Geleceksin biliyorum bebeğim

ne bilim rahasızlık vermek isemedim sağol düşünmen yeterli ben biraz çekingenimdir söleyemem öle zaten :)))))))))))
canım yarım saat yürüme normal ben çok yoruldun yürüdün sandım youldum yazmışınya :))))))))
sağol canım benim şükür iyiyiz sen de iyisin inşallah
ay onun cicilerine :))))))))))) çok tatlılar yaaaaaaaaaaaaa bayıldım hepsine jilede gerçekten hoş yeterim zevkli canım benim kızımada mini etekli bir takım yollamıştı ay eteği çok tontişti tekrar teşekkür edelim burdan :)))))))))
caım çok geçmiş olsun seninde başın bi rahatlamadı yazık yok evdi kendi belindi derken şimdiden annen hasta demek rabbim sağlık sıhhat versin unutmadık seni canım merak etme :)))))))))

sağol teyzesi inşallah hiç bişicik çıkmıcak bugünde haber gelmei şükür miniğimi okşa benim için teyzesinden ve ablasından sevgiler iet yavrucuğuma

nbr canlarım nasılsınız bakalımm
bizde ev aradık güneşin altında eridik resmen yaaa
sizden nbr nurcanım burdasınn sanırım sen napıosun cnm son durum ne

burdayım canım kız uyurken iki dakka bakyım dedim g az sıkınımızve kusmamızdan pek vaktimiz olmuyo :))))))))))) şükür sağlık ocağından aramadılar inşallah armazlarda gerçi biz pazartesi gataya gidicez bakalım bide orada kontrol olsun :)))))))))))
sen nasılsın hayatım

sğl cnm teşekkürederiz....
bizde kocişle gittik geldik baktık hiç böyle bişi almamıştım
çok güzel oldu ilk jilesi yeter teyzesinden...
Allahım sizlerede bebişleriniz için almak nasip etsin inş..

ayyy canımm hepsi cok cok cici allh gusel gunlerde kullanmayı nasip etsin
hepsi çok çok güsel
kıslar ben face imi aktive ettim ordan ekleyebilirim

aramayacaklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

oleeeeey herkes gelmiiiiş eski günlerdeki gibiiii
ya zaten salaktım iyice salak oldum ben şimdi aşağıda hepinizi konu okuyor görünce ağladım :))) bu hamilelik bir hoş etti beni..

ya zaten salaktım iyice salak oldum ben şimdi aşağıda hepinizi konu okuyor görünce ağladım :))) bu hamilelik bir hoş etti beni..

hep mutluktan ağla kuzum

cok şükür canım sen merak etme saya saya doğdu gunleri dualrımızla sağlıcaklada büyüyecek topiğimizin ilk bebişi ilk meleği bu kadara duayla allahın ıznıyle hersey gusel olacak sutun nasıl

nurcan sagol canım bende iyiyim..:90: :90: kızına sevindim yetereee katılıyorum banada aramayacaklar hatta hiç bir sorun çıkmayacak gibi geliyo hayırlısı mutlu ol kızın kucagında

selam nurcan nasılsın testlerin iyi çıkmış çok şükür
anım temiz çıkmadı daha aramadılar yarın gidip sorucam ama aramamlarıda iyi tabi :)))))))))
aramayacaklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
inşallah canım benim

he he dur daha ne alayacan bennni biliyon habire sana ağlanıyodum :)))))))))

oyy duygusal hamişim benimm bende çok sevindim valla bı baktım herkes butda tam zamanı dedimm face bi duyurayım:)))))) sen nasılsın canım mıden fılan ıyıymı

oyyy kuzummm kıyamam sana agla agla acılırsın üzüntüden aglamada tek mutluluktan aglaa bende sevindimm hepberaberiz ne güzeelll :79: :79:

cok şükür canım sen merak etme saya saya doğdu gunleri dualrımızla sağlıcaklada büyüyecek topiğimizin ilk bebişi ilk meleği bu kadara duayla allahın ıznıyle hersey gusel olacak sutun nasıl
inşallah canım benim sütüm birazdaha iyi ama genede tabiki doyurmuyo :))))))))) benim kızda aksine pek iştahlı anasına çekmiş he h e:))))))))
nurcan sagol canım bende iyiyim..:90: :90: kızına sevindim yetereee katılıyorum banada aramayacaklar hatta hiç bir sorun çıkmayacak gibi geliyo hayırlısı mutlu ol kızın kucagında

sağol canım inşallah aramazlar :)))))

anım temiz çıkmadı daha aramadılar yarın gidip sorucam ama aramamlarıda iyi tabi :)))))))))

inşallah canım benim

hep güzel haberler gelsin topiğimize

ayyy canımm hepsi cok cok cici allh gusel gunlerde kullanmayı nasip etsin
hepsi çok çok güsel
kıslar ben face imi aktive ettim ordan ekleyebilirim
beni beni ekle ismimi yazmışmıydım sana...
cnm sen nerede oturuyon

annaaaa kıs ne ağlarsın duygusal anne
bende geldim bendeeee

hep mutluktan ağla kuzum

inşallah canım benim

oyy duygusal hamişim benimm bende çok sevindim valla bı baktım herkes butda tam zamanı dedimm face bi duyurayım:)))))) sen nasılsın canım mıden fılan ıyıymı

oyyy kuzummm kıyamam sana agla agla acılırsın üzüntüden aglamada tek mutluluktan aglaa bende sevindimm hepberaberiz ne güzeelll :79: :79:

benim güzeeel uğurlu hayırlı topiğmde sadece sevinç gözyaşları olsun bundan sonra...
iyiyim ben ya midem falan bulanmıyor hiç, biraz kokular geliyor burnuma az da baş dönmesi okadar herşey yolunda şimdilik böyle giderse kolay olacak gibi geliyor..
dün osmancım da hayatında ilk kez güzel bişey söyledi bana giderken hadi bakalım herşey çok güzel olacak dedi :))) ayyy yine ağlıycaaamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…