Geleceksin biliyorum bebeğim

ayşeeeeeeeeeeeeee ayşeeeeeeeeeeeeeee kız öldüreceksin sen beniiiiiiiiiiiiiiiiiii rahat ol sen böyle yaparsan bebkte etkilenecek yapama ne olur her şey güzel olcak

o da gülün dikeneiiiii nurcan
:)))))))))) doğru valla zaten ben dert etmiyom diyorum kızım pislet ki karnının doyduğunu anlim aç kalan bebiş pisletmezmiş altını yeni doğanlarda
canım acele etme inşallah hamişisndir ama pisikolojik olma ihtimali yükse 1-2 gün sabret
canım hepnizin yeri çok farklı bende ama ayşeyle daha bi samimiyiz başından beri nerdeyse birlikteyiz ayşe ve umudumsun ile ayşenin adı dualarımda hiç ağzımdan düşmüyor ama bu sizlere dua etmiyorum demek değil emin ol hepinize ayrı ayrı isimlerinizle dua ediyorum doğumdada özellikle tek tek hepinize ismi ile dua ettim ayık olmam faydalı oldu bayıltsalar belki herkeze edemezdim yarım kalırdı ama o yarım saatte hepinize ettim halada ediyorum inşallah kabul olunurda hepinizin evlatlarını görmek kısmet olur en kısa zamanda
hasta oldum beeen boğazım şiş ateşim var heryerim ağrıyor.. osmanım 3 gün rapor verdi yattım bütün güün bebeğim sana emanet Rabbim
canım gebelikte bünye zayıf düşüyor normaldir hastalanmam ama sakın bitki çayları içme kanamayı tetikler bol bol meyve ye hava sıcakta olsa sen kallın giyin
sağol canım benimm seninde kandilin mubarek olsun rabbim kucağını bundan sonraki kandillerde evladınla doldursun

sağol canım Allahım sanada sağ sağlim yavrunu doğurmayı nasip etsin ben sana hep inandım gebe kalacaksın diye şimdide inanıyorum yavrunsağ sağlim gelecek

canııım tabiki duamdasın Hz yuşa da da dua ettim yine ben onun hürmetine çok inanıyorum.. hem o kadar eminim ki senin kuzun da kendiliğinden çalacak kapını :)))
valla gebe kalana kadar çok emindim ben de erkek olacağına şimdi hiç bişey hissedemiyorum :))) bakalım Allahtan hayırlısı hele bir kalbi atsın da o zaman biraz rahatlarım sanırım..

senin güzel dualarının hakkını ödeyemem zaten kardeşim benim..
dikkat ediyorum kendime içim pek bişey almıyor hep peynir ekmek içimi basıyor bol bol ayran ve su şimdilik yeter zaten..

canim arkadasim benim...Allah senden razi olsun..evladinin burnunu kanatmasin insallah...o kadar emek verdinki burda hepimiz icin...hepimizin dua etmesine vesile oldun....insallah dualarimiz kabul olacak..hani benim olmasa bile diyorumki burda kalbi temiz o kadar iyi arkadaslarim varki onlarin kabul olur diyorum.....Allah melegini sana bagislasin canimmm benim..bu arada nazara dikkat et canim benimmm..gerci sen koruyucu dua taktirmissindir mutalaka uzerine ama ben yinede nazardan cokk korkarimmm; helede bebislerde..Rabbim korusun insallah...masallah subhanallahh

aaa nurcanim gelmis...tatlimmmm nasil bebisin? sen nasilsin? hersey yolundami?

canım valla bizim dert bitmiyo kızın gözü çapak oldu sarı sarı akıp duruyo çok üzülüyorum damla verdi doktor bakalım dünden beri kullanıyorum ay içim gidiyo çocuğu öle görünce tek gözü kapalı yavrumun

amin canim benim..ay soyle yazman bile nasil moral oluyor bana..boyla yazinca umitle doguyo icim..insallah dedigin gibi olur canim benim...atacak tabi kalbiiii...o kadar bekledins en onu annesi..nazli bizimmm melekler bekletecekler daha bizii:)))ilk kalp atisi; ilk hareket ....ooo daha ne guzel gunler bekliyor seniii...ayyyy valla ne guzelll..aysemizin bebisi oluyor...ay sana benzese cok guzel olacak bak..tombis tombis yanakalr..ay gelde yeme simdi onu yaaa:)))

ayy ciddimisin? ay canim benim cokk gecmsi olsun..tahmin edebiliyorumm yaaa nasil uzuldugunu...am abenim kardesimdeykende kucukken cok olurdu...bizde damlka kullanmistik ve gecmisti...damla cok iyi geliyo ; gorursun bak gececek hemde sizin meleginde insallah...ya varya annelik iste bu degilmi nurcanim... kiyamiyosun hic minikuuzuna...

firdos canim hosgeldin....nasilsin? sana yazdim bu sayfadan okudunmu bilmiyoru..suan bende net olmadigi icin; baskalarini netinden girdigim icin face sayfami netimi tekrar acincaya kadar dondurdum ben..senin pasalar nasillar? aslinda pasalar degill sekerler yaaaaa...ikisi bir arada:))))

Son düzenleme:
bende hz yuşaya inanıyorum oraya gitmek kısmet olduysa duada kabul oluyor duan kabul olmıcaksa kısmet olmuyo gitmek ben çok denedim birtek duam kabul oldu bitek ozaman gitmek nasip oldu birdaha gidemedim tabiki o zatın hürmetine rabbim nasip etti
senin güzel dualarının hakkını ödeyemem zaten kardeşim benim..
dikkat ediyorum kendime içim pek bişey almıyor hep peynir ekmek içimi basıyor bol bol ayran ve su şimdilik yeter zaten..
olurmu gülüm hepimizin hakkı var birbirimizde bende sizlerin duaları ile kavuştum yavruma Aallahım hepinizden razı olsun
canım ilk aylar yemek önemli değil zaten yiyemiyosan zorlama kendini zorladıkça kötü olursun şimdi miden ne alıyosa onu ye az az sık sık ye miden daha rahat olur aç ken ama suyu sürekli tüket
rabbim hepinizin güzel kalbini bebişlerinizin sevgisi ile dolduracak ben eminim
canım üzerine bişi takamadım beşiğine taktım babası habire kucağında gezdirip duruyo üzerine bişi takmıyom o yüzden :)))))))

aynen canım onun gözü kapalıya sanki ben kahroluyom gece uyku uyumadımki akarsa temizliyim mikrop başka yerine bulaşmasın diye Allahım yavrularınızı nasip etsinde inşallah bu duyguları hissedin çok güzel ve çok üzücü duygular anlatılacak gibi değil

:)))) e gezdirsin tabii ..Allah bozmasinn...

bak turbe hakkidna ben bunu bilmiyodum...inslalah banada gitmek nasip olur..bol bol dua ederim hepimiz icin.yeri tam olarak nerde turbenin?

canim benim insallah amin....insallah nasip eder hepimize.. damla cok iyi geliyo..bir iki gune kalmaz gececek insallah...

canlarim ciktim ben..hepinizi cok cok opuyorum..malum emanet net fazla kalamiyorum....grs uzere guzel arkadaslarim benim...

:)))) e gezdirsin tabii ..Allah bozmasinn...

bak turbe hakkidna ben bunu bilmiyodum...inslalah banada gitmek nasip olur..bol bol dua ederim hepimiz icin.yeri tam olarak nerde turbenin?
beykozda sayılır ama daha ötesinde istanbulda ama sana uzak
canim benim insallah amin....insallah nasip eder hepimize.. damla cok iyi geliyo..bir iki gune kalmaz gececek insallah...

ay inşallah geçer yaaaaa((((((

slm güzel arkadaşlarım....
kandiliniz mübarek olsun...
bütün dualarınız kabul olsun inş..
cnm beniim içine ne güzel temiz şeyler doğuyo benimle ilgili Allah razı olsun..
inş bu güzel kalbinin sayesinde seninde biran evvel kucağın dolar cnm arkadaşım
amin cnm amin..
seninde kandilin mübarek olsun...

ayy kıyamam ben ona yaaa
Allahım yardımcınız olsun cnm inş çapaklanmasıda hemen geçer nurcanım...

hasta oldum beeen boğazım şiş ateşim var heryerim ağrıyor.. osmanım 3 gün rapor verdi yattım bütün güün bebeğim sana emanet Rabbim
ayy canımm benim geçmiş olsun dun bı arkadas da ayn seylerden sıkayet edıyordu havalar bi oyle bı boyle dun pat pat dolu yağdı hazıran geldı havalar tam ısınmadı.. dıkkat et kusum kendine...
valla doğru yumurtlama zamanı yeterince halvet olsa belki tutturacaz da benimki stres oluyor
ayy öyleydi benim eşimde canım yaa kaçıodu resmen bızde coğu ovulasyon gununu kaçırmısızıdr zaten bu yıl boyunca hep tadavıdeydım yada tedavıden kalma kistler ıcın doğum kontrol hapı içiodum..
canımm eşine ginseng filan içir çaktırmdan ama meyve suyuna fılan karıstır..yanii stres oluosa artık görev gibi gelmeye başlamıstır ama benim eşim tüp bebektan o negatıflerı alınca artık bıraz daha akıllı olacak gibi ama bı kaç ay sonra yıne havlu atabılır bellı olmaz:))))
evet canım ingilizce bransım onun ıcın dıorum ya okumadığım yabancı makale kalmadı kafayı sıyıracaksın dıodu drum:)))ama napim okudum öğrendim rahtaldım dahada okumuorum arastırmıorum..
kusum hiç sorun değil elbette burda daha sık görüştüğümüz daha yakın olduklarımızın olması cok doğal ben bılıorum sen hepımız cın de edıosun..ben sormustum boyle dın adamınada bırının sızın için ettiği dualar daha makbuldur demişti...onun için mutlu oluorum ben bırı dua ettım sıze dıyınce:)))
beykozda sayılır ama daha ötesinde istanbulda ama sana uzak

ay inşallah geçer yaaaaa((((((

canım yenidoğanlarda olabılıo gözde..geçer merak etme cnm ciddi bişey değil ya şükürler olsun..
bende hz yusaya gelmek istiyorum bu yaz hem ziyaret edeceğim çok arkadaşım var üniden hemde cok ıstıyorum orda dualar edip adak adamayı tabıkıı allahtan dıleyeceğim umarım nasip olur canım yaa bakalım

sağol inşallah çabuk geçer :))))))))

sağol caım benim tabiki ediyorum szilerde benim için ettiiz Allah razı olsun hepinizden
hz. yuşaya bende gitmek istiyorum ama araba olmadan olmuyor sizler gidince baanda dua edin :))))))))) inşallah giitmek sanada bizlerede nasip olur

ayy etmemi canım yazıp gitcem kımseyı unutmiim dıye:)))))ismini bıldıkelrımı ısımle bılmedıklrınmı nick ıle nasıp olur da ınsallah canım buralarda da vardır belkı oyle yerler ama ben pek bılmıorum
benım gozum düğünümde olmustu oyle yapılan makyajla lensım enfeksıyon kapdı gozümun bırı küçülmüş düğünün sonuna doğru ayy düğün gecesı bı uyandım gözlerım açılmıo kırpıkler yapışmıs bırbırıne :)) 3 gun ıcınde geçtı ama damlayla:)

ah iinşallah kızımınkide geçer bakalım aile hekimi genta diye bir damla verdi günde 4 damla damlatıyorum geçmezse göz doktoruna götür dedi pazartesiyekadar kullanacam baktım geçmedi göz doktoruna ay inşallah geçer yavrum çıkamadı doktorlardan (((((((

eşim araba almak istiyor alırsa bende çok istiyorum gitmeyi kızmı götürmeyi :)))) bu arada bişi sorcam bia rkadaş vardı nickini unuttum şimdi hamiş kalmıştı senin arkadaşın ay nedi adı yaaaaa istanbulda oturuyodu hani durumunu merak ediyorumda ismini çıkaramadaım

mirandamı acaba canım..
oda 23 haftalık filan oldu canımm oğlu olacak allahın ıznıyle..
bende genta kullanmıstım oda göz için antibiotik işte canım geçer sen merak etme:)
benımkı az uz değildi okadar çok çapaklanıoduki ınanamıodum ama ben nazara cok ineneıorum cnm ya düğündede herkesın gözu ustunde oluyor lensi daha o gun açmıstım yani o gune kadarda hep lensle hatta gunu gecen lenslerle bıle makyaj yapıodum o gun dusun gözüm ne haşle geldi ve ben butun makyaj malzemelerını kendım götürdüm yanii ister istemez kanı kaynayanın bıle olurmuş bol bol dua oku annesı geçmişler olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…