Geleceksin biliyorum bebeğim

meraba canım. bilemiyorum kuranda geçip geçmediğini ama caiz değil diye biliyorum ne senden olmayan yumurtayla nede eşinden olmayan spermle döllenme olması doğru değil.düşünsene sperm ve yumurta bizden bir parça.örneğin başka insandan gelen spremi alsak o zaman o kişi kimse bebek ondan olacak bebeğin babası eşimiz olmayacak.valla yazarken bile çok kötü oldum Allah korusun.

kuranda meniden çok bahsediliyor.elbette ilk sıra bizim için kuran ama herşeyde kuranda yazmıyor malum. Peygamberimizin (sav.)sünneti sonra alimlerin içtihatları felan var kurandan sonra uymamız gereken.ki caiz değil diyanet yasaklamış başka kişilerin yumurta ve spermlerini ülkemizde yapılmıyor bu uygulama.

evlatlığa gelincede kuranda geçen ayet:Onları (evlatlıkları) babaları adına çağırın. Allah yanında o daha doğrudur. Eğer babalarını bilmiyorsanız, onlar sizin dinde kardeşleriniz ve dostlarınızdır. Bununla beraber hata ettiklerinizde üzerinize bir günah yoktur. Fakat kalblerinizin kasdettiğinde vardır. Allah, çok bağışlayıcı ve çok merhamet edicidir.(ahzab suresi 5. ayet)
yani evlatlık aldığında o evladın gerçek ana babasını bilmesi lazım.artı büyüdüğünde kız çocuk babaya haram erkek çocukta anneye haram olacağından evlatlık almak dinimize göre caiz değildir.
mesela dinimize göre dayı kardeşinin kızını evlatlık alabilir.kız gerçek ailesini bilmek koşuluyla.halada erkek yeğenini evlatlık alabilir.yine kendi ailesini bilmesi koşuluyla.
inşallah kafanızı karıştırmadım kızlar.

canım rabbim bu kadar duayı karşılıksın bırakmaz
inşşş bizlerde anne olacağızz inşşş

cücüğümü gördüüüüüm 5 haftalıkmış minik elma çekrideğim benim :))) şimdilik herşey yolundaymış ptesi yine bakalım ölçelim dedi bir sonraki ptesi de kalbinin atması gerekiyormuşş...
Allahıımmm sen canımdan can al kanımdan kan al evladımı babasıyla bana bağışlaaa...

ayyyy şükürrrr annem bende baklıyordum güsel haberi malum e-okul dayom sıpaların karne notlarını gırıorum
ohhh yaaa şükürler olsunnn ayşeemmm çok sevindimmmm ohhhhh

ayyyy şükürrrr annem bende baklıyordum güsel haberi malum e-okul dayom sıpaların karne notlarını gırıorum
ohhh yaaa şükürler olsunnn ayşeemmm çok sevindimmmm ohhhhh

yine çok ağladım Allahım sen ne büyüksün Rabbim herkese yaşat bu duyguyu...
hadi şimdi darısı pıtpıtlara :)))

yine çok ağladım Allahım sen ne büyüksün Rabbim herkese yaşat bu duyguyu...
hadi şimdi darısı pıtpıtlara :)))

canım benım rabbım verdiği mucizeyi koruyacak allahın ıznıyle....babasına ve annesıne bağışlayacakk
kıııssss usmannnn naapptıı adam kafayı sıyırmıstır zaten cok normal değildi:))))))

tam formundaydı yine bugün :))) kedim nolacak dedim herkes at o kediyi çok tehlikeli diyor dedim öyle kızdı kiii. onlar ne biçim insan bir daha derlerse o kedi sizin kıçınıza girsin de onlara dedi kendi evinde 9 kedi var da delinin..
yüzü gülüyordu bugün nihayet ama benim gülmüyor nasıl ağlamak geliyor içimden anlatamam..

ahahahahahha öldümm gülmektennn kıs harbii süzmeee haaaa:))))))))))))
demek öyle dedi abuuuuuu:))))))))))))
senın ağlaman mutluluktan sükürden mınnertarlıktan allaha canımm yeterki üzmede kendini
sevinç gözyasından bişey olmaz kusum yapmıssındır zatende belkı heyecandan unutmusundur ıkı rekat şükür namazını unutma kusum abuuu demek öyle dedı osman haaa gene cok güldümm haaaaa:))))))))))))))))))

kıldım kuşum Allah kabul ederse..
ya vallahi manyak bu adam tam numune çok komik :)))
bizim öbür topikten bir arkadaş da şimdi öğrendi o da spontan gebe ayyy ne berekli zamanlar nur yağıor adetaaaaa

haydi gözün aydın canım sonunda görcem diye diyee gördün. kalp atışınıda duyarsın merak etmee allahın izniylee

kızlarr herkeze merhabaa biliyorsunuz perşembe günü regaib kandili bende

PERŞEMBE GÜNÜ OKUNMAK ÜZERE 41 YASİN OKUTTURACAGIM
sizlerdende yardım istiyorum benim dileğim ve tabi önce allah rızası için yasin okurmusunuz erkende duyurmak istedim okumak isteyen arkadaşlar için. biliyorsunuz hepimizin duaya ihtiyacı var dualarımız birbirimiz için derdimizde bir dermanımızda bu yüzden sizlere nazım gecer düşüncesiyle duyurdumm okuyan okumayan herkezden allah razı olsun
bol bol dua etmeyi unutmayın regaib kandili duaların kabul oldugu bir gün. rabbim bebişlerle doldursun karnımıza inş.

canım ben adetliyim ogüne kadar bitermi bilmiyorum çünkü 2 aydır adetlerim çok uzun sürüyor...normalde 6 günde biterdi geçen ay 9 ondan önceki ayda 8 gün sürdü iyicene şaştı...bu ayda 6 gün erken oldum hayırlısı inşallah....ama biterse okurum

ayşemmmmmmmmmmmm canımmmmmmm rabbim nazarlardan saklasın kuzum sağlıcakla gelsin kuzun canım rabbim sana ve eşine bu mutluluğu sonuna dek yaşamayı nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşşşdarısı pıt pıtlarına olsunnnnnn

sağol canım benim aldım kızımı sağ sağlim şükür
sanada geçmiş olusn rabbim hayırlısını verisn canım sabır baska şansımız yok
Nurcanım aynen zaman bizimle kafa buluyor ya bazen durmuş gibi bazen su gibi:)sağlıkla büyüt kızımızııı annesiiiiiikeyfi nasıl cadınınnnnn
sağol canım benim süt dışında şükür derdimiz yok kızım çok iyi maaşallah :)))))))))
ayy inşallah kuzum valla bakalım artık adamın tepesindeyim artık yaz tatili de glıyo yorgun da olmam
rakset rakset rakset:))))
ayy kuzum göreceksin kuşunu merak etme belki bu saatlerde görmüşsündür bile:)
kız adam belki yorgun olcak sen tatile giriyonda adam çalışıyo karıya bak aklı fikri raksta :)))))))
canım benim ne mutlu sana gerçi istanbullara gelip gene bana uğramadın ama yuşa bize uzakdiye ses çıkarmıyom soksa görüşürdüm senninle
benim minnoşumda iyyimiş maaşallah pıt pıt larıda duyacaksın ben biliyorum rabbim mucizeni koruyacak canım benim

canım çok isterdim yardım etmeyi ama doğal olarak loğusayım kanamam var Allahım kabul etsin duanızı

tatlım ben bir tane okurum bir tane de arkadaşım okur ama senin adın yasemin miydi, gerçek ismini unuttum da kusura bakma..

canımmmm ben regliyimmmm şu araaa birde arapça bilmiyorumm yoksa okurdummm

günaydın kuzzzuuuummm

canımmmm sanada günaydınnnn tabiki su damlasınadaaa nasıl bakalım alıştınızmı bir birinizeee su damlasıylaaaaaa
nurcanımda uyanamadı galibaaaaa ben demiştimmmm şişmiş gözlerle kalkacaksın diyeeee

umudumsun nerelerde yaaa görememiyorum onu :26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…