Geleceksin biliyorum bebeğim

alıştık yaa daha çok erken olduğu için bir belirti yok sadece baş dönmesi resmini verdi doktor yamuk yumuk bişey küçücük öpüp duruyorum galiba bana benziyor yandan bakınca
Umudumsun ev taşıyormuş neti kesik şimdilik..

ayşem sağlıcakla inşş kuzummmm
rabbim kucakladığın büyütüğün okullara gönderdiğin düğünlerine katıldığın büyük anne olduğun günleri göstersin inşşşşşş

canımmmm ben regliyimmmm şu araaa birde arapça bilmiyorumm yoksa okurdummm
canın sagolsun tatlım söylemen yeter
günaydınnnnnn kızlarrrrrrr
günaydın hayırlı sabahlar olsun inş.
tatlım ben bir tane okurum bir tane de arkadaşım okur ama senin adın yasemin miydi, gerçek ismini unuttum da kusura bakma..
ayşem çok teşşekkür ederim. isim doğrudur. listeme 2 adet okunacak yazıyorum müsadenle ailem ve cevredeki insanlara dagıtıyorum hayırlısı inş. yanlız kandil günü okunacak canım yazmıştım ama yinede yenelemek istedim... dua için sagol allah seninde gönlündekini kucagına nasip etsin inş.

canımm benimm sagol söylemen yeter. ben biliyorum tabi durumunu. çok sagoll sen kızına iyi bak o bize yeter öp benim için mis konusunu bir kokla

hepinize teşşekkür ettim canlarım ilğiniz ve dualarınız için.

berenim canımmmm kusura bakma yaaaaaaaa

ayşe bu arada hamilelik nasıl gidiyor . bulantı , başdönmesi falan varmı maglum bu belirtiler klasikler araasında biz bilmediğimiz için öyle sanıyoruz sanırım sen nasılsın.

ayşe bu arada hamilelik nasıl gidiyor . bulantı , başdönmesi falan varmı maglum bu belirtiler klasikler araasında biz bilmediğimiz için öyle sanıyoruz sanırım sen nasılsın.

:))) daha çok küçük teyzesi yok bir belirtisi ama başım gerçekten çılgın gibi dönüyor :)))

:))) daha çok küçük teyzesi yok bir belirtisi ama başım gerçekten çılgın gibi dönüyor :)))

ohhhh canıma minnet daha yediklerinide çıkartıracak su damlası sanaçok arayacaksın o yatmadan önce atıştırmlarını sabah erkenden uyanıp dinç şekilde işe gitmeleriniiii su damlası büyüyüp önce piriç, mercimek, nohut olurken sende şişkooooooooo ayşe olacaksınnnn

yaaa çok zayıftım sanki deee kızıııım en fazla kiloyla gebe kalma rekorunu kırdım ben :)))) bakalım sonuna doğru vinçle kaldırırlar artık beni.. ama osman çok fena kaldığın kiloda doğuracaksın d,yor başka bişey demiyor valla

vicdansız demedinmiii hiç değilse bebğin alacağı kadar kiloya şansa verseydiii:26::26::26::26::26::26::26:
aman ayşam boş ver yaaaaaa kiloyu bebiş sağlıcakla gelsinnnnn gerisi olur inşş

vicdansız demedinmiii hiç değilse bebğin alacağı kadar kiloya şansa verseydiii:26::26::26::26::26::26::26:
aman ayşam boş ver yaaaaaa kiloyu bebiş sağlıcakla gelsinnnnn gerisi olur inşş

inşallah annem yaaa bir atsın şu miniğimin kalbiii ahh onunki atmazsa galiba benimki de duracak artık hadi kabul etmiştik olmuyor diye ama şimdi bulmuşken kaybedersem artık yüreğim kaldırmaz bunu..

inşallah annem yaaa bir atsın şu miniğimin kalbiii ahh onunki atmazsa galiba benimki de duracak artık hadi kabul etmiştik olmuyor diye ama şimdi bulmuşken kaybedersem artık yüreğim kaldırmaz bunu..

ayşem o nasıl söz öyleeeee neler söylüyorsun sennnpozitffffff olacaksı artık sen bir anne adayısınnn :84::84::84::84::84::84::84::84:
ALLAHIN İZNİ İLE öyle bir şey olmayacak pzrts pıtpıtları duyacaksınnn inşşş zamanı geldiğinde sağlıcakla kucaklayacaksınnnnn
başka türlüsünü düşünme sakınnnn iyi düşün iyi olsun her şey güzel olacakbu seferrrr inşşşşşşşşbenim yeğenciğim benim onu nasıl beklediğimi biliiyor koşa koşa teyzesine gelece ben inanıyorummm

ahh canım inşallah bir yandan diyorum bu kadar imkansızken çıktı geldi demek ki inatçı bu melek bırakmaz beni bir yandan da diyorum ya şakacıysa kötü bir şaka yaprsa bana ((
bu ptesi değil ki sonraki ptesi duyulurmuş pıtpıtlar..

bende bu hafta zannettim
kuzum hiç bir şey olmayacak allahın izni ile
herşey iyi olacak sende böyle düşün
düşüki bebeğinide üzmeee bir bakacaksın yatağında yaynında uyuyor meleğinnn
sen de bu düşündükler için üzülüceksin o zaman

ayşe aa yeter canım sende hamile deil kende böyleydin sen ne kadar olumsuz düşünce var sende mübarek bırak bunları hamile kaldın hala korku sen bol bol şükret ve inan artık ve bebişe iyi bakk olumsuzluk yook herşey güzel olacak... geçtiii rahatla azcık deme yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…