Geleceksin biliyorum bebeğim

Allahtan tek dileğim bir daha hiçbir kötü haber paylaşmayalım artık.. o kadar çok acı gözyaşı biriktirdik ki artık yeter..

haklisin pearda aynisini demisti..diger topikte o kadar cok gozyasi biriktirmistikki...ya insallah hicbirimize ugramasin bir daha kotu haber..insallah aysecim yaa....sen temiz kalplisin kiss hepimiz icin dua etttt tamamiiiiii minik kusum benim:)))

yeterimm hos geldinnnnnn canimmmm..nasilsinnnnnn

bu arada ceylincigimmm seni unuturmuyuz..annene cokk gecmis olsun canim benim..arada bir gir ben iyiyimde mutlaka yeter bize....pembe ve tweety onlardandan haber yok malesef

oyy zaten suuu millet varya...alip su basimi gitsem...kimsenin bebek sormayacagiii hamile degilmisin artik demiyecegi bir yere gitmek istiyorummmmm

canım şimdi bir arkadaş aradı ne zamandır görüşmüyorduk bebek filan yokmu diye sordu bende hamile olursam mutlaka duyarsın dedim çünkü birine söylesem zaten öğrenmeyen kalmaz herkes bu haberi bekliyor dört gözle

ya vallaaa eşim almaya gelicek hiiiiç eve gidesim yok üfff ama dizi de var.. ayy napsam napsam...
beni bu güzel havalar mahfettii kışın hamile kalcaktım ben o zaman yatar uyurdum neyse artık ikincide inşallah

bak bak birde hamile kaldığı zamanı beğenmiyorrrrrr

canım öyle maalesef bızde denemediğimiz kalmadı ama meğer bızım varıkosel amelıyatı iyi yapılamamıs işte..şimdi onu umutla beklıyoruz 1 ay oldu eşim ameliyat olalı 1 yıl verdık kendımıze olmazsa yaza istanbulda denicez bızde cnm oyle laboratuvarı ıyı olmayan bı yerde denedık embriyolarımız kalıtesız oldu 2. negatiften sonra dıo drum bız su metodu kuullanoduk butun buyuk merkezler bıraktı bızde yenı yönteme gecıyoruz dıyor yanı kıme guvenelım sımdı kendımzıden umudu kestırdıler embriyolarımız bıle kalıtelı olmuyor dıye dövünüp durduk..onun ıcın cnm sabredeceğiz napalım hiç öyle kucuk yerlerde deneme onlar cok buyuk sıkıntıları olmayanlarda ve kadın faktorunde daha basarılı oluo laboratuvalrı cok ıyı olmadığı ıcın..bizde proxeed aldık keçııboynuzu tozu,üzüm çekirdeği ektresi kullanıyoruz bıde omega 3 alıcam hem kendım hem eşim için bıde cnm sende bılıosundur sık ilşki yanı 11 gunden 18i kadar gher gun dedı bıze dr nasıl olacaksa:))))yanı fıre bıle verılse gun asırı olur oda kaçırılmaz bence bak 2 mılyonla bıle doğal yolla hamıle olan okudum fatma_84 dıye bı arkadas..olmaz dıye bısey yok sadece yumurtlama gunlerını kaçırmayın dedi dr. bizim 10 mılyon sperm var ılerı hızı %0 ılerı yavas%60
morfoloji %7ydi ameliyattan once sımdı nasıl bılmıorumm bak benımde eteğimde cok tas varmıs dök dök bitmedi:)))))))

evet dimii..facede eski arkadaslari ekliyorum bende ilk soru bebek varmi??? ay bide hepsinin var ama yanii hepsinin..Allah tabiki onlara bagislasin evlatlariniii .....bi benim olmayinca goze batiyo heralde.....insallah Rabbim bizede nasipe der...

yeterimm hos geldinnnnnn canimmmm..nasilsinnnnnn

bu arada ceylincigimmm seni unuturmuyuz..annene cokk gecmis olsun canim benim..arada bir gir ben iyiyimde mutlaka yeter bize....pembe ve tweety onlardandan haber yok malesef

sağol bebeğim çok şükürben buradaydım daaaa
kız kardeşim eşine babbal günü için telefon almıştııı (oğlu almış gibi yapacklardıı ama bizim yaramaz babal gününü beklemeden vermiş bu gün hediyeyi) amaaaaa bizim damat telefonu beğenmemiş değiştirelim demişşş mağazda beni tanıyor onlarla konuşuyordummm değişim içinnn ama neyse allettimm

kızlar damat geliyor telefonu değiştirmek için onu bir halledelim gelirim yine

evet canim haklisin..esra vardi oda kalmisti ama dustu..hatta esrayla belkide ayni hastanede yaptirmis olabilirsiniz oda adana cunku...insallah bir muzice bulur bizde canim..sizin bizden daha iyi durum..bizim sayi baya kotu 5 milyon alti..yani en son daha yaptirmadik gerci ama...proxede bizde denedik bir kac ay sonra kaan hoca kesin dedi..ya kesinlikle iyi bir merkez sart.benim telefonda gorusmedigim merkezde kalmadi..en cok kafama yatan gurgan oldu..birde firdos var burdan tanidigim ve gorustugum oda anatoliada yaptirdi ve ikizleri var simdi..hemde nasil tatlilar Allah bagislasin..keciboynuzu evet bizde kullandik ilk denemeden once ..ama suan hic bir bitki kur vs kullanmiyoruz..inanilmaz yoruldum canim inanilmaz hemde...icimden hic yeni tedaviye baslayasimda gelmiyor..ama bir daha baslarsam bende istanbul yada ankara dusunuyorum..kiii diliyorum bir daha tedaviye gerek kalmaz...gerci once kaan aydosa esimi getirmeyi isterim..alaninda cok iyi bir urolog diyo herkes..hayirlisi canim artikkk...Rabbim boynumuzu bukuk kucagimizi bos birakmasin insallah...

Son düzenleme:

canım mutlaka proxeed alın cunku ıcındekı l carnıtın fılan hareketı artırıo sayıdan da önemlı hareket bılıosun bıraz pahalı ama napalım cnm tüpede döküldük zaten önce ınanalım sonrada allaha teslım oalalım bıde bol bol sadaka cnm az cok ne yapılabılırse..ben artık allahın rızasını kazanmaya çalısıyorum canım belkı dıyorum onun rızasını kazabnırsam nasip eder etmese de ahiretimizi kazanırız napalım cnm..evet esrayla aynı yerde yaptırmısız cnm onun bıle 2. kalıte oldu yaa 23 yasında kızcağız ben bı garıplık szdım ama ancak 2. negatıfı de alınca arasıtırp öğrendim..
kaan hoca bıze 2 ay once fılan normal olur sizin demiş bu ayda tese yapalım demiş :))))benımde bayagı guvenım azalır gıbı oldu sonra fatkettım kı bazı arkadaslarıda karıstırdığı olmus heralde bzıde karıstırdı:))kaan hoca cok demıo proxxed ama sen al bı zararı olmaz spermi beslıomus cnm bırlıkte hamıle kalacağız ınsalllah allah ol dedıkten sonra 1 spermin ulaşması yeter benım ablamlarda 3 mılyon sperm vardı hiç takmadılar ılaç fılanda içmedıler tatıle cıktılar o ay 2 yılın ardından o ay hamıle akldı sonrada surprız ıkı tane daha oldu sımdı 3 tane oldular:))))yanii rahat olmakta cok önemli cnm gusel habelrıı beklıyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…