Geleceksin biliyorum bebeğim

canım sağlıcakla kucakla inşşşş
kuzum bana çiderin kurucu sibel hanımda söyledi geçen yıl soğan ve sarmısak kaliteyi artırıyor dedi ben 1 yıldır soğan yemeye dahada çok özen gösteriyorumm (zaten bol soğanyerdim ) inşş işe yarar

ay nurcan sen çok yaşa emiiii çok güldüm valla eeeeeeee enişiteyi ilaçlı gazozlamı ikna ettin yoksa başaka yöntemlermi kualandın:26::26::26::26:

kuzum iki gün oldu evdeyim ama hala yogunumm
ha ha yok eğer gelip istemezsen ayrılırım ben flört etcek yaşı geçtim dedim o sıra askerin biri eşimin koluna arabanın kapısını kapadı kolu kırıldı eşime 3 ay hava değişimi verdiler oda izinliyken evlenim bari demiş yoksa bidaha uğraşamam alim şu kızı demiş yoksa aslında niyeti gezip gezip bırakmakmış :))))))))))) he h eh e
canım öncelikle kayıpların için başın sağolsun bu yavrucun içinde gözün aydın çok iyi bilirim kaybetmişliği bu topicde bütün arkadaşlarım benimle birlikte 9 ay bütün hamileliğimi yaşadılar benle üzülüp benle sevindiler hep korku halindeydim aama şükür kızım şimdi yanımda ve okadar çabuk geçiyorki zaman yarın 1 hafta bitecek doğal bende ilk e vvladımı kaybettim rabbim bana sabrımın mükafatını verdi şükür eminim seninde sabrının mükafatı sağ sağlim gelecektir rabbim diğerlerinin ömrünü bu yavruna katsın inşallah
selamlar mutlu pazarlar...
hoş geldin sanada iyi pazarlar
selamlar iyi pazarlar .....

iyi pazarlar canım benim :))))))

ay nurcan maşallahyarın 1 haftalık olucak gerçekten zaman nasıl geçiyor ama bana kalan 3 ay geçmek bilmiyo:)allah yavruşuna sağlık versin .

ay nurcan maşallahyarın 1 haftalık olucak gerçekten zaman nasıl geçiyor ama bana kalan 3 ay geçmek bilmiyo:)allah yavruşuna sağlık versin .
sağol canım geçer inşallah canım :)))))) düşünme zamanı

kıslarr nbrsiniz bakalımm nurcanım kızın nasıl bakalımm bol bol kokla benım ıcınde :))))

Allaha şükür iyiyiz canım babasında yeni uyandı bıcı bıcı yapmıştı baya ğı uyudu yazık sütümde yok gariban aç aç uyuya kaldı :)))))) koklarım teyzesi :)))))

oyy yerim ben onuu yaa maaşallah ona büyüdüğünde öğrenince senın onun ıcın ne kadar fedakalık yaptığını cok duygulanacak gusel prensesımız..
sut ıcın bol bol su ıc cnm canın istemesede şişeyi al yanına iç bide tahin helvası yıyebılırsen:)))

kız nurcannnn sen gariban eniştemi evlenmeyemi zorladınnnn kızzzz yazıkkkkkk adamcağızaaaa

kuzum gelinim nasıllllllllllll nasıl gidiyorrrrrrrr bebişle :26::26::26::26:
hımmm bu arada içimde bir his var ben bu kıza gelinim gelinim derken sanırım ayşenin oğlu olacak ta kızı o kapacakmış gibi doğuyor içim

aynen yapıyorum bol dsu içiyom tahin helvası incir dut taze üzüm ne duyduysam şekerli çay ama yok anam nir iki emmede sıfırı buluyo (((((( böle nasıl büyiccek bu kız mama ile mi (((((((

ayşe benim kızı istemiyo ya ben kötü kaynana olurum diyo :))))))))))) he h e

Nurcancım tebrik ederim minişini kollarına almışsın cnm allah'ım bebeğinle beraber sağlıklı ve mutluluk dolu yıllar geçirmenizi nasip etsin. Bu anlarının tadını çıkar :)))

Yeterim sanada kucak dolusu öpücükler

sanada

aynen yapıyorum bol dsu içiyom tahin helvası incir dut taze üzüm ne duyduysam şekerli çay ama yok anam nir iki emmede sıfırı buluyo (((((( böle nasıl büyiccek bu kız mama ile mi (((((((

nurcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaandaha dün g,ibi sana ilk mesajım bugün transferinin dördüncü günüydü dimi arkadaşım nasılsın demiştim sanaaahayal gibii rüyaaa gibii Rabbime binlerce şüküüürrrr nurcanımmmmmm Rabbim bir ömür sağlıkla büyütmek nasip etsinnnn bir ömür kızınla eşinle çok mutlu ol arkadaşımmmmmmmmmprensesiide kokla yerimee şöyleee bir çek kokusunu içinee benim içim

tatlımmmmmm uzun zaman oldu yaaa nasılsıınnn nasıl gidio ne var ne yokkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…