Geleceksin biliyorum bebeğim

berencim ben bir tane okurum bir tanede eşime okuturum.toplam iki yasin yaz bana. Allah dileğini kabul etsin muradını versin inş. tez vakitte.

tatlım yapacak bişey yok sen maalesef şöyle 3 ay fılan dolana kadar bıraz dıken ustunde olacaksın osmana dıım de seni bı paylasınn sakıl ol dıye:)))bızım bı arkadas sık sık gıdıodu dra varya yalandan soyle agrım var soyle bılmem neyım var derdı amaç bebeğin kalbın attığını görüp rahtlamak sonra dr saf mı anlamıs tabii demişkii ayse hanımm sız bole yaparak atan kalbı de durdururusunuz oyle hastlarımız oluyorkı son ayında stres etmekten coocuk kakasını yıyor zorla doğuma alıp kurtarırouz bı daha yapmayın rahat olun demıs o olduu kontrol gunu gelemden gıtmedı ve daha rahat oldu:))ariimm mi usmanı:)))
sağol canım kızım şükür iyi büyüyoruz yavaştan yavaştan :))))))))))) valla güzel kokuyo ama hep altını pisliyo :)))))))
oyy kıs onun kkaıda gusel kokara daha ek gıda alana kadar:)) allahım esirgesın kıs dua ede ede aysyi kutardın bızede at tatlımm bebeişin kucağındayken daha cok et cunku onların yanındamelekler daha cok dolasır duaya sahitlık edrmıs sen edıosundur da ben dıyınce rahatlırom dıye dıorum:)))
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
nbrrr canımm yarınmı gdıosunuz hastaneye...ıyı olur hersy ınsallahh
canım hiç acele etme bak acele eden geç kalır demişler neden hayalkırıklığı olacaksın kı zaten gebe kalabılıosun demekkıı onemlı olan rabbım sağlıklısını ve hayırlısını versın ben hep sağlıcakal doğuracaksam nasip et dıye dua edttim edıorum rabbım en doğrusunu bılır cnm ınsalalh gebesındır ama değilsende bı hayır vardır elbet

nbrr herzaman nasılsınn bakalımm ben gelemıorum cokyaa valla pavlovun iti gibi oldum kosullandım lap tobu görünce notlar gelıo aklıma:))))) çok az kaldı ama

nazemir senden nbr canım neler yapıosun yaa ben sormustum ama sızde demi erkek faktörüydü

ben farketmedim sorduğunu bizimki kadın faktörü baştan dr lar bişey yok diyorlardı sonradan bir sürü sorun çıktı yaş ilerledikçe ve tabiki dış gebelikten sonra

ben farketmedim sorduğunu bizimki kadın faktörü baştan dr lar bişey yok diyorlardı sonradan bir sürü sorun çıktı yaş ilerledikçe ve tabiki dış gebelikten sonra

canım yazmıstında ben hatırlayamdım:)))))
erkek faktörüyse bişeyler önerecektim gerçi kadın faktorunde daha kolay ya gebe kalmak yani yumurta olusunca oluyor işte canımm doktorum sey derdi hamıle kalamyan kadın yoktur hamile bırakamayan erkek vardır derdi gercekten erkek daha etkılı bu konuda..sen ben bı kaç kişi kaldıkk
bırbırımıze gaz verelim bari:)))))

kızlar bu gün gelemedim hiç misafirlerim vardı yarında sabah erkenden has gideceğiz eşimiyatıracağız yine
ben gelemessem merak etmeyinnnn
sizi seviyorum yolarkadaşalrım

Son düzenleme:
hasta oldum beeen boğazım şiş ateşim var heryerim ağrıyor.. osmanım 3 gün rapor verdi yattım bütün güün bebeğim sana emanet Rabbim

berencim ben bir tane okurum bir tanede eşime okuturum.toplam iki yasin yaz bana. Allah dileğini kabul etsin muradını versin inş. tez vakitte.

sagol canım çok çok teşşekkürler. listemesizide yazdım .rabbim gönlünüzdekini nasip etsin.. yarın bende sizler için bol bol dua edicem inş. rabbime herkeze bol bol bebiş versin.. isteynlere ve bekleyenlere

valla doğru yumurtlama zamanı yeterince halvet olsa belki tutturacaz da benimki stres oluyor

kızlar günüdüz giremedim günümüz vardı oradaydımdönştede kocişin yanına gittik market alışverişi dönüşte hastanye hasta ziyareti derken kociş kızını görmek istedi bide üstüne kontrol derken eve gel derken poşetleri yerleştri anca geldiim
kızımm 1100 gr olmuş teyzoşları büyüyo
cnm sen öğretmenmisin?bilmiyodum
hallet şu notları daha sonra bize bol bol vakit ayırırsın cnm benm
hasta oldum beeen boğazım şiş ateşim var heryerim ağrıyor.. osmanım 3 gün rapor verdi yattım bütün güün bebeğim sana emanet Rabbim

yaa dikkat etsene cicim yaa
unutma artık tek kendin için yaşamıyosun bebiş var sende dikkatli olman gerek
fılfır fıldır gezmeleri bırak en az 3 ay be cnm çok değil..

arkadaslar selam hepinize..net buldum hemen girdim bende:)))

oncelikle kandilimiz mubarek olsun; bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine kucagimiz bebisle dolsun insallah..amin.....

aysecim kendine cok dikkat et..ben bu hafta ile 3 hafta oldu hala atamadim bu gribi..gercekten keci gribi..hergun kac tane ilac iciyorum..ama yine bogazim agriyor; yine bi ates bi halsizlik...canim ya bide sen neden olumsuz dusunuyosun bakiuyim..terlikle vuracam haa senin totona:))))canim oyle buyuk bir nimetkii karnindaki bebis.olumsuz dusunme ne olur ya..bak nurcanimizin bebisi sag salim geldi annesine..hep dua ediyoruz; her zamanda edecez..senidne bebisin sag salim gelecek sana...ve insallahda darisi bizim basimiza..

her zaman canimmm msallah bebisineicimde hicc olumsuz dusunce yok bebisine dair cani gonulden inaniyorumki bebisin sag salim gelecek sana..

yeter tatlim gecmis olsun tekrar..habersiz birakma bizi seker...

nurcanim oyy senin melegine olurum ben yaa..aman Allahim nasil tatli..masallah subhanallahbenim yerimede kokla annesi onu...insallah Rabbim isteyen herkese ve banada oyle bir evlat nasip eder; daha ne isterimki?

hilbay canimmm..insan bazen diyecek birsey bulamiyor gercekten..uzgunummm cokkk...

ceylin nerelerdesin yaaa sen??

ya aysecim bu arada peardan haberin varmi? nasil ne yapiyor? tedavisi ne asamada?

nazemir dogum gunun kutlu olsun canim..evlatsiz kutladigin son dogum gunun olasun insallah..seneye bebisinle kutlamak nasip olsun insallah....

ve diger tum arkadaslarrrr kocaman sevgiler hepinize....insallah Rabbim bizede anneligi nasip eder....insallahhhhhhdualarda bulusmak uzere...

canlarım dert ortaklarım kader arkadaşlarım benim hepinizin kandili mübarek olsun.. Rabbim beni bu günlere eriştirdiyse hep sizlerin dualarıyla Allah hepinizden bin kere razı olsun, Rabbim hepinizin güzel gönlüne göre versin.. Bahşettiği mucizemi korusun güzel Allahım ve en kısa zamanda sizlere de nasip etsin.. Hepimiz için babaları başımızdayken büyüteceğimiz sağlıklı hayırlı güzel evlatlar diliyorum Rabbimden... iyi ki varsınız güzel arkadaşlarım dostluğummuz daim olsun..
Nurcanım allah evladını sana kocana bağışlasın sağlıklı uzun ömür versin, hayırlı evlat kılsın..

aminn canimmm benim...ne guzel bir dua...cani gonulden aminnnnn

canıııım özledim seni güzel arkadaşım.. kimse kusura bakmasın benden sonra sıra sende :))))
ben hormonların etkisiyle biraz huzursuzum canım doktor 3 ay kendini kötü hissetmen normal dedi.. çok sulu gözlü oldum zır zır ağlıyorum..
pearl değişik bir tedavide şu sıra 3 ay adetini baskılayacak bir iğne oldu böylece endometriozisin etkileri azalacakmış 3 ay sonra yani ağustosta yine deneyecek hayırlısıyla..
sen nasılsın canım bitti mi taşınma işleri..

canim benim bitmedi ..malum mutehit evleri boyle oluyo..anneme bu ayin sonu denilmisti en gec haziranbasi diye...annemlerle yaptik tum hazirliklari ama su an uzatildi..ne kadar daha uzar bilmikyorum bende..ev bitti deniliyo ama cevre duzenlemesi varmis v.s o yuzden herkes ayni anda tasinacakmis...hayirlisi artik...

guzel yureklim benimmmm ... insallahhhhh bende gelirim ardindan insallahhh bi tanem yaa....nasil istiyorum nasil hemde...haklisin hormonlar degisiyo hamililikte..annemdem biliyorum ..malum annedn son cocugunu kirk yasinda dogurdugu icin:)))ben koca kizdim o zamanlar:))) ay tadini cikar hayatim ya...vall naz yappp hatta bizede naz yappp; kaprisli ollll...ne kadar bekledik bugun icin degilmi...o yuzden bu hamisligin tadini cikamak lazim doya doya...bu arada arkadaslar erkek desede..senin kizin olacak yaaaa..benim icime doguyo valla...boyle cinsiyet tahminlerinde pek yanilmam:)ama tabikide hayirlisida ha kiz ha erkek...ama cok sansli olacak ..

canim asuya cok selam soyle..ya inan varyaaa yurekten hamis kalmasini istedigim bir arkadasim..gerci herkes icin cok istiyorum ama asuda cok cok emek verdi..Rabbim kucagimizi bos birakmasin insallah canim benim...

aysemmm canim arkadasim benimmmm; guzel yureklimmmm cok cok opuyorum seni...sen cok temiz kalplsizin dualarin kabul olur; benide lutfen hic unutma dualarinda guzel anne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…