Geleceksin biliyorum bebeğim

calarım ben çıkayım eşim gelecek şimdi kız uyanadan yemekleri ısıtıp koyayım tam yemeğe oturunca inadına yanıyo sıpa :)))))))))) öptük hepinizi teyzeleri

o bundan sonra izinli zaten arada bi gelip iyiyiz desin bize yeter... ama sen kaçamazsıııın hergün en az 1000 mesaj yazacaksın

şekerim ben hergün 1000msj yazarım yazmasınada karşımda seninde en az 1000 yazman lazım
doğuma kadar başınızı ağrıtırım merak etmeyin
sonrası içinse pc ye girmem zor olabilir onun için kocişten iphone istiyorum
doğumdan sonrada başınıızın etini yerim ben sen merak etme...

ayy canım valla senın su osmanı cok merak ettim senın sevdiğin kadar vra heralde:))

şekerlerim ekledım sizi hem normalde kullandığıma hemde bı tane sadece sizlerin olacağı bi hesap rahatca kaynatmak için kımse bılmıo ya bizim :))))nerden rahat olursa ordan takılırız cicişlerim

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım... iki yıllık evliyim cuma günü hsg filmi çektirdim iki tüp de kapalı çıktı şimdi doktorum laparoskopi olmam gerektiğini söyledi fakat özel baya pahallı istanbul avrupa yakasında devlet hastanesinde bildiğiniz iyi bir doktor önerirmisiniz.

kızııııım ben bütün gün başındayım zaten bilgisayarın yazarım nolcek
ayy canım valla senın su osmanı cok merak ettim senın sevdiğin kadar vra heralde:))

yaa kimse benim kadar çok bahsetmiyor doktorundan dimi??? ama tam filmlik adam yani.. e birde geçen ağustostan beri nerdeyse her hafta gittim ben bu adama artık kanka olduk..

calarım ben çıkayım eşim gelecek şimdi kız uyanadan yemekleri ısıtıp koyayım tam yemeğe oturunca inadına yanıyo sıpa :)))))))))) öptük hepinizi teyzeleri

ayy bu defada takip edemez oldumm:) ayy gule gule git canım büyüt minnosu güselce bıde süt dınlenıncede artıomus cnm uykusuz kalmamaya çalıs öptümm cook

ayy canım oda cok ilgilendi senle ama dediğin gibi..ben acıkca sormustum doktoruma 2. deneme de eğer lab. farkedecekse istanbula gıdelım dıye kem küm etti negattifi aldıktan sonra dio labtan kaynaklanmıstr diye..yanii be adam once soylesene açıkca sordıum bıde okadar guvenıorum hee:)))))yanii sen bahsetmıcen de kım edecek cnm guven veren bı adam daha nolsun:)

hiç yazdığını görmedik sık sık ama neysee...
bekliyoruz bundan sonra yazmalrını cicim..

hoşgeldin gulsencim benım proffılde ıstanbul yazıo ama istanbulda değilim artık,lap.sonrası açılır ınsallh ıyıkı farkına varmıssınız

daha önce gittiğim hiçbir doktora benzemiyor valla.. çok seviyorum ben onu.. tayinden bile vazgeçtim ki çok önemli bir etken doktorumu değiştirmek istememem..
hiç yazdığını görmedik sık sık ama neysee...
bekliyoruz bundan sonra yazmalrını cicim..
yaa yasıyorum yaaaa kaç topiğe birden car car car bütün gün yasıyorummm

ben bi çamaşır asmaya gittim nurcan çıkmış sayfalar almış başını gitmiş maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…