eşimde söylemiyo ama. geçen bi sorunda bana senn için annemi babamı silemem dedi ve aşırı zoruma gtti ben ailesni benimsemyomuşum ona göre blmiyorm ama bayağı kötüye gdiyruz sanki halbuki kendisiini ailem istemdğinde ben onn için resti çekmiştim aileme en çok da o zoruma gidiyo
sağol cnm tavsiyelerin içingerçekten bu stres yokmu mahvetti beni, sizlerle konuşmak acayip iyi geldi çok teşekkür ederim
canım hiç kötüye gitmeye gerek yok ınankı çözülmeyecek sıkıntılar değil anladığım kadarıyla çok severek evlenmıssınız,evlılıkte emek olmazsa mutluluk da olmuyor,atalarımız bıle yuvayı dişi kuş yapar demiş yanii ilk öncesen demeyi dene ınankı farkedecektir senın emek vermeye çaloıstığını bunu onun ıcın yaptığını sen söyle eşinin yanında azalmaz çoğlaırsın..ona kızgınsın onun için hiiç yapasın yok parmagını kıpırtadasın yok onun ıcın ama lutfen butun olumsuzlukların ustune çizgi çek ve evin yuva yap haa eşin senın butun emeklerıne rağmen görmezse bunları o zaman oturur yeniden düşünürsün şimdilik çözülmeyeck sıkıntılarınız yok büyütme kafanda olurmu:))
ya AYSE_url çok mutluyum senin adına sen bana tükenen ümide can verdin ,benimde olur diye çok heyecanlanıyorum,5 yıldır bir kere bile hamile kalamadım ,aslında gülüyorum ama her güldüğümde içim çok acıyor ,boğazım düğümleniyor,neyse yaaa offf
bu topik uğurlu geldi size yetele ben kaldık ne olu bizim için yuşa hazretlerinde dua et benim adım özlem şimdiden sağol
canım topiği biraz okuduysan biliyorsundur ben gebe olduğumu geçen çarşamba günü öğrendim hem de doğal yoldan. 2yıllık çok üzüntülü hergünü gözyaşıyla dolu bir sürecin sonunda artık boşverdiğim Allah vermiyorsa bir hayır vardır kısmet dediğim yerde gebe kaldım üstelik tıbben imkansıza yakınken..kızlar bende aranıza yeni katıldım :))bu ay bebek deneyişimizin 4. ayı ve ben olmadıkça acayip stres yapıyorum 31 yaşındayım ve olmucak diye çok korkuyorum nolur bana biraz akıl werin
tabiki dua ederim ama sen de kendini üzme olur mu??? kaderini sev ki o da sana gülsün..ya AYSE_url çok mutluyum senin adına sen bana tükenen ümide can verdin ,benimde olur diye çok heyecanlanıyorum,5 yıldır bir kere bile hamile kalamadım ,aslında gülüyorum ama her güldüğümde içim çok acıyor ,boğazım düğümleniyor,neyse yaaa offf
bu topik uğurlu geldi size yetele ben kaldık ne olu bizim için yuşa hazretlerinde dua et benim adım özlem şimdiden sağol
etmem mi hiiç caanımm benim şimdi liste yapıcam yine... ama göreceksin benimki gibi bir süpriz çat diye senin de kapına dayanacak az kaldı...canim benim ayse hepimiz icin eminim tek te dua eder..kendinden cok bize dua eder hemde...oyle iyi kalplidir..insallah Rabbbim hepimize nasip etsin bu guzel duyguyu
kızlaarr...
ben yarın öğlen evden çıkıp 2 3 gn yokum
pteside dönebilirim salıda çarşambada hiç belli değil...
ablama gidiyorum....
annemlede bebişime alışverişe gidicez beraber
gittiğim yerde net var ama yakışıklı yeğenimden fırsat bulamayabilirim yazmaya
hbriniz olsun beni merak etmeyin...
güzel arkadaşlarım
kızlar hepinize teşekür ederim sağolun alıntı yapamıyorum misafirim var
ayşeeeeeeeeeee hiç öyle gel buraya baktıralım falan demesen baktıracasın banada tek tek söyleyeceksın
kızlar hemmen çıkacağım ama size haber vermek istedm dr(sayın profumuz) akşam üzreri geldi ve sizi taburcu ediyorum perşebe güne kadar eve gidin dedii perşebe gün yeniden yatıracağım tekrardan kontroleri yapılaca dedi şimdi evdeyimmmm SİZİ SEVİYORUMMMMMMMMM
gez gez bikaç ay sonra zaten bir süre eve kapanacan gezemiyecen tadını çıkartkızlaarr...
ben yarın öğlen evden çıkıp 2 3 gn yokum
pteside dönebilirim salıda çarşambada hiç belli değil...
ablama gidiyorum....
annemlede bebişime alışverişe gidicez beraber
gittiğim yerde net var ama yakışıklı yeğenimden fırsat bulamayabilirim yazmaya
hbriniz olsun beni merak etmeyin...
güzel arkadaşlarım
kızlar hepinize teşekür ederim sağolun alıntı yapamıyorum misafirim var
ayşeeeeeeeeeee hiç öyle gel buraya baktıralım falan demesen baktıracasın banada tek tek söyleyeceksın
kızlar hemmen çıkacağım ama size haber vermek istedm dr(sayın profumuz) akşam üzreri geldi ve sizi taburcu ediyorum perşebe güne kadar eve gidin dedii perşebe gün yeniden yatıracağım tekrardan kontroleri yapılaca dedi şimdi evdeyimmmm SİZİ SEVİYORUMMMMMMMMM
kız hala bu gün yine baktırdım diyorbugün yine baktırdııııımkız olacak dedii bir de tayin olmayacaksın dediiii bakalım ve göreliiim:26:
gez gez bikaç ay sonra zaten bir süre eve kapanacan gezemiyecen tadını çıkart
bizde seni seviyoruz
günaydınlar gününüz aydın olsun71:
günyadııııın...naber cici kuşlar??? yaaa içim bir türlü rahat etmiyor benim ay bir görseydim kuşumu...
sana da günaydın canım...
selam ... gitmedinmi hz.yuşa ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?