Geleceksin biliyorum bebeğim

ayyy ne car car ne car valla kafamız şiliyo senden
dermişim dicem ama şişiremiyon ne yazıkki
kız benim yazdığım topikleri bilsen sen...

cnm geldi istek ama 2 tane aynı isimli istek geldi fotolar farklı ikisinide kabul ettim..

ikiside benim cnm bırısı size özel eğer rahat konusmazsak normal kullandığımdan, ordan yazısırız diye ıkısınıde gönderdim malum kımse bilmiyor daha dusunmuoz evlılığın tadını cıkarıoz guyaaa duyda ınanmaaaa:)))))))))

öyel asıl işimiz forumculuk ev işi devlet işi lütfen bir kenara bırakalım ciddiyetle topiğimizi takip edelim:86:

:))))) ay ne guzel bir yorumdu bo boyle yaa:)))))

selam kizlar herkese....

ayseeemmm pitpitlari duymussunnnn......mercimek buyuyo desene...yerim ben onu yaaa....Allah tamamina erdirsin sekerim:)))

nurcanimmm aaaaa suphenmi var ama tabiki aramayacaklar yaaa...prensesimiz cok guclu yaaa..Allahs an abagislayacak sag salim insallah...

seni çok iyi anlıyorum cnm...
milletin çenesiyle uğraşmaktan kendi derdini unutuyo insan
inş en kısa zamanda sende evladının geleceğinin hbrini alırsın...

hahahah diyene bak yaaaa
kendi gezenti gezmekten bi geldiği yok gündüz çalışıyo gece geziyo
bakalım bebiş gelince ne olacak...
anası bu kadar sokak süprügesi olduktan sonra evlatcım da çöpçü olur ancak
hııı duyduk ablasııı yani duymadık da gördük :))) darısı başına inşallah.. böyle kuyruklu muyruklu bir garip bişey .. geçen hafta hiç bişeysi yoktu bir yamuk karaltıydı bu hafta şekillenmiş kurbacık

umut hoşgeldin:)
sizinde erkek faktörüydü değilmi normal mı denıosunuz bu aralar
bızımde durum sızınle aynı normal denıoz 2 negatıften sonra esim çifttaraflı varıkosel ameliyatı oldu
meğer öncekı yapan dr yapamamıs sızdede varıkosel varsa ıyı bı dra yenıden görünün iice bakılsın bızdede reflude varmıs işte ne diimki dr kılıklı kasap dıorum onlara

canimm ya yerim onuu ben.....canim benim Allah guzel gonlune gore versin insallah....ya ne cabuk geciyo iste gunler...nurcanla tanismamiz daha gun gibi..9 ay gecti ve prenses geldi dunyaya..seninkide hemen gelir gecer..insallah hep guzel haberleri paylasiriz tabiki burada..insallahhh

seni çok iyi anlıyorum cnm...
milletin çenesiyle uğraşmaktan kendi derdini unutuyo insan
inş en kısa zamanda sende evladının geleceğinin hbrini alırsın...

sorma cnm haftasonu annemledeydık herkes karnıma bakıo sankı karnım buyuyecek kadar olsa ben ilan etmicem muhtarlıktan:))))sordukça soruolar olmadı duymazlıktan gelınce bıdaha bıdaha
eğer çevre baskısı olmasa ben daha sakince bekleyebılirım ve bukadar uzulmezdım am face de bıle arakadaısn bırı ahmılemısın ayy oyle gözukuo demıs ayol 50 kıloyum yanıı öyle bı göbeğim bile yok
bebek yok dedım göbek o göbek:))bırı yazmıs vaktı geldı gibi, dıyeceksın kı sanamı sorcam vaktini

Allahtan tek dileğim bir daha hiçbir kötü haber paylaşmayalım artık.. o kadar çok acı gözyaşı biriktirdik ki artık yeter..

hosbulduk umut:)))canim malesef erkek faktoru...sayi az hareket az..hersey az....bir kere tup denemsi var..ama sonuc kocaman bir sifir..bu arada denemedigimiz kurler bitkiler kalmadi..hatta ibrahim saracoglunada bir tup bebek parasi verdik diyebilirim...varikosel ameliyati olduk cift tarafli..suan beklemedeyiz..inanilmz yoruldum doktyordan inanilmaz hemde..ikinciye baslamistim aslinda ama doktor nedeniyle iptal ettik daha baslamadan..trabzondayim ben ve malesef burda yeterli iyi merkezler yok..devlette deneyim dedim ikincisini..Aman Allahim baslamaz olaydim...ne sordugum soruya cevap alabildim..surekli bagiran cagiran bir doktordu,..bende baslamadim ikinciyte..suan beklemedeyiz evet..mail yoluyla kaan aydoala gorustuk.. iste ilac vs. igne kullandik..fsh yuksek testesteon dusuktu..en son kaan hoca yanina vagirdi..cok uzun zamandirda test vs yaptirmadik..suan yeni bir tedavi dusunmuyorum..mucize olur gelir belki diyorum; her ne kadar erkek infertilsinde mucize zor olsada..Rabbima siginiyorum canim iste..uzun yazim kusura bakma bende yaz yaz bitmez:)))

oyy zaten suuu millet varya...alip su basimi gitsem...kimsenin bebek sormayacagiii hamile degilmisin artik demiyecegi bir yere gitmek istiyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…