akşam gidicez istanbula yarın sabah da kısmetse gideriz..
iyi ki doğdun nazoooo iyi ki doğdun nazoooo iyi ki doğdun iyi ki doğdun mutlu yıllaaaar saaanaaaaa
sağol canım Allahım saanada bölü bir n yavrucak nasip etsin tatlımı tatlı bi kızın olsun inşallahayyy nurcanımm canımm benim çok tatlı kızın maşalahh subhanallah
ayyy valla çok duygulandım yaaa cennet kokulu kuzu şans getir hepimize:))))
ayy ben valla annemi geçtimm haa gözlerim doluverio herseye.. halbuki daha birbirimizi bile görmedik hiç, nasıl olmus da bu kadar bağlanmısız kii ben bi süre uzak da kaldım kk dan..
ayşecim çok çok sevindimm kusum rabbim koruyacak mucizeni benım hiç teredütüm yok allahın iziyle..yalnız ıkı gunde 3ten fazla katlamış senın 5 tane yumurta vardı çoğul gebelik olurmu ki:))))))
yeterrrr hoşgeldinn canım eşinn nasıllll olduu hersey yolundadır umarım
kıslar sizden nbr
canım senin yaşın çok küçük eğer yaşın az daha oolgun olsa 111 yaş çok sorun olmazdı belki ama sen çok n küçk olduğun için eşin sana biraaz büyük kaçmış bence bebek için acele etme ama en azından takibinizi yapın ben her yeni evli çifte baktırın bir hastalık bişi varmı sonra yoksa bekleyin 1 sene diyorum sonuçta bitecek bir yuvayada insan çocuk yapmak istemez ki tartışmalarınızda normal bence evliliğiniz çok yeni nekadar severek evlensede aslında birbirini tanımayan 2 insansıız sabret bence fazlada dır dır etme anladığım kadarı ile sizde susan eşin üsteleyen sensin bazen susmak gerekir gfülümeşim benden 11 yas büyük onun içinde erken olssun istiyorm ama bazen olmaz dedittiriyo bana anlaşamadığmz çok nokta var sürekli kırgınız
canım aklından bebişi biraz uzaklaştır ki inşallah gebesindir değilsende takdir de ve sabret rabbim yavruun sana bağışlayacaktırkızlar bende aranıza yeni katıldım :))bu ay bebek deneyişimizin 4. ayı ve ben olmadıkça acayip stres yapıyorum 31 yaşındayım ve olmucak diye çok korkuyorum nolur bana biraz akıl werin
sağol canım benim sizlerin yavrularınında fotolarını görmek nasip olur iinşallahherkeze merhabaaaaanasılsınız kızlar
yeteeerimm hoşgeldin canım yaanasılsın iyimisin görüşmeyeli eşin nasıl ????
nurcan maşallah kızına allah bagışlasın.. çok tatlıı
gitmişlerama görünce yazar bişi
iyi gezmeler canım benim :)))))))kızlaarr...
ben yarın öğlen evden çıkıp 2 3 gn yokum
pteside dönebilirim salıda çarşambada hiç belli değil...
ablama gidiyorum....
annemlede bebişime alışverişe gidicez beraber
gittiğim yerde net var ama yakışıklı yeğenimden fırsat bulamayabilirim yazmaya
hbriniz olsun beni merak etmeyin...
güzel arkadaşlarım
oh oh çok geçmişler olsun yeterim eve çıkarıyosa birkaç günlükte olsa iyidir herşey sanırım geçmişler olsun inşallah perşlembede güzel sonuçlar alırsınızkızlar hepinize teşekür ederim sağolun alıntı yapamıyorum misafirim var
ayşeeeeeeeeeee hiç öyle gel buraya baktıralım falan demesen baktıracasın banada tek tek söyleyeceksın
kızlar hemmen çıkacağım ama size haber vermek istedm dr(sayın profumuz) akşam üzreri geldi ve sizi taburcu ediyorum perşebe güne kadar eve gidin dedii perşebe gün yeniden yatıracağım tekrardan kontroleri yapılaca dedi şimdi evdeyimmmm SİZİ SEVİYORUMMMMMMMMM
görcen görcen sabır kız sen 9 ay nasıl duracan :)))))))günyadııııın...naber cici kuşlar??? yaaa içim bir türlü rahat etmiyor benim ay bir görseydim kuşumu...
ALLAH kabul etsin canım ettiğin dualar kat kat artarak sana geri dönsün
sağol canım Allahım saanada bölü bir n yavrucak nasip etsin tatlımı tatlı bi kızın olsun inşallah
canım senin yaşın çok küçük eğer yaşın az daha oolgun olsa 111 yaş çok sorun olmazdı belki ama sen çok n küçk olduğun için eşin sana biraaz büyük kaçmış bence bebek için acele etme ama en azından takibinizi yapın ben her yeni evli çifte baktırın bir hastalık bişi varmı sonra yoksa bekleyin 1 sene diyorum sonuçta bitecek bir yuvayada insan çocuk yapmak istemez ki tartışmalarınızda normal bence evliliğiniz çok yeni nekadar severek evlensede aslında birbirini tanımayan 2 insansıız sabret bence fazlada dır dır etme anladığım kadarı ile sizde susan eşin üsteleyen sensin bazen susmak gerekir gfülüm
canım aklından bebişi biraz uzaklaştır ki inşallah gebesindir değilsende takdir de ve sabret rabbim yavruun sana bağışlayacaktır
sağol canım benim sizlerin yavrularınında fotolarını görmek nasip olur iinşallah
iyi gezmeler canım benim :)))))))
oh oh çok geçmişler olsun yeterim eve çıkarıyosa birkaç günlükte olsa iyidir herşey sanırım geçmişler olsun inşallah perşlembede güzel sonuçlar alırsınız
görcen görcen sabır kız sen 9 ay nasıl duracan :)))))))
canım facedede yazdım ama burayada yazım doğum günün kutlu osun bu sene yavrun seni bulsun inşallah
sağol kuzummmm biz iyiyiz çok şükür sizde iyisiniz yaaaa çok seviniyorum dualrım sizlerlee
yaaa evede olamk çok güzeldiiii akşamdan (tavuk gibi ) uyuya kaldımmmmama nasıl 10 günün yorgunluğunu çıkartmaya inat ama çıkmadı yorgunluğummmm olsun bu gün çıkartırırm
nazemir doğum günün mü kutlu olsunn ne dilersen bu yıl o olsun inşallah:))))
Eki Görüntüle 200972
nazemir dogum günün kutluu olsun mutlu yıllarrrrrr tatlımm rabbim gönlündekini kucagına nasip etsinn inşş
nazemir doğum günün kutlu olsunnnn bu yaşın tüm beklentilerinle buluştursun seni inşşşş
kizlar slm nurcan eger siteye girip okursan veya nevra veya bir baskasi cevap yazin lutfen kizlar bel agrim var bugun ara ara agriyor sonra yok oluyor evdede tekim esim yurt disinda kimse yok burda eger bu agri onemliyse ya hastaneye yada ablamlara gideyim cevap lutfen
kizlar slm nurcan eger siteye girip okursan veya nevra veya bir baskasi cevap yazin lutfen kizlar bel agrim var bugun ara ara agriyor sonra yok oluyor evdede tekim esim yurt disinda kimse yok burda eger bu agri onemliyse ya hastaneye yada ablamlara gideyim cevap lutfen
ay çıkar çıkar yorgunlluğunu rahat rahat bi duş al erkenden yat ooooooh yayıl yatağında :)))))))) insanın evi gibisi yok vallasağol kuzummmm biz iyiyiz çok şükür sizde iyisiniz yaaaa çok seviniyorum dualrım sizlerlee
yaaa evede olamk çok güzeldiiii akşamdan (tavuk gibi ) uyuya kaldımmmmama nasıl 10 günün yorgunluğunu çıkartmaya inat ama çıkmadı yorgunluğummmm olsun bu gün çıkartırırm
çok teşekkürler kızlar inşallah hepimizi buluştursun...... beren660 pasta için sağol bende yapacam şimdi.... yeğenlerim var onlarla kutlayacaz daha doğrusu onlar istediği için hazır pasta aldım onu süsleyecem nekadar becerikliyim demiasıl doğum günümü pazartesi eşimle kutlayacam yemeğe götürecekmiş hiç gitmediğimiz bir yere..... ya gazozuma ilaç atarsa gitmesemmiki
çok teşekkürler kızlar inşallah hepimizi buluştursun...... beren660 pasta için sağol bende yapacam şimdi.... yeğenlerim var onlarla kutlayacaz daha doğrusu onlar istediği için hazır pasta aldım onu süsleyecem nekadar becerikliyim demiasıl doğum günümü pazartesi eşimle kutlayacam yemeğe götürecekmiş hiç gitmediğimiz bir yere..... ya gazozuma ilaç atarsa gitmesemmiki
yeter canımm nasılsınn valla özledıkk siz iyi olunda canım gelırsın yıne:))))
ay çıkar çıkar yorgunlluğunu rahat rahat bi duş al erkenden yat ooooooh yayıl yatağında :)))))))) insanın evi gibisi yok valla
ay kız dikkat et ozaman gazoz içme :)))))))))))))) ben eşimle çıkarkeen ona diyodum gazozuna ilaç atıp dağa kaldıracam seni diye oda asaf bana diyoduki ben gazoz içmem soda içerim :)))))))) ha h ah asanki onun içine atamam :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?