MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86----------------------------OKUNDU
11-)nurcan--------------------------------OKUNDU
12-)derin
13-)ceylin
14-)yeter
15-)herzaman_seninle
16-)beren660
17-)mayflowers
1asli_1981 şuan liste dışı
kızlar BANU arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim tez zamanda gebe kalmayı nasip etsin sağlıklıca inşallah
umudumsun--------------okudu
yeter-------------------okudu
nazemir----------------okudu
nurcan------------------okudu
beren660
herzaman_seninle
tweety25
son_ece
ayşe
hilbay
neslyy
mayflowers
pearlflover
ceylin
pembe_86
derin
pinar1202--boş
4 adet boş[/QUOTE
nurcan canım bende okudum senin dua biter bitmez. rabbim banu hanıma ve onun gibi evlat hasreti çekenlere bebiş nasip etsin inş.
selam arkadaşlarım yeni yerimiz hayırlı olsun inşallah ben pek güzel haber yazamayacağım benim eşim trafik kazası geçirdi pazar günü Allah kimseye yaşatmasın böyle acı çok kötü iki gün geçirdik sadece sağ kolu kırıldı dün amaliyat oldu platin taktılar koluna şimdi hastahanede eğer merak edipte bakmak isterseniz mudanya gentr de fotorafları var benim eşim kırmızı arabadaymış adı taner kusura bakmayın canınızı sıkcam biraz ama derdimi paylaşmak istedim arkadaşlarım olduğunuz için ben bugün eve geldim bi yazayım dedim nurcanım senin duanı bu akşam okuyacam yazarsın canım
arkadaşlar ben topiği sürekli takip edemiyorum..çok hızlı ilerliyor:)ben akşamüzeri topiğe girdiğimde nurcan'dan sonra derin'e okuyacağız diye okumuştum onun için de az önce derin için okudum.ama şimdi listeye bakıyorum adı banuymuş..ben derin diye niyetlendim okudum birşey farkedermi ki?
Pembem canım benim çook geçmiş olsun Allah sizi birbirinize bağışlasın..selam arkadaşlarım yeni yerimiz hayırlı olsun inşallah ben pek güzel haber yazamayacağım benim eşim trafik kazası geçirdi pazar günü Allah kimseye yaşatmasın böyle acı çok kötü iki gün geçirdik sadece sağ kolu kırıldı dün amaliyat oldu platin taktılar koluna şimdi hastahanede eğer merak edipte bakmak isterseniz mudanya gentr de fotorafları var benim eşim kırmızı arabadaymış adı taner kusura bakmayın canınızı sıkcam biraz ama derdimi paylaşmak istedim arkadaşlarım olduğunuz için ben bugün eve geldim bi yazayım dedim nurcanım senin duanı bu akşam okuyacam yazarsın canım
canı Allah kabul etsinnurcan canım bende okudum senin dua biter bitmez. rabbim banu hanıma ve onun gibi evlat hasreti çekenlere bebiş nasip etsin inş.
Allah kabul etsin canım berende sölemiş zaten önemli olan amel zaten çoğu arkadaşın ismi farklı sen yukardaki listeye bakma ben ad olarak ne yazmışsam ona oku canım listeden yoksa tekip edemezsin isimleriarkadaşlar ben topiği sürekli takip edemiyorum..çok hızlı ilerliyor:)ben akşamüzeri topiğe girdiğimde nurcan'dan sonra derin'e okuyacağız diye okumuştum onun için de az önce derin için okudum.ama şimdi listeye bakıyorum adı banuymuş..ben derin diye niyetlendim okudum birşey farkedermi ki?
Günaydın canlarım,
Banunun duasını ben de okudum Allah kabul etsin..
Allah kabul etsin canım berende sölemiş zaten önemli olan amel zaten çoğu arkadaşın ismi farklı sen yukardaki listeye bakma ben ad olarak ne yazmışsam ona oku canım listeden yoksa tekip edemezsin isimleri
günaydın..evet burda hemen herkes doğal olarak farklı isim kullanıyor..niyetimizi nasılsa Allah biliyor..ceylin'in duasını zaten okumuştum önceden,gece yeter'in duasını da okudum Allah kabul etsin inşallah..regl olmadan listede okunmayanlara bir an önce okuyup bitirmek istiyorum..Allah güzel haberler vermeyi nasip etsin bizlere..
Allah kabul etsin canım berende sölemiş zaten önemli olan amel zaten çoğu arkadaşın ismi farklı sen yukardaki listeye bakma ben ad olarak ne yazmışsam ona oku canım listeden yoksa tekip edemezsin isimleri
günaydın..evet burda hemen herkes doğal olarak farklı isim kullanıyor..niyetimizi nasılsa Allah biliyor..ceylin'in duasını zaten okumuştum önceden,gece yeter'in duasını da okudum Allah kabul etsin inşallah..regl olmadan listede okunmayanlara bir an önce okuyup bitirmek istiyorum..Allah güzel haberler vermeyi nasip etsin bizlere..
cam adet olacaksan eğer yeter adı havvadır yeterin -duygu- yasemin ve kendi adın ne ise kendininkini oku listeyi 10 15 güne bitirmeye çalışıcam çünkü zaten ceylini okumuşun 4 kişi kalmışken oku onlarıda ama okuduğun kişileri bana söle not alim
günaydın canalrımmmmmmmmmmmmm
he he günaydın ben senden önce geldim ama şimdi yatıcam :))))))))
cam adet olacaksan eğer yeter adı havvadır yeterin -duygu- yasemin ve kendi adın ne ise kendininkini oku listeyi 10 15 güne bitirmeye çalışıcam çünkü zaten ceylini okumuşun 4 kişi kalmışken oku onlarıda ama okuduğun kişileri bana söle not alim
herzaman seninle ve beren660'ın dualarını da az önce okudum Allah kabul etsin..ben okuduktan sonra bu mesajı yazmışsın canım onun için onların isimlerini herzaman seninle ve beren660 diye niyetlenerek okudum,sonuçta Allah biliyor..sadece kendi duam kaldı onu da bugün okurum inşallah..Allah kabul etsin hepimizin duasını..
arkadaşlar benim duam bitmiştir rabbim sağ sağlim kızıma kavuşmayı nasip etsin kızım hastalanmadan sağlıklıca doğsun sapa sağlam inşallah bir ömür benimle olsun :)))))))
bütün okuyan arkadaşlarıma çooooooook teşekkür ederim tekrar tekrar Allah razı olsun
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86----------------------------OKUNDU
11-)nurcan--------------------------------OKUNDU
12-)derin
13-)ceylin
14-)yeter
15-)herzaman_seninle
16-)beren660
17-)mayflowers
kızlar BANU arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim tez zamanda gebe kalmayı nasip etsin sağlıklıca inşallah
umudumsun--------------okudu
yeter-------------------okudu
nazemir----------------okudu
nurcan------------------okudu
beren660---------------okudu
mayflowers------------okudu
ayşe--------------------okudu
herzaman_seninle
tweety25
son_ece
hilbay
neslyy
pearlflover
ceylin
pembe_86
derin
pinar1202--boş
4 adet boş
ah ben hersabah benim herife 6:30 da kahvaltı hazırlarım oda 7 de kalkar ben yatarım bugünde hazırladım yatıcam o kalktı geldi başıma kızım napıyo nasıl sevicem bilmemne bütün uykumu kaçırdı şimdide uyuyamıyom 6:30 dan beri ayaktayım sinir olcam :))))) bide tel açmış uyandırdımmı merak ettim seni diyo saydım sövdüm valla :)))nurcannnnnnn yat yeğenimi yormaaaaaa
tamam canım peki yeterin kini okudunmu yeterin adı havva canımherzaman seninle ve beren660'ın dualarını da az önce okudum Allah kabul etsin..ben okuduktan sonra bu mesajı yazmışsın canım onun için onların isimlerini herzaman seninle ve beren660 diye niyetlenerek okudum,sonuçta Allah biliyor..sadece kendi duam kaldı onu da bugün okurum inşallah..Allah kabul etsin hepimizin duasını..
ide kendi ismin ne canım :)))))))
kız valla sabahın köründen beri ayaktayım gecede mide yanmamdan 3tü gece uyudumgünaydın teyzoşlar..
kahvaltıya geçmeden bakayım dedim kahvaltı geçe kaldı
amin cnm amin inş...
bu arada yanlış yazmışın çılgın anne
yeterin adı havva yetrin adı duygu
Ben de okudum banu arkadaşımız için. Allah kabul etsin en kısa zamanda hayırlısıyla yavrusunu nasip etsin inşallah...
Allah kabul etsin gülüm sağolasın
nasılsın bu arada görüşemiyoruz hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?