bi sorunumuz yok galiba şimdilik ama ben aşırı evhamlıyım ya olduysa ya olacaksa ya olmazsa diye kafayı yicem
çok gençsin be güzelim ne desem bilmiyorum ki... hakkında hayırlısı olsun daha gençsin tabi ama bazen de kaçan geri gelmeyebiliyor işte..
daha bi kaç aydır deniyormussunuz sakın sen bizim yaptığımız hataalrı yapma,bizde daha 3 aydır denerken hemen basladık doktorlara gitmeye strese girmeye..daha çok gençsin..ben böyle senin gibi evhamlamndığım zaman sunu dusunurum en kötü ne olabilir ki..en kötü ihtimalle bi sorun bile olsa ikinizden birinde artık herşeyin çaresi var ve senin yaşın oldukça küçük yani yumurtaların en kaliteli zamanlarında..en kötü ihtimalde bile dünya durmuyor herşeyin çaresi var diyip kendini rahatlat aklına böyle olumsuz düşünceler geldiğinde..bi sorunumuz yok galiba şimdilik ama ben aşırı evhamlıyım ya olduysa ya olacaksa ya olmazsa diye kafayı yicem
çok gençsin be güzelim ne desem bilmiyorum ki... hakkında hayırlısı olsun daha gençsin tabi ama bazen de kaçan geri gelmeyebiliyor işte..
eşim benden 11 yas büyük onun içinde erken olssun istiyorm ama bazen olmaz dedittiriyo bana anlaşamadığmz çok nokta var sürekli kırgınız
benim eşim de benden 13 yaş büyük ilk yıllarımız çok fırtınalı geçti ama zamanla olgunlaştım ben şimdi maaşallah diyim kavga bile etmeyiz eşim gözümün içine bakıyor
sen de zamana bırak bir işilkiyi bitirmek kolay ama sabrın meyvesi çok ballı oluyor.. zamanla oturur evliliğiniz..
benim sinirlendğm şeyler ona hiçde öyle sinirlenilcek mevzu gibi gelmiyr aramzdaki saygıyı yitirdğmğimizi düşünyorm bazen ailesine asiri düşkünlüğü yüzünden kavga edyoruz mesela en son senn için anamı babamı silemem dedi benm hiçte böyle bi isteğim yokken.....
aranızdaki yaş farkından kaynaklanıyor haliyle sen daha deli dolusun o daha olgun.. zamanla müşterek bir çizgi yakalanıyor üzme kendini
bak biz altı yılı bitirmek üzereyiz 3 yıldır falan bu kadar iyiyizsabır canım..
kıslaaar ben gidiyoruum hadi yarın yine görüşürüz akşam attalara gitcez giremem
benim sinirlendğm şeyler ona hiçde öyle sinirlenilcek mevzu gibi gelmiyr aramzdaki saygıyı yitirdğmğimizi düşünyorm bazen ailesine asiri düşkünlüğü yüzünden kavga edyoruz mesela en son senn için anamı babamı silemem dedi benm hiçte böyle bi isteğim yokken.....
sınırda çıktı cnmçok iyi canım sevindim bu arada şekerin noldu canımm diyet uyguluomusun
aranızdaki yaş farkından kaynaklanıyor haliyle sen daha deli dolusun o daha olgun.. zamanla müşterek bir çizgi yakalanıyor üzme kendini
bak biz altı yılı bitirmek üzereyiz 3 yıldır falan bu kadar iyiyizsabır canım..
kıslaaar ben gidiyoruum hadi yarın yine görüşürüz akşam attalara gitcez giremem
kızlar bende aranıza yeni katıldım :))bu ay bebek deneyişimizin 4. ayı ve ben olmadıkça acayip stres yapıyorum 31 yaşındayım ve olmucak diye çok korkuyorum nolur bana biraz akıl werin
kızlar bende aranıza yeni katıldım :))bu ay bebek deneyişimizin 4. ayı ve ben olmadıkça acayip stres yapıyorum 31 yaşındayım ve olmucak diye çok korkuyorum nolur bana biraz akıl werin
ahhh canım çok teşekkür ederim inan çok dua ediyorum nasip kısmet onuda biliyorum allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi çok sağol tavsiyelerin içinhiç kafana takma kendinide yorma herşey olacagına varır.burdaki arkadaşların hepsinin hikayesi farklı kimi evlat istiyo rabbinden kimi hamile.. hamile olanlarda zorlu bir psikolojik mücadele verdi ve allah nasip etti.. inan olmuyo deyip aklımıza taktıkca takıntı haline dönüşüyo biz burda hep beraber bu sorunu aşmaya çalışıyoruz.. olumsuz düşünme ve iyi şeyler düşün hoşuna giden sevdiğin şeyleri düşün bir uğraş falan edin ama aslaa ve aslaa sürekli bebek düşünme allaha güven ve dua et çünkü elimizden bir tek bu geliyor. allah saglıklı evlat versin inş. tümm isteyenlere ve sana :80: :80: :80: :80: :80:
erkeklere ailesi ile ilgili bisey söylemeyi bırak ima bile ettiğinde savunmaya geçerler..yüzde yüz haklı da olsan onlara göre sana öyle gelmiştir..sen bazı şeyleri göstermeye çalışırsın bak şu söle bu böle Dersin ama kötü niyetli olan sen olursun onun için eşinin ailesi ile ilgili olumsuz cumle pek kurmamaya çalış cok kurman gerekırse de ben dilini kullan yanii mesela annem(kayınvalıden) söyle diyince bende üzüldüm kötü hissettim gibi..cunku senın annen soyle dedı sunu yaptı yada yapıyorla başlayan butun cumlelerde ma alasef kaybetmeye mahkum oluyorsun..biz çok şükür ki sıkıntı yaşamadık hiç çok mülayim bi kayınvalidem var ama arkadasşlarımdan sıkıntılı olanlar var..eğer eşinin tepksini çekmek istemıosan ailesini eleştirmemalisin..bi de öyle dene bakalım..ben söyle dıyorum mesel kayınvalıdem benle hergun konusmak ıstıyor bende soyle dıyorum kadıncağız sağolsun arıo ama ben onunla yeterınce ılgılenemiyorum bazen uygun olmadığımda aramıs olabılıo onun ıcın ben onu daha müsait olduğumda araayıp daha rahat konusuyorum dıyorum:))
öncelıkle hoşgeldin,
daha yeni başlamışsınız sana stres atme desemde aklına geldıkçe gerıleceksın
kendını bu konudan bıraz uzaklastırmanın yolu, kendını mesgul edıp oyalamak
yani spor gibi,dans gibi kendıne hobiler edin cunku stres başlı basına olmama nedenı olabılıyor
ailesini çok sevyorum ama biraz benm yaşadğm hayattan daha farklılar mesela bi ddiğim ii edilmezdi rahat bi hayatm vardı ama eşimin ailesi daha farklılar alışmakta zatn zorlanıyorum kimseyle sorunum olmamasına rağmen... bi de annesine anne babasına baba diyemiyorum:2:
yani sanırım içinden gelmiyor ama şöyle düşünerek demeye çalış istersen..yani hani bizim anne hakkı babak hakkı vardır onlarda bızım eşimizin anne ve babası onların da uzerımızde hakkı olablır onlar ıcın dıyemesen bile alah rızası için diye düşünerek diyebilirmisin acaba? eşin baştan savunmaya geçmiş senle ilgili sanırım...o senın anne babana demese sende üzülürdün belki..bi söylemeye çalış istersen senın emek verdiğini gördükçe hem allah katında hem de eşinin yanında daha kıymetli olursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?