ne bilim rahasızlık vermek isemedim sağol düşünmen yeterli ben biraz çekingenimdir söleyemem öle zaten :)))))))))))cnm keşke deseydin bana bende eşime derdim yardımcı olurlardı sana...ayy demek kusuyo minik yaramaz...fazlasını çıkarıyo derler...
yaa dr yarım saat yürü diyo bizde kocişle 2 günde 3 günde 1 yürüyoz..
hihi bakliyat torbası...
canım yarım saat yürüme normal ben çok yoruldun yürüdün sandım youldum yazmışınya :))))))))
sağol canım benim şükür iyiyiz sen de iyisin inşallahiyi akşamlaarrrr nasılsınız kızlar :90: :90: :90: :90: :90: nurcan bebiş nasılayy cumartesi pazar yoktum geri yazıları okuyamadım ama ayşem bebişin kalp atışını duymuşsun hayde gözünaydın : allah tamamına erdirsin. herzamanseninle sen ne yaptın bebiş ne durumda yeterim senin eşin ne oldu durumu çıktımı hastaneden nasıl :26: :26: hepinizi çok çok özledim .. nazemir kuzum senden ne haber diger arkadaşlar sizler nasılsınız
ay onun cicilerine :))))))))))) çok tatlılar yaaaaaaaaaaaaa bayıldım hepsine jilede gerçekten hoş yeterim zevkli canım benim kızımada mini etekli bir takım yollamıştı ay eteği çok tontişti tekrar teşekkür edelim burdan :)))))))))kızlar bakın cicilerimize....
valla zar zor çektim nefes nefese kaldım desem yeridir ama deydi
bunlar son aldıklarım...
beyaz jile yi burada tanıdığım ve benim için çok değerli YETEER nikli arkadaşımın kızıma hediyesi...
pembe mont teyzesinden yeğenine hediye...
2 takım 10lu hastane çıkışımız...
yelek ve çıtçıtlılarından son aldıklarım
kirazlı alt üst takımı çok beğenerek aldım...
bıcı bıcı yapınca yıkamaya havlumuz...
pembe hırkamız anneannemizin çok hoşuna gitmiş büyükmüş ama almış
alt açmamız ve takımı peluş battaniyemiz...
vee ıvır zıvır bakım ürünleri biberonlar emzik emzik kutusu diş kaşıyıcı falan filan....
Eki Görüntüle 205567 Eki Görüntüle 205568 Eki Görüntüle 205569 Eki Görüntüle 205570 Eki Görüntüle 205571 Eki Görüntüle 205572 Eki Görüntüle 205573 Eki Görüntüle 205574 Eki Görüntüle 205575 Eki Görüntüle 205576 Eki Görüntüle 205577
caım çok geçmiş olsun seninde başın bi rahatlamadı yazık yok evdi kendi belindi derken şimdiden annen hasta demek rabbim sağlık sıhhat versin unutmadık seni canım merak etme :)))))))))selam kızlar,
eğerki hala unutulmadıysam haber vereyim ben yaşıyorum hayattayım yani
son zamanlarda değil pcye zaman ayırmak evimi bile otel diye kullanıyorum son 10 gündür annemle ilgileniyorum bacaklarından çok rahatsız ve dr istiharat verdiği için sürekli onun yanına gidiyorum allatan evim yakın neyse bugünümüzede şükür diyelim
sizler ne yapıyorsunuz herşeyden bi haberim nurcanım annişlik nasıl gidiyor prenses nasıl rahatsızde en son inşallah iyidir şimdi
ayşecanım senin hamişlik nasıl geçiyor başladımı bulantılar rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin canım
herzamancım aldığın cicişler çok güzel güle güle sağlıkla kullansın inşallah kızçen
bütün arkadaşlar hepinizi öpüyorum tek tek gelemiyorum diye beni unutmayın canlar,siz benim hep aklımdasınız
Günaydıııın canım arkadaşlarım..
Nurcanım kötü bir haber olmamasına sevindim hiç bir zaman da olmayacak Allahın izniyle..
Ceylinim geçmiş olsun yaa vallahi özlettin kendini, ben maşallah eşek gibiyim bulantı filan yok hart hart gezmekten bulanıcak vakit kalmıyor :))
Berencim çok sağol inşallah en kısa zamanda sen de duyarsın pıtırtıları.. sana söz verdiğim gibi kandil günü 2 yasin okudum ben Allah muradına erdirsin tez zamanda canım...
Kız bakliyat torbasının anası ne güzel ciciler almışsın iyi günlerde kullansın inşallahh.. Senin jilen güzel de sanki yeterimin bana gönderdiği patikler az mı güzel yaaaa
sağol teyzesi inşallah hiç bişicik çıkmıcak bugünde haber gelmei şükür miniğimi okşa benim için teyzesinden ve ablasından sevgiler iet yavrucuğuma