ah ben hersabah benim herife 6:30 da kahvaltı hazırlarım oda 7 de kalkar ben yatarım bugünde hazırladım yatıcam o kalktı geldi başıma kızım napıyo nasıl sevicem bilmemne bütün uykumu kaçırdı şimdide uyuyamıyom 6:30 dan beri ayaktayım sinir olcam :))))) bide tel açmış uyandırdımmı merak ettim seni diyo saydım sövdüm valla :)))
tamam canım peki yeterin kini okudunmu yeterin adı havva canım
ide kendi ismin ne canım :)))))))
kız valla sabahın köründen beri ayaktayım gecede mide yanmamdan 3tü gece uyudum
Allah kabul etsin gülüm sağolasın
nasılsın bu arada görüşemiyoruz hayatım
kız sen ne istiyorsun gelinimin babsındannnn
nurcaaan naber kuşum ne zamandır ilk defa denk geldik..
gülüm sen çaalışıyorsun akşamlarıda girmiyosun artık rastlaşamıyoruz ben şükür iyiyim sen nasılsın hayatım
ah ben hersabah benim herife 6:30 da kahvaltı hazırlarım oda 7 de kalkar ben yatarım bugünde hazırladım yatıcam o kalktı geldi başıma kızım napıyo nasıl sevicem bilmemne bütün uykumu kaçırdı şimdide uyuyamıyom 6:30 dan beri ayaktayım sinir olcam :))))) bide tel açmış uyandırdımmı merak ettim seni diyo saydım sövdüm valla :)))
kız sen en istiyorsun gelinimin babasından yaaaaaaa
ay hayaatım hamiş hamiş sabahın köründe kalkıyom adama yaranamıyom ne istiyim ben kendim çalışırken kendime bile kahVALtı hazırlamazdım valla :)))) bıraksın hamişken uyuyayım ay kızı bi sağ sağlim doğsun verecem kucağına yatacam aşşağıya veeeeeeee bugün çok sinir oldum sanırım eşim doğumumda gerçekten olamışcak işleri yine ıkıymış bidahaki ayın 15 inden itibaren haftasonlarıda yine mesai varmış(((((((((( gelde kızma bu adama
ay hayaatım hamiş hamiş sabahın köründe kalkıyom adama yaranamıyom ne istiyim ben kendim çalışırken kendime bile kahVALtı hazırlamazdım valla :)))) bıraksın hamişken uyuyayım ay kızı bi sağ sağlim doğsun verecem kucağına yatacam aşşağıya veeeeeeee bugün çok sinir oldum sanırım eşim doğumumda gerçekten olamışcak işleri yine ıkıymış bidahaki ayın 15 inden itibaren haftasonlarıda yine mesai varmış(((((((((( gelde kızma bu adama
kız eşi doğum yapan memura doğum izni veriyorlar 3 gün yok mu askeriyede:26::26:
iyiyim çok şükür giriyorum aslında bakıyorum yazdıklarınıza da işte malum tadım yok pek yazmıyorum ondan..
canım sen güçlü bi kadınsın yapma böle yıpratma keendini canım inşallah herşey gönlünce olur şimdi zamanı değildir sende biliyorsun bunları tekrAR TEKRAR SÖLEMEME GEREK YOK AMA SEN GÜÇLÜ OL ASLA PES ETME
kız eşi doğum yapan memura doğum izni veriyorlar 3 gün yok mu askeriyede:26::26:
normalde kanunen var ama eğerki ordakiler iş var gitme dediğinde eşim yok ben giderim kanuni hakkım derse bundan sonra canına okurlar onun yani kanun pek işlemiyo şimdi 3 günü istese zorla alır ama bundan sonra hem bütün yükü eşimin sırtına bindirirler hemde bütün izinlerimizi kötü zamana denk getirirler gıcıklık olsun diye o yüzden ses çıkaramıyosun inşallah verirler aslında ayın 20 si uma günü ama işte hafta sonuda iş olcakmışşya o kötü aslında zaten doğumum izin zamanına geliyo ay çok karışık biyere memurluğa geçebilseydi rahatlardık biraz((
en azından 2-3 ay peşini bırakmam ve tevekkül etmem lazım hem vücudum hem ruhum yoruldu.. sonrası Allah kerim.
ooo öğlen olmuuuşşşş hadi yemeğe
sonra yine gelirim
Allah kabul etsin cnm çok sğl...herzaman seninle ve beren660'ın dualarını da az önce okudum Allah kabul etsin..ben okuduktan sonra bu mesajı yazmışsın canım onun için onların isimlerini herzaman seninle ve beren660 diye niyetlenerek okudum,sonuçta Allah biliyor..sadece kendi duam kaldı onu da bugün okurum inşallah..Allah kabul etsin hepimizin duasını..
tamam canım peki yeterin kini okudunmu yeterin adı havva canım
ide kendi ismin ne canım :)))))))
kız valla sabahın köründen beri ayaktayım gecede mide yanmamdan 3tü gece uyudum
Allah kabul etsin gülüm sağolasın
nasılsın bu arada görüşemiyoruz hayatım
anladım şekerim zaten sabah erken kalkıp ta ondan yanlış yazdığını olsun bişi olmaz
ben banu arkadaşımızın meryem suresini şimdi okudum.
anladım şekerim zaten sabah erken kalkıp ta ondan yanlış yazdığını olsun bişi olmaz
ben banu arkadaşımızın meryem suresini şimdi okudum.
günaydınlar yada( tünaydınlar) güzel ülkemin güzel insanları anneleri anne adayları
ssanada günaydınlar canım yine çok pozitifiz :))))))))))
Allah kabul etsin canım kahvaltını yaptırdınmı kuşuna :))))) aiyetler olsun
vlla sabahın köründen beri ayaktayım :)))))))
ooo biz hızlıyız teyzesi
kahvaltımızı yaptık duşumuzu aldık
teyzesi için meryem suremizi okuduk
birazdanda hazırlanıcaz
eltimde günümüz var mama yemeğe gidecez.
yarında dr amcasına gidecez bakalım kısmetse
hee bu arda yarın ben tekirdağa gidecem kocişle
yarın yokum hbriniz olsun şimdiden...
Allah bozmasın canım benim hep böle ol inşallah :))))))evet bi pozitiflik var üzerimde bugün...ama genelde ben en kötü zamanımdada bi polyanacılık vardır iyi tarafından bakarım olaylarasizlerede bulaşsın
ooo biz hızlıyız teyzesi
birazdanda hazırlanıcaz
diğer topikteki kızlara ceza vermiştim ama bitti cezalarıııııKız yeter yine hayalet olmuşsun :)))
nuracanım bu erkeleri bir fabrika üretmiş valla hepsi aynı bununlarınay hayaatım hamiş hamiş sabahın köründe kalkıyom adama yaranamıyom ne istiyim ben kendim çalışırken kendime bile kahVALtı hazırlamazdım valla :)))) bıraksın hamişken uyuyayım ay kızı bi sağ sağlim doğsun verecem kucağına yatacam aşşağıya veeeeeeee bugün çok sinir oldum sanırım eşim doğumumda gerçekten olamışcak işleri yine ıkıymış bidahaki ayın 15 inden itibaren haftasonlarıda yine mesai varmış(((((((((( gelde kızma bu adama
evet canım biraz ara vermek iyi gelecek sana ve bebişinede inşşşşşş sen kendini hazır hisedince bebişte daha kolay gelecek inşşen azından 2-3 ay peşini bırakmam ve tevekkül etmem lazım hem vücudum hem ruhum yoruldu.. sonrası Allah kerim.
ooo öğlen olmuuuşşşş hadi yemeğe
sonra yine gelirim
hoş geldinnnngünaydınlar yada( tünaydınlar) güzel ülkemin güzel insanları anneleri anne adayları
ooo biz hızlıyız teyzesi
birazdanda hazırlanıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?