yetercim görüşmeyeli nasılsın canım özledim kız gel öpüşekcanım sana nacizane fikrim var yemeklik soganı ince ince dogra üstüne sumak serp yumurtaları çatlatıyo ben öyle yaptım o ay hamile kaldım deneyin istersen bilirim evlatsızlıgı dile kolay 10 sene 2 kayıp şimdide maşallah 18 haftalık olduk rahimimi 2 mayısta diktirdim yatıyorum şimdi herşey yolunda rabbim ne gösterir gerisi için bilemem işallah bu yavrumda abileri gibi bırakıp gitmez beni bu arada cinsiyeti belli degilde tam kız gibi dedi doktor bilmeni istedim kardeşim sen ne yaptın görüşmeyeli
ha ha yok eğer gelip istemezsen ayrılırım ben flört etcek yaşı geçtim dedim o sıra askerin biri eşimin koluna arabanın kapısını kapadı kolu kırıldı eşime 3 ay hava değişimi verdiler oda izinliyken evlenim bari demiş yoksa bidaha uğraşamam alim şu kızı demiş yoksa aslında niyeti gezip gezip bırakmakmış :))))))))))) he h eh eay nurcan sen çok yaşa emiiii çok güldüm valla eeeeeeee enişiteyi ilaçlı gazozlamı ikna ettin yoksa başaka yöntemlermi kualandın:26::26::26::26:
kuzum iki gün oldu evdeyim ama hala yogunumm
canım öncelikle kayıpların için başın sağolsun bu yavrucun içinde gözün aydın çok iyi bilirim kaybetmişliği bu topicde bütün arkadaşlarım benimle birlikte 9 ay bütün hamileliğimi yaşadılar benle üzülüp benle sevindiler hep korku halindeydim aama şükür kızım şimdi yanımda ve okadar çabuk geçiyorki zaman yarın 1 hafta bitecek doğal bende ilk e vvladımı kaybettim rabbim bana sabrımın mükafatını verdi şükür eminim seninde sabrının mükafatı sağ sağlim gelecektir rabbim diğerlerinin ömrünü bu yavruna katsın inşallahyetercim görüşmeyeli nasılsın canım özledim kız gel öpüşekcanım sana nacizane fikrim var yemeklik soganı ince ince dogra üstüne sumak serp yumurtaları çatlatıyo ben öyle yaptım o ay hamile kaldım deneyin istersen bilirim evlatsızlıgı dile kolay 10 sene 2 kayıp şimdide maşallah 18 haftalık olduk rahimimi 2 mayısta diktirdim yatıyorum şimdi herşey yolunda rabbim ne gösterir gerisi için bilemem işallah bu yavrumda abileri gibi bırakıp gitmez beni bu arada cinsiyeti belli degilde tam kız gibi dedi doktor bilmeni istedim kardeşim sen ne yaptın görüşmeyeli
hoş geldin sanada iyi pazarlarselamlar mutlu pazarlar...
selamlar iyi pazarlar .....
sağol canım geçer inşallah canım :)))))) düşünme zamanıay nurcan maşallahyarın 1 haftalık olucak gerçekten zaman nasıl geçiyor ama bana kalan 3 ay geçmek bilmiyo:)allah yavruşuna sağlık versin .
kıslarr nbrsiniz bakalımm nurcanım kızın nasıl bakalımm bol bol kokla benım ıcınde :))))
selamlar mutlu pazarlar...
selamlar mutlu pazarlar...
sağol canım geçer inşallah canım :)))))) düşünme zamanı
Allaha şükür iyiyiz canım babasında yeni uyandı bıcı bıcı yapmıştı baya ğı uyudu yazık sütümde yok gariban aç aç uyuya kaldı :)))))) koklarım teyzesi :)))))
kız nurcannnn sen gariban eniştemi evlenmeyemi zorladınnnn kızzzz yazıkkkkkk adamcağızaaaaha ha yok eğer gelip istemezsen ayrılırım ben flört etcek yaşı geçtim dedim o sıra askerin biri eşimin koluna arabanın kapısını kapadı kolu kırıldı eşime 3 ay hava değişimi verdiler oda izinliyken evlenim bari demiş yoksa bidaha uğraşamam alim şu kızı demiş yoksa aslında niyeti gezip gezip bırakmakmış :))))))))))) he h eh e
canım öncelikle kayıpların için başın sağolsun bu yavrucun içinde gözün aydın çok iyi bilirim kaybetmişliği bu topicde bütün arkadaşlarım benimle birlikte 9 ay bütün hamileliğimi yaşadılar benle üzülüp benle sevindiler hep korku halindeydim aama şükür kızım şimdi yanımda ve okadar çabuk geçiyorki zaman yarın 1 hafta bitecek doğal bende ilk e vvladımı kaybettim rabbim bana sabrımın mükafatını verdi şükür eminim seninde sabrının mükafatı sağ sağlim gelecektir rabbim diğerlerinin ömrünü bu yavruna katsın inşallah
hoş geldin sanada iyi pazarlar
iyi pazarlar canım benim :))))))
oyy yerim ben onuu yaa maaşallah ona büyüdüğünde öğrenince senın onun ıcın ne kadar fedakalık yaptığını cok duygulanacak gusel prensesımız..
sut ıcın bol bol su ıc cnm canın istemesede şişeyi al yanına iç bide tahin helvası yıyebılırsen:)))
kız nurcannnn sen gariban eniştemi evlenmeyemi zorladınnnn kızzzz yazıkkkkkk adamcağızaaaa
kuzum gelinim nasıllllllllllllnasıl gidiyorrrrrrrr bebişle :26::26::26::26:
hımmm bu arada içimde bir his var ben bu kıza gelinim gelinim derken sanırım ayşenin oğlu olacak ta kızı o kapacakmış gibi doğuyor içim
ayşe benim kızı istemiyo ya ben kötü kaynana olurum diyo :))))))))))) he h e
Nurcancım tebrik ederim minişini kollarına almışsın cnm allah'ım bebeğinle beraber sağlıklı ve mutluluk dolu yıllar geçirmenizi nasip etsin. Bu anlarının tadını çıkar :)))
Yeterim sanada kucak dolusu öpücükler
aynen yapıyorum bol dsu içiyom tahin helvası incir dut taze üzüm ne duyduysam şekerli çay ama yok anam nir iki emmede sıfırı buluyo(((((( böle nasıl büyiccek bu kız mama ile mi (((((((
Nurcancım tebrik ederim minişini kollarına almışsın cnm allah'ım bebeğinle beraber sağlıklı ve mutluluk dolu yıllar geçirmenizi nasip etsin. Bu anlarının tadını çıkar :)))
Yeterim sanada kucak dolusu öpücükler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?