beni beni ekle ismimi yazmışmıydım sana...
cnm sen nerede oturuyon
annaaaa kıs ne ağlarsın duygusal anne
bende geldim bendeeee
nurcan sagol canım bende iyiyim..:90: :90: kızına sevindim yetereee katılıyorum banada aramayacaklar hatta hiç bir sorun çıkmayacakgibi geliyo hayırlısı mutlu ol kızın kucagında
calarım ben çıkayım eşim gelecek şimdi kız uyanadan yemekleri ısıtıp koyayım tam yemeğe oturunca inadına yanıyo sıpa :)))))))))) öptük hepinizi teyzeleri
ben geldim nurcancık kaçtıı
neyse kızını kocasını hoş tutsunda yeter...
o bundan sonra izinli zaten arada bi gelip iyiyiz desin bize yeter... ama sen kaçamazsıııın hergün en az 1000 mesaj yazacaksın
benim güzeeel uğurlu hayırlı topiğmde sadece sevinç gözyaşları olsun bundan sonra...
iyiyim ben ya midem falan bulanmıyor hiç, biraz kokular geliyor burnuma az da baş dönmesi okadar herşey yolunda şimdilikböyle giderse kolay olacak gibi geliyor..
dün osmancım da hayatında ilk kez güzel bişey söyledi bana giderken hadi bakalım herşey çok güzel olacak dedi :))) ayyy yine ağlıycaaamm
kızııııım ben bütün gün başındayım zaten bilgisayarın yazarım nolcekşekerim ben hergün 1000msj yazarım yazmasınada karşımda seninde en az 1000 yazman lazım
doğuma kadar başınızı ağrıtırım merak etmeyin
sonrası içinse pc ye girmem zor olabilir onun için kocişten iphone istiyorum
doğumdan sonrada başınıızın etini yerim ben sen merak etme...
ayy canım valla senın su osmanı cok merak ettim senın sevdiğin kadar vra heralde:))
calarım ben çıkayım eşim gelecek şimdi kız uyanadan yemekleri ısıtıp koyayım tam yemeğe oturunca inadına yanıyo sıpa :)))))))))) öptük hepinizi teyzeleri
kızııııım ben bütün gün başındayım zaten bilgisayarın yazarım nolcek
yaa kimse benim kadar çok bahsetmiyor doktorundan dimi??? ama tam filmlik adam yani.. e birde geçen ağustostan beri nerdeyse her hafta gittim ben bu adama artık kanka olduk..
kızııııım ben bütün gün başındayım zaten bilgisayarın yazarım nolcek
yaa kimse benim kadar çok bahsetmiyor doktorundan dimi??? ama tam filmlik adam yani.. e birde geçen ağustostan beri nerdeyse her hafta gittim ben bu adama artık kanka olduk..
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım... iki yıllık evliyim cuma günü hsg filmi çektirdim iki tüp de kapalı çıktı şimdi doktorum laparoskopi olmam gerektiğini söyledi fakat özel baya pahallı istanbul avrupa yakasında devlet hastanesinde bildiğiniz iyi bir doktor önerirmisiniz.
beni beni ekle ismimi yazmışmıydım sana...
cnm sen nerede oturuyon
annaaaa kıs ne ağlarsın duygusal anne
bende geldim bendeeee
daha önce gittiğim hiçbir doktora benzemiyor valla.. çok seviyorum ben onu.. tayinden bile vazgeçtim ki çok önemli bir etken doktorumu değiştirmek istememem..ayy canım oda cok ilgilendi senle ama dediğin gibi..ben acıkca sormustum doktoruma 2. deneme de eğer lab. farkedecekse istanbula gıdelım dıye kem küm etti negattifi aldıktan sonra dio labtan kaynaklanmıstr diye..yanii be adam once soylesene açıkca sordıum bıde okadar guvenıorum hee:)))))yanii sen bahsetmıcen de kım edecek cnm guven veren bı adam daha nolsun:)
yaa yasıyorum yaaaa kaç topiğe birden car car car bütün gün yasıyorummmhiç yazdığını görmedik sık sık ama neysee...
bekliyoruz bundan sonra yazmalrını cicim..
ben bi çamaşır asmaya gittim nurcan çıkmış sayfalar almış başını gitmiş maşallah
ekledimm canım geldımı ıstek sen nsılsın bu arada
ben adanadayım artık ama burda benım tanıdıklarım var kim olduğum anlasılmasın dıye profılı değiştirmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?