Geleceksin biliyorum bebeğim

slm canlarım nasılsınız
ben geldim evimden yazıyorum sizlere
sizleri hep okudum ama nikimi girmeden ziyaretçi olarak takipteydim yani sizi gizli gizli
ayşem keseyi görmüşsün cnm çok şükür merek etme cnm 2 hafta sonra pıt pıtlarıda duyacaksın inş Allahın izni ile hayırlısıy ile...
eee kızlar nbrr

hoşgeldin sefa geldin....demek gizli gizli bizi takip ediyordun hıı:82: yediğin içtiğin senin olsun yaptıklarını anlat bakalım... nasıl aldınmı bebişin cicilerini

evet bende aynını söylüyorum ayşemeeeeeeee

hoş geldin canımmmmmmmmmm

hoşgeldin sefa geldin....demek gizli gizli bizi takip ediyordun hıı:82: yediğin içtiğin senin olsun yaptıklarını anlat bakalım... nasıl aldınmı bebişin cicilerini

hihihih evet sizi gizli gizli takip ettim
ay ctesiden bugüne kadar fena yoruldum be dün akşam biaz karnımda settleşmeler oldu ve bebeğime söz verdim bi daha bu kadar yorulmuyacam diye vicdan azabı çekitm
çok güzel ciciler aldık cnm eksileirmiz azalıyo çok şükürler olsun...
bian gözümde çook büyümüştü ama azaldıkça mutlu oluyorum
inan koca göbeğime giyecek bişeyim yok kendime bişi bakmadım hep bebeğe
daha şimdiden böyleyse doğum yaptıktan sonra ne olacak bilmiyorum bakalım.

artık sen yoksun bebiş var buna kendini alıştırsan iyi olurrrr
canım sağlıcakla dünyaya gelsinde gerisi halolur inşş

ha ha yok kız uyanmak ne uyumuyomki kaynanalar bende e bebişte var giremiyorum eskisigibi artık doğal olarak ama takipteyim merak etme :))))))))
sağol teyzesi öptüm kızımı senin için :)))))))
inşallah annem yaaa bir atsın şu miniğimin kalbiii ahh onunki atmazsa galiba benimki de duracak artık hadi kabul etmiştik olmuyor diye ama şimdi bulmuşken kaybedersem artık yüreğim kaldırmaz bunu..
canım böle düşünme nedemek kaybetmek yaaaaa benim miniğim sıkı sıkı tutundu birkere bırakmıcak annesini hem teyzesi ve kardeşi çok üüzlür hep dua ediyolar onun için bukadar duaya sağ sağlimm gelecek yavrum benim :)))))))) hiç merak etme kalbiside atıcak tekmeleride gelecek yakında :)))))

hoşgelsdin hayatım oh iyi gezdin maaşallah

aynen cnm ya iyi gezdim iyi alışveriş yaptım iyi yoruldum

kıslar nbrsınız bakalımmm
ayy ben e -okulla yatıyor ve kalkıorum karne zamanı gelıo ya
çok gelemıorum kıslar gözum cıktı yaa valla ekrana baka baka:))))notları girmekten sıkıldım valla
nurcan kusum bebişin nasıl bakalımmm ayy ne gusel kokar sımdı prenses...
herzaman hoşgeldın gezdın geldınn:)
aysemm sennapıonn tatlımm annem ayagını ıyı suruseydınn senden sonra hulya sonrada bız olur ınsallah:)))))))))
yeter sen napıon canım dınlenebıldınmı
ayy kımseyı unutmadım ınslalh kıslar sız nasılsınız yaa 10 dakıkada atıo e-okul mıkrobu:)gıttıımm

tamam yetercim yaa kızma
ben yeterince kızdım kendime....
dediğin gibi sağlıkla gelsin ceyda bebeğimde gerisi hallolur hayırlısı ile..

kızmadım kızzz
geçen gün bir arakadaşıma dedimki şimdilik en değerli sensin yerine yenisi gelen kadar dedimmm telefonda konuşurken sonraki konuşmamızda sen ne demek istedin dedi bende dedimki sen en değerlisin yerine yenisi gelene kadar dedimm o nedemek dedi dedimki senin yerini kim alır bilmem dedii tabiki senin yavrun dedimmmmmm (tabi o başaka bir kişşiden söz ettiğimi zanetmiş)
ama artık öncelik gençlerin değilmi

canım sağol eh birazcık dinlendim ama ev işleri
bitmiyorkiii perşebe günde tekrar gideceğiz has

dün osmancım progesteron seviyen arttığı için tipik gebelik belirtilerin olacak baş dönmesi, kızarma, ishal gibi ve ilk üç ay boyunca keyfin kaçacak ruh halini de çok etkileyecek dedi.. doğru galiba cancağızım pek sıkkın (( oooffff gebe kalmakla bitmiyormuş demek ki ya bir aksilik olursa diye aklımı oynatcam ben yaaa...

sağol canım kızım şükür iyi büyüyoruz yavaştan yavaştan :))))))))))) valla güzel kokuyo ama hep altını pisliyo :)))))))

canım hoşgeldin bende diyorum kim bu ziyaretçi
sağol canım kızım şükür iyi büyüyoruz yavaştan yavaştan :))))))))))) valla güzel kokuyo ama hep altını pisliyo :)))))))

ayşeeeeeeeeeeeeee ayşeeeeeeeeeeeeeee kız öldüreceksin sen beniiiiiiiiiiiiiiiiiii rahat ol sen böyle yaparsan bebkte etkilenecek yapama ne olur her şey güzel olcak
o da gülün dikeneiiiii nurcan

günaydınlaarrr ;

kızlar ben 6 ay önce düşük yaptım
aslıda 2 gün önce adet görmem gerekliydi daha olmadı çok karnım ağrıyor
İnşallah olmamda hamile kalmışımdır diye dua ediyorum
eğer kırmızıları görürsem hayal kırıklığı yaşıyacağım yine çünkü bu ay hiç boşum yok neredeyse

umarım hamilesindirrr ama kandan baktırsan varsa çıkardııı:26::26::26:

umarım hamilesindirrr ama kandan baktırsan varsa çıkardııı:26::26::26:

sanki daha erken test için birkaç gün geçsin belki sadece havalardan yada stresten geçikmiş olabilir umutlanmak istemiyorum ama ben kuduruk oldugum için sabredemiyorum umutlandım bile bakalım hafta sonuda olmamışsam yaptırayım diyorum

günaydın fıstıklar...

anaaa şuna bak yaaaa
kız her hamile insan gebelik belirtilerinden birini muhakkak yaşar
mesela bende hiç baş dönmesi olmadı ama fena halde kusma bulantılarım vardı tam 5 kilo verdim ilk 3 ayda..
gebe kalmakla tabi bitmiyo bide dur yolun başındasın daha neler çıkacak neler yok o test yok bu test ay neden düşük ay neden bu yüksek
kafa yedirecek cinsten.
ama şükürki hamilesin herşey gözünn önüne geliyo şükür ediyosun..
ben hep öyle yapmıştım
kanamalarım zamanında bile bebeği ultrasonda görünce kanamam olmasına rağmen şükürler ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…