Geleceksin biliyorum bebeğim

sanada merhaba arkadaşım.yalnız beni yanlış anladın yada ben anlatamadım..bir daha oku istersen yazımı.
dinimize göre evlat almak caiz değil yani doğru bir şey değil.evlatlık alıpta sonrada hamile kalanlar var duyduğum çok.düşünsene evlatlık alıyorsun sonra beklediğin özlemini çektiğin yavrun seninle tek vücut oluyor onun kalp atışını içinde hissediyorsun yemene içmene dikkat ediyorsun sonrada zorlu bir doğumdan sonra yavruna kavuşuyorsun.evde bir evladın daha var başkasının onuda sen büyütmüşsün ama diğeri gibi değil.kendi yavrun gibi olmaz diye tahmin ediyorum.onada elbette iyi davranılır ama öz yavrun gibi davranamazsın yapmacık olur belki
(yani ben öyle düşünüyorum)
Allah'ın koyuğu kanunda mutlak bir hikmet vardır.kaderimize razı olmalıyız ve evlatlık edinmemeliyiz .evlatlık edinmekte sonuçta nefsimize hoş gelir ama ya daha sonrası?

selam herkese ben yokum bugün malum eşim izinli gezecez....ayşe herşey güzel olacak kalbini bozma tadını çıkart...hilbaycım ne diyeceğimi bilemiyorum ALLAH sabır versin bu günleri en az hasarla atlatmanı ve biran önce normal yaşamına dönmen dileğiyle ...diğer kızlar hepinize sevgiler

kuzummm geldınmıı hoşgeldınnn bakalımmm
gezdırdınmı miniğini bgun göreceksın ınşllah gusel haberlerını beklıorum kusummm

yeterim nbrsın kusum olmazdıye bısey yok tabıkıı kusum azospermlı eslerın bıle doğal yolla olduğunu bılıorum ben dr demıskı arada sırada cıkan 1 sperm ısı halletmıs demekkı demiş
yanı rabbım ol dedıkten sonra tıbba ne düşerki..sakunya dıye bır arkadas da 4 negatıften sonra doğal yolla kalmıs..bende onun gıbı yapıodum allahın rızasını kazanmak ıcın elımden gelenı yapıyorum umarım basarırım canım
sen napıosun eşin nasıl

kıslar hayrolsun ruyamda kore ginsengi gördüm töbe töbe 6 yıl beklıceklermıs koparmak için ustune bole yasıl kına gıbı bısey dökmüşler yahu halvette oldu ameliyattan sonraa kuduruomuyum ne :)))
rüya tabırıne baksam cıkarmıkı ginseng:)))))

arkadaşlar herkze merhaba, hepimiz için hayırlı haftalar olsun ,ayse url bizim içinde dua ettiğin için çok sağol Allah seninde gönlüne göre versin bügün inşallah meleğini göreceksin,

kuzummm geldınmıı hoşgeldınnn bakalımmm
gezdırdınmı miniğini bgun göreceksın ınşllah gusel haberlerını beklıorum kusummm
yusuf yusuf çooook korkuyoruuuum .... nolur bitmesin noluuuuuuur...
sen de bu ateş varken kesin tutturacaksınız siz bu işi kendiniz...
arkadaşlar herkze merhaba, hepimiz için hayırlı haftalar olsun ,ayse url bizim içinde dua ettiğin için çok sağol Allah seninde gönlüne göre versin bügün inşallah meleğini göreceksin,

amin canım inşallah hiç birimiz bu uğurda bir daha gözyaşı dökmeyiz..

yeter ben anladım senin ne demek istediğini uyarmış gibimi oldum.kızmıyorsun dimi bana.

hep böyle oldu sen bişey yazıyon sanki ben senin düzelticinim gibi hemen yazıyorum cevap.

canım ben zaten yazımın içinde yazdım böyle bir şeyin (bana göre başkalrı ne düşünür bilemem )doğru bir tarafı yoktur (başaksından embiryo,yumurta sperm alınması) be bu rad bu kişi bu çocuğu dnya
y getirdikten sonra kendini çocuğa verip kendin çocuğu olacağını unutunca doğal yoldan evlat sahibi olduğunu anlatmak için yazdımm

dernim daha iyiym canımmmmm eşimde daha iyi
sen nasılsınnnn

ayy inşallah kuzum valla bakalım artık adamın tepesindeyim artık yaz tatili de glıyo yorgun da olmam
rakset rakset rakset:))))
ayy kuzum göreceksin kuşunu merak etme belki bu saatlerde görmüşsündür bile:)

canım bencede tıpta asla diye bir şey olmamalıdır neler görüyoruz duyuyoruzzz asla olmaz dediklerin insanların patır patır çocukları oluyor
yeteki RABBİM OL DESİNN
canım arkadaşım ben seninn başaracağına inanıyorummallahın izni ileee sende anne olacasınnn yüreğimn taa içinden inanıyorum kuzummm yeterki RABBİM OL DESİNN gerisi ne kiii

ınsallah canım hepimiz için bız hiç dıkkat etmıoduk yumurtlama gunlerıne bıle hatta bı ara kaçıoduk bıle o gunlerde stres olmamak ıcın,amann nasılsa doğal olmaz dıye artık oyle yapmıcaz strese gırmeden değerlendırecez bir spermin yumurtaya ulaşması yeter bunun içinde yumurtlama güblerini kaçırmayın dedi dr 11 gunden 18.gune kadar her gun dedii abuuu onu ben bıle yapamam arada gun asırı olur ama yıne kaçırmamaıs oluruz dıye dusunuorum:))))))
senın esın amelıyal olalı 3 ay dolduğunda sperm testı ıstedımı dr belki ameliyattan sonra duzelme olur fılan dıye

biliyorum canım biliyorum.kusuruma bakma ben düşüncelerimi paylaştım.biliyorum senin kafaya takmayınca oluyor demek istediğini.

valla sırayla hatta hepimiz bu ay hemile kalsak nasıl süper olur.buraya hamileyim yazacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.

biliyorum canım biliyorum.kusuruma bakma ben düşüncelerimi paylaştım.biliyorum senin kafaya takmayınca oluyor demek istediğini.

neslicim merhaba
yaa gercekten yumurta donasyonu filan caiz değil mi deniyor kuranda fılan
ben bi programda izlemiştim evlatlık için uygun değil demıyorduda
soyle dıyordu evlatlak edındıgınız cocuga mıras bırakamzsınız cunku kandan olan yakınlarınızın hakkıdır dıordu kardesınız anne babanızın dıodu ama evlat edınmek dınımzde yoktur demedi
sperm donasyonu zaten eşim asla kabullenemz de ben eğer benım yumurtalrımdansa yumurta donasyonu dusunebılırım ılerleyen yıllarda diyordum ama danısmak lazım sanırım bu konuyu ya gerek kalmayack allahın ıznıylede ben hep en kötü ne olabılır dıye dusunduğum ıcın

canım biliyormusun o günlere bizde hiç dikat etmedik valla 7 senedir nasılsa olmayacak diyeeee
geçen bir arkadaş abla dedi ateş ölçme yöntemini denedinmi:26: yok dedim abla ben denedim ve o ay hamile kaldım dedii:18: okadar çok yer yapmışki kafamıza doğal olmayacak diyeee
canım ilk 6 ay sadece beyinle ilğili sorunara eğilelim dedi dr diğerleri sonra konuşacağımız şeyler dedii ama ekledi ben zaten eşindeki infertilite sorunun çözüleceğine %90 eminim dedi inşşşşşşş öyle olurrrrr :26::26::26:sonra gelsin sıpalarrrrrr 10 tane yapacağımmmm

valla sırayla hatta hepimiz bu ay hemile kalsak nasıl süper olur.buraya hamileyim yazacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.

canım ne kusuru olurmu hiç sadece tekrar yazmak istedim yoksa senin yanlış anladığını kast etmedimm
kızlar ben böyle bir karışıklı falan lurda birbirimizi kırarız diyeçok korkuyorumm yaaaaa

ne güzel olur hepimizzzzzzzzzzzzolsakkkkkkkkkkkkk

ayy valla bizde kızz bakma halvet halşvet dıyıp duruorum ama resmen kaçıoduk burlıkte olmaktan okadar strese sokmusuz kı kendımızı..bak ben başkentte bır akdın görmustum beklerken jadın aglıodu allah tarafından yanına gıttım neyin var dıye sordum o da dedıkı aşılama yaptırıoruz ama elim hiç bir kontrolume gelmıyor fılan..kadıncağıza cok uzuldum varya edımkı benım işim bıttı ben yemek yıcem bana eşlik edermısın..oda tamam dedi kadın 8 yıllık evlıymıs ve eşi ozellıkle yumurtlama gunlerı uzak duruomus dusunsene..kadıncağız cok umutsuzdu..ben konustum dedım bak olacağına ınan olacakmıs gıbı hayal kur hatta o hep önerdiğim kıtabı onerdım
sonra benım hıstereskopımın olduğu gun test için gelmıstı kadın ılk aşılamada hamıleydı ve yıne benım bı kontorlumde yıne karsılaştık ve kese ıcın gelmıstı bır surprız daka bebekler ıkızz:)))) şimdi eşin sana karsı nasıl dedım kahvaltılar ayagıma gelıo meğer tek derdi bebeksızlıkmıs dedı:))
yanıı yumurtlama gunu kacarsa gebelık nerden olsunki zaten yumurtanın ömrü 24 saat:))9
bende aynen sızın dr gıbı dusunuorum cnm bence hersey duzlecek ben de bı doğurayım 1 yıl sonra bırakırım korunmayı ard arda:)))))allahın ıznıylee

canım yaaa bu erkelerianlamak çok zor benim eşimde ilk infertiliteyi öğrendiğimizde hep konuyu buna bağlardı
ama çok şükür biz aştık rabbim herkese nasip etsinnn
kız ne güzel olurrrrrrrrrr sırtında elinde karnındaaa
rabbim sağlıcakla kucaklarımıza birer tane bebiş nasip etsin canım

öyle canım yaa bızde ancak rahatladık eşim de ancak aştı o duyguyu..
bizde tam tersi oldu herkes olmadıkca strese girer bızde olmadıkca vardır bı hayır dıyıp allaha bıraktık
şimdii o başlardaki stresimiz yok cok şükürler olsun allah taarfından bi huzur geldi allahım ınsallah bunun sonu bebişler olur:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…