neslicim merhaba
yaa gercekten yumurta donasyonu filan caiz değil mi deniyor kuranda fılan
ben bi programda izlemiştim evlatlık için uygun değil demıyorduda
soyle dıyordu evlatlak edındıgınız cocuga mıras bırakamzsınız cunku kandan olan yakınlarınızın hakkıdır dıordu kardesınız anne babanızın dıodu ama evlat edınmek dınımzde yoktur demedi
sperm donasyonu zaten eşim asla kabullenemz de ben eğer benım yumurtalrımdansa yumurta donasyonu dusunebılırım ılerleyen yıllarda diyordum ama danısmak lazım sanırım bu konuyu ya gerek kalmayack allahın ıznıylede ben hep en kötü ne olabılır dıye dusunduğum ıcın
öyle canım yaa bızde ancak rahatladık eşim de ancak aştı o duyguyu..
bizde tam tersi oldu herkes olmadıkca strese girer bızde olmadıkca vardır bı hayır dıyıp allaha bıraktık
şimdii o başlardaki stresimiz yok cok şükürler olsun allah taarfından bi huzur geldi allahım ınsallah bunun sonu bebişler olur:)))))
cücüğümü gördüüüüüm 5 haftalıkmış minik elma çekrideğim benim :))) şimdilik herşey yolundaymış ptesi yine bakalım ölçelim dedi bir sonraki ptesi de kalbinin atması gerekiyormuşş...
Allahıımmm sen canımdan can al kanımdan kan al evladımı babasıyla bana bağışlaaa...
ayyyy şükürrrr annem bende baklıyordum güsel haberi malum e-okul dayom sıpaların karne notlarını gırıorum
ohhh yaaa şükürler olsunnn ayşeemmm çok sevindimmmm ohhhhh
yine çok ağladım Allahım sen ne büyüksün Rabbim herkese yaşat bu duyguyu...
hadi şimdi darısı pıtpıtlara :)))
canım benım rabbım verdiği mucizeyi koruyacak allahın ıznıyle....babasına ve annesıne bağışlayacakk
kıııssss usmannnn naapptıı adam kafayı sıyırmıstır zaten cok normal değildi:))))))
tam formundaydı yine bugün :))) kedim nolacak dedim herkes at o kediyi çok tehlikeli diyor dedim öyle kızdı kiii. onlar ne biçim insan bir daha derlerse o kedi sizin kıçınıza girsin de onlara dedikendi evinde 9 kedi var da delinin..
yüzü gülüyordu bugün nihayet ama benim gülmüyor nasıl ağlamak geliyor içimden anlatamam..
ahahahahahha öldümm gülmektennn kıs harbii süzmeee haaaa:))))))))))))
demek öyle dedi abuuuuuu:))))))))))))
senın ağlaman mutluluktan sükürden mınnertarlıktan allaha canımm yeterki üzmede kendini
sevinç gözyasından bişey olmaz kusum yapmıssındır zatende belkı heyecandan unutmusundur ıkı rekat şükür namazını unutma kusum abuuu demek öyle dedı osman haaa gene cok güldümm haaaaa:))))))))))))))))))
cücüğümü gördüüüüüm 5 haftalıkmış minik elma çekrideğim benim :))) şimdilik herşey yolundaymış ptesi yine bakalım ölçelim dedi bir sonraki ptesi de kalbinin atması gerekiyormuşş...
Allahıımmm sen canımdan can al kanımdan kan al evladımı babasıyla bana bağışlaaa...
kızlarr herkeze merhabaa biliyorsunuz perşembe günü regaib kandili bende
PERŞEMBE GÜNÜ OKUNMAK ÜZERE 41 YASİN OKUTTURACAGIM
sizlerdende yardım istiyorum benim dileğim ve tabi önce allah rızası için yasin okurmusunuz erkende duyurmak istedim okumak isteyen arkadaşlar için. biliyorsunuz hepimizin duaya ihtiyacı var dualarımız birbirimiz için derdimizde bir dermanımızda bu yüzden sizlere nazım gecer düşüncesiyle duyurdumm okuyan okumayan herkezden allah razı olsun
bol bol dua etmeyi unutmayın regaib kandili duaların kabul oldugu bir gün. rabbim bebişlerle doldursun karnımıza inş.
sağol canım benim aldım kızımı sağ sağlim şükürAyşe; nasıl sevindim bilemezsin. Hamilesin. Demek. Allah devamına erdirsin. Kucağına almanı nasip etsin. İnşallah…
Ayşe inanamadım çok şükür aramızdan hamile çıkardık en sonunda. Hemde doğal yoldan..
Nurcanım bebeğine kavuşmuşsun. Çok şükür. Sağlıklı sıhatli yetiştir, Allah sana eşine bağışlasın. Canım çok sevindim..
Kızlar gelelim bana. Kocaman bir hüsran. Aslında bu yzıyı yazıp yazmamak konusunda çok tereddüt ettim. Zira moral bozmak istemedim. Ama 1 haftadır hiç kendimde değilim. Çünkü embriyo transfer edilemedi. 3.gün sadece 4 hücreli oldu. 5.güne bekleyelim dediler. 4.hücreli olarak kaldı gelişmedi. Bile. Neler yaşadım. Nasıl sıkıntılar bilemzssiniz. O kadar ilaç içtiğime mi yanayım. 3. tüp bebek denemsinin (1 seneden aradan sonra) hüsranla sonuçlanmasına mı yanayım. Anlamadım. Doğru düzgün ağlayamadım. Kayinvalidemler geldi bizde kaldı o gün haberi aldığında gözlerim o kadar şişmişti ki evden apar topar çıktım. Saatlerce sahilde dolaştım.a klım dağılsın diye olmadı. Kendimi kapalı bir yerde mahsur kalmış gibi hissediyorum. Nefes alamıyorum. Hiç bu kadar kötüsü olmamaıştı. Herhalde vucut kullanılan ilaçlara bağışıklık kazandı etki göstermedi. Femara diye bir ilaç kullandırdılar fayda etmedi. Umutlarım eridi gitti……
sağol canım benim süt dışında şükür derdimiz yok kızım çok iyi maaşallah :)))))))))Nurcanım aynen zaman bizimle kafa buluyor ya bazen durmuş gibi bazen su gibi:)sağlıkla büyüt kızımızııı annesiiiiiikeyfi nasıl cadınınnnnn
kız adam belki yorgun olcak sen tatile giriyonda adam çalışıyo karıya bak aklı fikri raksta :)))))))ayy inşallah kuzum valla bakalım artık adamın tepesindeyim artık yaz tatili de glıyo yorgun da olmam
rakset rakset rakset:))))
ayy kuzum göreceksin kuşunu merak etme belki bu saatlerde görmüşsündür bile:)
canım benim ne mutlu sana gerçi istanbullara gelip gene bana uğramadın ama yuşa bize uzakdiye ses çıkarmıyom soksa görüşürdüm senninlecücüğümü gördüüüüüm 5 haftalıkmış minik elma çekrideğim benim :))) şimdilik herşey yolundaymış ptesi yine bakalım ölçelim dedi bir sonraki ptesi de kalbinin atması gerekiyormuşş...
sizlerdende yardım istiyorum benim dileğim ve tabi önce allah rızası için yasin okurmusunuz erkende duyurmak istedim okumak isteyen arkadaşlar için. biliyorsunuz hepimizin duaya ihtiyacı var dualarımız birbirimiz için derdimizde bir dermanımızda bu yüzden sizlere nazım gecer düşüncesiyle duyurdumm okuyan okumayan herkezden allah razı olsun
bol bol dua etmeyi unutmayın regaib kandili duaların kabul oldugu bir gün. rabbim bebişlerle doldursun karnımıza inş.
günaydın kuzzzuuuummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?