Geleceksin biliyorum bebeğim

sağol canım benim rabbim saanda sağ sağlim kucaklamayı nasip etsin inşallah

yaa derinim nasıl geçmiş günler diymi halbuki dğurmadan önce sanki zaman hiç geçmiyo gibi geliyordu bana :)))))) Allahım inşallah bugünleri sizlerede gösterir

nurcan arkadaşım çok tebrik ederim ,Allah analı babalı büyütsün,

Döndüüüüüüüüüüüüm günaydın cicişlerimmm.. özledim valla sizi :))) Güzel bir hafta sonu oldu benim için bol bol dua ettim hepimiz için.. Umarım kabul olur dualarım..
Bu akşam minnoşumu görmeye gidicem çok heyecanlıyım inşallah görebiliriz..

Ayşe; nasıl sevindim bilemezsin. Hamilesin. Demek. Allah devamına erdirsin. Kucağına almanı nasip etsin. İnşallah…

Ayşe inanamadım çok şükür aramızdan hamile çıkardık en sonunda. Hemde doğal yoldan..

Nurcanım bebeğine kavuşmuşsun. Çok şükür. Sağlıklı sıhatli yetiştir, Allah sana eşine bağışlasın. Canım çok sevindim..

Kızlar gelelim bana. Kocaman bir hüsran. Aslında bu yzıyı yazıp yazmamak konusunda çok tereddüt ettim. Zira moral bozmak istemedim. Ama 1 haftadır hiç kendimde değilim. Çünkü embriyo transfer edilemedi. 3.gün sadece 4 hücreli oldu. 5.güne bekleyelim dediler. 4.hücreli olarak kaldı gelişmedi. Bile. Neler yaşadım. Nasıl sıkıntılar bilemzssiniz. O kadar ilaç içtiğime mi yanayım. 3. tüp bebek denemsinin (1 seneden aradan sonra) hüsranla sonuçlanmasına mı yanayım. Anlamadım. Doğru düzgün ağlayamadım. Kayinvalidemler geldi bizde kaldı o gün haberi aldığında gözlerim o kadar şişmişti ki evden apar topar çıktım. Saatlerce sahilde dolaştım.a klım dağılsın diye olmadı. Kendimi kapalı bir yerde mahsur kalmış gibi hissediyorum. Nefes alamıyorum. Hiç bu kadar kötüsü olmamaıştı. Herhalde vucut kullanılan ilaçlara bağışıklık kazandı etki göstermedi. Femara diye bir ilaç kullandırdılar fayda etmedi. Umutlarım eridi gitti……

canım yaşadıkların gercekten zor .:18::18: ne deyim en dogru cümleyi nasıl bulayım belemedim. üzülme moralini bozma lütfen ayşede sen gibi çok umutsuzdu ne sorunlar sayıyodu topikte ama allah verirse ne sorun kalır nede bişi.. hakkında belkide hayırlı degildi. güzel düşün kendini yıpratma sen iyi olursan herzman denersin ama sen kötü olup dert sahibi olursan ki allah korusun artık hepsi boş güzel şeyler düşün biliyorum zor ama elden ne gelir ki dua et bol bol allah yar ve yardımcın olsun

hatuna bakk ya dün bir bugün iki hemen bebeşini görecek . daha dün hamileyim dedi ayşe bu ne hız yetişene aşkolsun.. 2 senenin acısı bu olsa gerek ne diyim hayde gözün aydın

canııım sağol Allah razı olsun inşallah en kısa zamanda Rabbim sana da nasip etsin.. bak neler yaşadım biliyorsun son dememizde opu bile olmadı hiç büyümedi yumurtalarım, yıkıldım hayattan vazgeçtim ama sonucu görüyorsun.. zamana bırak şimdi canın çok yanıyor en iyi biz anlarız ama ümidini hiç yitirmemek için beni getir aklına..
hatuna bakk ya dün bir bugün iki hemen bebeşini görecek . daha dün hamileyim dedi ayşe bu ne hız yetişene aşkolsun.. 2 senenin acısı bu olsa gerek ne diyim hayde gözün aydın
aslında ölesiye korkuyorum bir aksilik olacak diye..nolur bana ve bu mucizeye dua edin:18::18::18:

günaydınnnnnnn canlarrrrrrrrr
yeni hafta yeni güzel haberlerle gelsinnnnn bol bol hamişimiz çıksınnnnnn

ayşemmmmm dualrınına bizide katığın içinn unutmadığın için ortak ettiğin için alah razı olsunnnnn rabbim kabul etsinnnn
kuzum bu gün su damlanı görürüsünnnn inşş her şey yolunda gitsin şansın bol yolun bahtın BAHTINIZ açık olsunnn canım benimm

canım yazdıkların ne kadar çok bana benziyor (aynı şeyleri yaşadığımızdan sanırım )hisetiklerinnn
kuzum
silk zamanlarda bunu hisetmen böyle düşünmen çok normal bne çok iyi bilirim teransfer için has gidip transferiniziptal demenin ne olduğunu üzme kendini demiyorum
içine atma ne yapamk istiyorsan onu yapp ama kendini yıpratmadan
HİLBAY VE KIZLAR
dün bir arakadaşım aradı benii tüp bebk yaptırdı geçen ay ve malesef ne gatif aldı bana bir hikaye anatı bir kadın sanırım 5 defa gibi tüp bebk deniyor her seferinde yumurtalar gelişimini belli bir sürede durduruyor bir defasındada transfer için gidildiğinde dr tarnsferin iptal olduğunu ve artık bu sayfayı kapatması gerektiğini söylüyor ve ekliyor şu an burada transferi olan bir kadından kalan 3 embiryo var istediğiniz takdirde bunu size tarnsfer ederiz diyor kadında kabul ediyor ve ikiz bebğine hamile kalıyor gebeliğin ilerleyen zamanlarında birini düşürüyor dierini doğuruyor
bebk doğduktan 1 yıl sonra kendiliğinde hamile kalıyor kendi bebğine doğal yoldan
burada yapılan işlemin doğru olduğunu düşünmüyorummm ama demeki aklımızdan çıkartsa bazı şeyler değişecek birde dr asla olmaz demelerine takılmayacağız

öperim canım yeterim nasılsınn eşin nasıllll

ayşecim öncelikle çok tebrik ederim sık takip edemesemde üç aşağı beş yukarı hatırlıyorum hemde organik bir kuzu sanırımmm:)Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasipp etsin inşallahhh çok çoooooooook tebrik ederim

Hİlbayyçok geçmiş olsun.daha doğrusu çok kısa zamanda geçsin.Rabbim sınıyor hepimizi inşallah en kısa zamanda verir mükafatını diyecek bişi olmadığı bi andua edicem sana arkadaşım Rabbim yar ve yardımcın olsunn

yeter iyide başkasının embriyosu ile oluyormu.yasak değilmi? dinen de caiz değil diye biliyorum.tabi burda senin anlatmak istediğin olmazları olduran Rabb'im aklımızdan çıkardığımız an veriyor yavrumuzu.
bende çevreden çok duydum evlatlık alıpta sonradan bebeği olanlar felan var.ve kimbilir ne kadar zor bir imtihandır.sıkıntılı bir süreçteyiz hepimiz sabırsızlanıyoruzda belki ama Allah'ın koyduğu emir ve yasaklarda vardır bir hikmet ve bakın evlat almakta ,başkasının embriyosunu almakta caiz değil dinimize göre.
sabır, sabır sabır diyorum kendime,eşime,sizlere ve eşlerinize.Allah'ım sabır versin hepimize.ve en kısa zamanda bebiş versin.
amin.

Nurcanım aynen zaman bizimle kafa buluyor ya bazen durmuş gibi bazen su gibi:)sağlıkla büyüt kızımızııı annesiiiiiikeyfi nasıl cadınınnnnn

yeter ben anladım senin ne demek istediğini uyarmış gibimi oldum.kızmıyorsun dimi bana.

hep böyle oldu sen bişey yazıyon sanki ben senin düzelticinim gibi hemen yazıyorum cevap.

nesliyyymeraba arkadaşımmbu konuda katılıyorum sana başka bir embriyo yerine evlat edinmek daha mantıklı ve dinende daha doğru bir yol.tabi Rabbimden ümit kesilmez kaldı ki bende sınavımız olduğu düşüncesindeyim.çok zor işler yaa çokkksabır herkese bol bol işallah derdi vren Rabbim dermanı yada sabrını versin tez elden.ama bu işi kıbrısta çok yapıolar.ben bunun Türkiyede mi olduğunuda merak ettim.burda hem yasal olarakda yasak bişi bu.

çoook sağol canım tam da ümidimin bittiği yerde ömrümün hediyesi oldu bu bana umarım Rabbim tamamına erdirir..
Darısı hepiniziin başına, hiç ummadığınız anda süprüz yapsın size de :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…