Geleceksin biliyorum bebeğim

iyi ki doğdun nazoooo iyi ki doğdun nazoooo iyi ki doğdun iyi ki doğdun mutlu yıllaaaar saaanaaaaa

iyi ki doğdun nazoooo iyi ki doğdun nazoooo iyi ki doğdun iyi ki doğdun mutlu yıllaaaar saaanaaaaa

canım çok teşekkür ederim... gerçi yaşlılığa bir adım daha yaklaşıyoruz ama olsun ne yapalım her yaşın ayrı güzelliği vardır deyip kendimizi avutalım

sağol canım Allahım saanada bölü bir n yavrucak nasip etsin tatlımı tatlı bi kızın olsun inşallah
eşim benden 11 yas büyük onun içinde erken olssun istiyorm ama bazen olmaz dedittiriyo bana anlaşamadığmz çok nokta var sürekli kırgınız
canım senin yaşın çok küçük eğer yaşın az daha oolgun olsa 111 yaş çok sorun olmazdı belki ama sen çok n küçk olduğun için eşin sana biraaz büyük kaçmış bence bebek için acele etme ama en azından takibinizi yapın ben her yeni evli çifte baktırın bir hastalık bişi varmı sonra yoksa bekleyin 1 sene diyorum sonuçta bitecek bir yuvayada insan çocuk yapmak istemez ki tartışmalarınızda normal bence evliliğiniz çok yeni nekadar severek evlensede aslında birbirini tanımayan 2 insansıız sabret bence fazlada dır dır etme anladığım kadarı ile sizde susan eşin üsteleyen sensin bazen susmak gerekir gfülüm
kızlar bende aranıza yeni katıldım :))bu ay bebek deneyişimizin 4. ayı ve ben olmadıkça acayip stres yapıyorum 31 yaşındayım ve olmucak diye çok korkuyorum nolur bana biraz akıl werin
canım aklından bebişi biraz uzaklaştır ki inşallah gebesindir değilsende takdir de ve sabret rabbim yavruun sana bağışlayacaktır
sağol canım benim sizlerin yavrularınında fotolarını görmek nasip olur iinşallah
iyi gezmeler canım benim :)))))))
oh oh çok geçmişler olsun yeterim eve çıkarıyosa birkaç günlükte olsa iyidir herşey sanırım geçmişler olsun inşallah perşlembede güzel sonuçlar alırsınız
günyadııııın...naber cici kuşlar??? yaaa içim bir türlü rahat etmiyor benim ay bir görseydim kuşumu...
görcen görcen sabır kız sen 9 ay nasıl duracan :)))))))
ALLAH kabul etsin canım ettiğin dualar kat kat artarak sana geri dönsün

canım facedede yazdım ama burayada yazım doğum günün kutlu osun bu sene yavrun seni bulsun inşallah

nazemir dogum günün kutluu olsun mutlu yıllarrrrrr tatlımm rabbim gönlündekini kucagına nasip etsinn inşş

Son düzenleme:

sağol kuzummmm biz iyiyiz çok şükür sizde iyisiniz yaaaa çok seviniyorum dualrım sizlerlee

yaaa evede olamk çok güzeldiiii akşamdan (tavuk gibi ) uyuya kaldımmmm ama nasıl 10 günün yorgunluğunu çıkartmaya inat ama çıkmadı yorgunluğummmm olsun bu gün çıkartırırm

nazemir doğum günün kutlu olsunnnn bu yaşın tüm beklentilerinle buluştursun seni inşşşş

yeter canımm nasılsınn valla özledıkk siz iyi olunda canım gelırsın yıne:))))

nazemir doğum günün mü kutlu olsunn ne dilersen bu yıl o olsun inşallah:))))

Eki Görüntüle 200972

nazemir dogum günün kutluu olsun mutlu yıllarrrrrr tatlımm rabbim gönlündekini kucagına nasip etsinn inşş

nazemir doğum günün kutlu olsunnnn bu yaşın tüm beklentilerinle buluştursun seni inşşşş

çok teşekkürler kızlar inşallah hepimizi buluştursun...... beren660 pasta için sağol bende yapacam şimdi.... yeğenlerim var onlarla kutlayacaz daha doğrusu onlar istediği için hazır pasta aldım onu süsleyecem nekadar becerikliyim demi asıl doğum günümü pazartesi eşimle kutlayacam yemeğe götürecekmiş hiç gitmediğimiz bir yere..... ya gazozuma ilaç atarsa gitmesemmiki

kizlar slm nurcan eger siteye girip okursan veya nevra veya bir baskasi cevap yazin lutfen kizlar bel agrim var bugun ara ara agriyor sonra yok oluyor evdede tekim esim yurt disinda kimse yok burda eger bu agri onemliyse ya hastaneye yada ablamlara gideyim cevap lutfen

sabriyacım ben hamıle değilim ama doğum sancısından mı kuskulanıosun
sanırım bel agrısı bu aylarda normal oluyor ama kasıklarda batma şeklınde gelen agrılar sıkınlı olabılıyor yada karında direk regl sancısı gıbı mesela..sol tarafına dönüp yat biraz istersen dahada geçmez ve ıcınde rahat ertmezse bı git cnm bebeğin hareketlerı nasıl bu arada?

Sabriya geçmiş olsun,
Bende 7 aylık bir anneyim benimde bir kızım var Allahım evlatlarımızı bizlere bağışlasın........ bel ağrısı bende hiç olmadı ama kasık ağrılarım çok oldu hepsinde de korkudan hastaneye gittim eğer hastane yakınsa için rahat etsin bence hastaneye git bebişini gör uygun görürlerse yada sen iste nst ye bağlasınlar .........

kizlar sagolun ara ara karin agrim oluyor 1 hafta icinde ama bu bel agrisi bugun olduve korkuyorum hastane biraz uzak oyuzden acaba ablamlari falan cagirsammi diye dusunuyorum onlar beni gotururler tek gidemem cunku esim 1 hafta olmayacak ayy allahim ne zor valla allah yardim etsin

ay çıkar çıkar yorgunlluğunu rahat rahat bi duş al erkenden yat ooooooh yayıl yatağında :)))))))) insanın evi gibisi yok valla

ay kız dikkat et ozaman gazoz içme :)))))))))))))) ben eşimle çıkarkeen ona diyodum gazozuna ilaç atıp dağa kaldıracam seni diye oda asaf bana diyoduki ben gazoz içmem soda içerim :)))))))) ha h ah asanki onun içine atamam :))))))

afiyet olsun canım bizim içinde ye pastanı. gerceğini veremedim ama sana sanalda olsa güzel bi pasta seçtim galiba
bu arada dikkat et canım sakın gazoz falan içim deme

yeter canımm nasılsınn valla özledıkk siz iyi olunda canım gelırsın yıne:))))

slmmmm fıstıklarrr iyi pazararrrr
canım çok şükür iyiyiz bende sizleri özledimmmm yaaaaa sizlerle konuşamamk çok fenaydı gerçi kk den çok arkadaşaım aradıııı ama kesmedi valla buradaki gibi olmuyorrr

ay nurcan sen çok yaşa emiiii çok güldüm valla eeeeeeee enişiteyi ilaçlı gazozlamı ikna ettin yoksa başaka yöntemlermi kualandın:26::26::26::26:

kuzum iki gün oldu evdeyim ama hala yogunumm

yetercim görüşmeyeli nasılsın canım özledim kız gel öpüşekcanım sana nacizane fikrim var yemeklik soganı ince ince dogra üstüne sumak serp yumurtaları çatlatıyo ben öyle yaptım o ay hamile kaldım deneyin istersen bilirim evlatsızlıgı dile kolay 10 sene 2 kayıp şimdide maşallah 18 haftalık olduk rahimimi 2 mayısta diktirdim yatıyorum şimdi herşey yolunda rabbim ne gösterir gerisi için bilememişallah bu yavrumda abileri gibi bırakıp gitmez beni bu arada cinsiyeti belli degilde tam kız gibi dedi doktor bilmeni istedim kardeşim sen ne yaptın görüşmeyeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…