veriyor gelecem diye

kız öle deme yazık adamcağıza
zordur her halde yaaaaaaaaaaaaaa

ilacımı kullandım bekliyorum şimdi kırmızalar gelecekmi gelmiyecekmi diye

kızlar ben adet oldum okuyamayacağım duayı kız kardeşim var okuyabilecek oda adetliymiş nurcancım istersen bikaç gün sonra okuyabilirim kusura bakma arkadaşım bana haber ver sen okutamazsan ben bi kaç gün sonra okurum...

nurcanim sen benim arkadasimin duasinida okundu yaz..bugun konustum onunla.simdi okuyacam dedi...okundu yazabilirsin hayatim:)))

Son düzenleme:
senin kırmızılarda geliyosa sende banu ile ceyline oku istersen sonrada senle harzamana okıcaz sonrada beren ve mayflovera 25 günümüz var gecikmeyelim :))))))))))

canım benim biraz işleirm var sonrasında okuyacağımmm inşşşşşş sana yazarım

kizlar dualari hizlandirallimmi? nurcanin 25 gun sonra prensesi geliyo..yani 3 haftada butun arkadaslari tamamlamamiz lazim..mumkunse daha hizli okuyalim...butun arkadaslara okunmus olzun..ben derinin ve ceylinin ve yeter ve herzamaninkini adet olmadan once okudum..cunku su an adetliyim ne olur ne olmaz diye dualar aksamasin diye okudum..bir tek beren ile mayflowersi okumadim..onlarida adet biter bitmez okuyacam...

Naber güzeller???
iyilik güzellik senden nbr?

evet cnm hızlandırmamız lazım gerçekten...
bu arada benim içinde okumuşsun Allah razı olsun Allah kabul etsin..

iyilik güzellik senden nbr?
evet cnm hızlandırmamız lazım gerçekten...
bu arada benim içinde okumuşsun Allah razı olsun Allah kabul etsin..
bugünümüze şükür be canım..

ayni bende canim..bildigin gibi...bir iyi bir kotu...bir sekilde kendimi avutmaya calisiyorum...ne kadar avutabiliyosam iste...

ben hiç avutamıyorum bugünlerde artık perşembe ne olacaksa olacak neye karar vereceksek vericez bakalım.. devam mı tamam mı ara mı veriyoruz temelli mi bırakıyoruz ya da ne bileyim ne olacaksa işte.. öyle bir his var ki içimde sanki bu mesele benim değil de uzaktan bir tanıdığın meselesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…