ayy sorma yetişemez oldum bu defada
nazemir sen napıosun
ben bi çamaşır asmaya gittim nurcan çıkmış sayfalar almış başını gitmiş maşallah
daha önce gittiğim hiçbir doktora benzemiyor valla.. çok seviyorum ben onu.. tayinden bile vazgeçtim ki çok önemli bir etken doktorumu değiştirmek istememem..
yaa yasıyorum yaaaa kaç topiğe birden car car car bütün gün yasıyorummm
cnm geldi istek ama 2 tane aynı isimli istek geldi fotolar farklı ikisinide kabul ettim..
öyel asıl işimiz forumculuk ev işi devlet işi lütfen bir kenara bırakalım ciddiyetle topiğimizi takip edelim:86:
öyel asıl işimiz forumculuk ev işi devlet işi lütfen bir kenara bırakalım ciddiyetle topiğimizi takip edelim:86:
bende iyiyim dün gezdim ya bugün acısı çıkıyor
ikiside benim cnm bırısı size özel eğer rahat konusmazsak normal kullandığımdan, ordan yazısırız diye ıkısınıde gönderdim malum kımse bilmiyor daha dusunmuoz evlılığın tadını cıkarıoz guyaaa duyda ınanmaaaa:)))))))))
anası bu kadar sokak süprügesi olduktan sonra evlatcım da çöpçü olur ancakhahahah diyene bak yaaaa
kendi gezenti gezmekten bi geldiği yok gündüz çalışıyo gece geziyo
bakalım bebiş gelince ne olacak...
hııı duyduk ablasııı yani duymadık da gördük :))) darısı başına inşallah.. böyle kuyruklu muyruklu bir garip bişey .. geçen hafta hiç bişeysi yoktu bir yamuk karaltıydı bu hafta şekillenmiş kurbacık:))))) ay ne guzel bir yorumdu bo boyle yaa:)))))
selam kizlar herkese....
ayseeemmm pitpitlari duymussunnnn......mercimek buyuyo desene...yerim ben onu yaaa....Allah tamamina erdirsin sekerim:)))
nurcanimmm aaaaa suphenmi var ama tabiki aramayacaklar yaaa...prensesimiz cok guclu yaaa..Allahs an abagislayacak sag salim insallah...
:))))) ay ne guzel bir yorumdu bo boyle yaa:)))))
selam kizlar herkese....
ayseeemmm pitpitlari duymussunnnn......mercimek buyuyo desene...yerim ben onu yaaa....Allah tamamina erdirsin sekerim:)))
nurcanimmm aaaaa suphenmi var ama tabiki aramayacaklar yaaa...prensesimiz cok guclu yaaa..Allahs an abagislayacak sag salim insallah...
anası bu kadar sokak süprügesi olduktan sonra evlatcım da çöpçü olur ancak
hııı duyduk ablasııı yani duymadık da gördük :))) darısı başına inşallah.. böyle kuyruklu muyruklu bir garip bişey .. geçen hafta hiç bişeysi yoktu bir yamuk karaltıydı bu hafta şekillenmiş kurbacık
mesaim bitti eşimden telefon bekliyorum her an kaçabilirim haberiniz olsun..
seni çok iyi anlıyorum cnm...
milletin çenesiyle uğraşmaktan kendi derdini unutuyo insan
inş en kısa zamanda sende evladının geleceğinin hbrini alırsın...
canimm ya yerim onuu ben.....canim benim Allah guzel gonlune gore versin insallah....ya ne cabuk geciyo iste gunler...nurcanla tanismamiz daha gun gibi..9 ay gecti ve prenses geldi dunyaya..seninkide hemen gelir gecer..insallah hep guzel haberleri paylasiriz tabiki burada..insallahhh
ehehe kaçacak gene
umut hoşgeldin:)
sizinde erkek faktörüydü değilmi normal mı denıosunuz bu aralar
bızımde durum sızınle aynı normal denıoz 2 negatıften sonra esim çifttaraflı varıkosel ameliyatı oldu
meğer öncekı yapan dr yapamamıs sızdede varıkosel varsa ıyı bı dra yenıden görünün iice bakılsın bızdede reflude varmıs işte ne diimki dr kılıklı kasap dıorum onlara
sorma cnm haftasonu annemledeydık herkes karnıma bakıo sankı karnım buyuyecek kadar olsa ben ilan etmicem muhtarlıktan:))))sordukça soruolar olmadı duymazlıktan gelınce bıdaha bıdaha
eğer çevre baskısı olmasa ben daha sakince bekleyebılirım ve bukadar uzulmezdım am face de bıle arakadaısn bırı ahmılemısın ayy oyle gözukuo demıs ayol 50 kıloyum yanıı öyle bı göbeğim bile yok
bebek yok dedım göbek o göbek:))bırı yazmıs vaktı geldı gibi, dıyeceksın kı sanamı sorcam vaktini
ekledimm canım geldımı ıstek sen nsılsın bu arada
ben adanadayım artık ama burda benım tanıdıklarım var kim olduğum anlasılmasın dıye profılı değiştirmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?