Allah kabul etsin sağol canımselam canlar
bugün dra gittim kızlar bademciklerimden dolayı her drun söylediğini söyledi mutlaka aldırman lazım dedi bense bir türlü karar veremiyorum 8 tane iğne verdi sabah akşam cıısss bana
nurcanım meryem sureni okudum canım rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıcakla gelsin prenses
ay evet benim kız şakacı birazcık :))))))) inşallah doktorumuz değiştirmezseöle evlilik yıldönümüne gelecek veya başka sorun çıkmazsa aman sağ sağlim gelsinde ben hergüne razıyım :))))))))))geçmiş olsun nurcancım şükürki tehlikeli birşey değilmiş biraz yaramazlık yapmış prensesimiz
ayy ne güzel hem evlilik yıldönümü hemde prensesin dünyaya tefrişi harika bir tefavuk olmuş
hayırlısıyla sağlıcakla gelsin prensesimiz
Canım ben meryem süresini senin için okuduğumu yazmıştım ama sen buraya yazmayı unuttun sanırım. Allah kabul etsin. Bu arada senden sonraki arkadaşımız (banu) için de meryem süresini okudum. Allah sağlıkla evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah...
selam canlar
bugün dra gittim kızlar bademciklerimden dolayı her drun söylediğini söyledi mutlaka aldırman lazım dedi bense bir türlü karar veremiyorum 8 tane iğne verdi sabah akşam cıısss bana
nurcanım meryem sureni okudum canım rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıcakla gelsin prenses
selam arkadaşlarım yeni yerimiz hayırlı olsun inşallah ben pek güzel haber yazamayacağım benim eşim trafik kazası geçirdi pazar günü Allah kimseye yaşatmasın böyle acı çok kötü iki gün geçirdik sadece sağ kolu kırıldı dün amaliyat oldu platin taktılar koluna şimdi hastahanede eğer merak edipte bakmak isterseniz mudanya gentr de fotorafları var benim eşim kırmızı arabadaymış adı taner kusura bakmayın canınızı sıkcam biraz ama derdimi paylaşmak istedim arkadaşlarım olduğunuz için ben bugün eve geldim bi yazayım dedim nurcanım senin duanı bu akşam okuyacam yazarsın canım
canım ne demek canınızı sıkacağım olurmu hiç
kuzum geçmiş olsunnnn rabbim korumuşşşş allahım esirgesinnnnnn canımmmmmmmm
çok sağol canım sizlerin okuduğu dualar sayesinde kurtuldu belkide eşim
selam arkadaşlarım yeni yerimiz hayırlı olsun inşallah ben pek güzel haber yazamayacağım benim eşim trafik kazası geçirdi pazar günü Allah kimseye yaşatmasın böyle acı çok kötü iki gün geçirdik sadece sağ kolu kırıldı dün amaliyat oldu platin taktılar koluna şimdi hastahanede eğer merak edipte bakmak isterseniz mudanya gentr de fotorafları var benim eşim kırmızı arabadaymış adı taner kusura bakmayın canınızı sıkcam biraz ama derdimi paylaşmak istedim arkadaşlarım olduğunuz için ben bugün eve geldim bi yazayım dedim nurcanım senin duanı bu akşam okuyacam yazarsın canım
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86----------------------------OKUNDU
11-)nurcan
12-)derin
13-)ceylin
14-)yeter
15-)herzaman_seninle
16-)beren660
17-)mayflowers
1asli_1981 şuan liste dışı
kızlar NURCAN arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim kızımı sağ sağlim kucağıma almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah
umudumsun--------------okudu
nurcan---------------------okudu
yeter-------------------okudu
beren660--------------okudu
herzaman_seninle-----okudu
nazemir------------------okudu
tweety25-----------------okudu
son_ece------------------okudu
ayşe----------------------okudu
hilbay---------------------okudu
neslyy---------------------okudu
mayflowers---------------okudu
pearlflover----------------okudu
ceylin---------------------okudu
pinar1202----------------okudu
pembe_86
derin
4 adet boş ----------okundu
sağol canım rannim sizleride bu günlerde görmeyinasip etsin yeni listeyi yaptım bende aaz kaldı hepinizinki bitsin istiyorum ben doğuma gitmedennurcan canım senin liste galiba bitmiş.allah bebişini kucagına almayı nasip etsin. sende teyzelerine bol bol foto koy inş. yeni listeyi de müsait olunca eklersen iyi olur mağlum senin doğum yaklaştı işi sıkı tutuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?