Allahtan tek dileğim bir daha hiçbir kötü haber paylaşmayalım artık.. o kadar çok acı gözyaşı biriktirdik ki artık yeter..
ya vallaaa eşim almaya gelicek hiiiiç eve gidesim yok üfff ama dizi de var.. ayy napsam napsam...
beni bu güzel havalar mahfettii kışın hamile kalcaktım ben o zaman yatar uyurdum neyse artık ikincide inşallah
oyy zaten suuu millet varya...alip su basimi gitsem...kimsenin bebek sormayacagiii hamile degilmisin artik demiyecegi bir yere gitmek istiyorummmmm
ya vallaaa eşim almaya gelicek hiiiiç eve gidesim yok üfff ama dizi de var.. ayy napsam napsam...
beni bu güzel havalar mahfettii kışın hamile kalcaktım ben o zaman yatar uyurdum neyse artık ikincide inşallah
hosbulduk umut:)))canim malesef erkek faktoru...sayi az hareket az..hersey az....bir kere tup denemsi var..ama sonuc kocaman bir sifir..bu arada denemedigimiz kurler bitkiler kalmadi..hatta ibrahim saracoglunada bir tup bebek parasi verdik diyebilirim...varikosel ameliyati olduk cift tarafli..suan beklemedeyiz..inanilmz yoruldum doktyordan inanilmaz hemde..ikinciye baslamistim aslinda ama doktor nedeniyle iptal ettik daha baslamadan..trabzondayim ben ve malesef burda yeterli iyi merkezler yok..devlette deneyim dedim ikincisini..Aman Allahim baslamaz olaydim...ne sordugum soruya cevap alabildim..surekli bagiran cagiran bir doktordu,..bende baslamadim ikinciyte..suan beklemedeyiz evet..mail yoluyla kaan aydoala gorustuk.. iste ilac vs. igne kullandik..fsh yuksek testesteon dusuktu..en son kaan hoca yanina vagirdi..cok uzun zamandirda test vs yaptirmadik..suan yeni bir tedavi dusunmuyorum..mucize olur gelir belki diyorum; her ne kadar erkek infertilsinde mucize zor olsada..Rabbima siginiyorum canim iste..uzun yazim kusura bakma bende yaz yaz bitmez:)))
canım şimdi bir arkadaş aradı ne zamandır görüşmüyorduk bebek filan yokmu diye sordu bende hamile olursam mutlaka duyarsın dedim çünkü birine söylesem zaten öğrenmeyen kalmaz herkes bu haberi bekliyor dört gözle
yeterimm hos geldinnnnnn canimmmm..nasilsinnnnnn
bu arada ceylincigimmm seni unuturmuyuz..annene cokk gecmis olsun canim benim..arada bir gir ben iyiyimde mutlaka yeter bize....pembe ve tweety onlardandan haber yok malesef
size omlet yaptımmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrEki Görüntüle 205920 Eki Görüntüle 205920 Eki Görüntüle 205920 Eki Görüntüle 205920 Eki Görüntüle 205920 Eki Görüntüle 205920
aaa benim başım kelmi beni eklemiyormusunuz derken laptop kapandı anca açabildim
canım öyle maalesef bızde denemediğimiz kalmadı ama meğer bızım varıkosel amelıyatı iyi yapılamamıs işte..şimdi onu umutla beklıyoruz 1 ay oldu eşim ameliyat olalı 1 yıl verdık kendımıze olmazsa yaza istanbulda denicez bızde cnm oyle laboratuvarı ıyı olmayan bı yerde denedık embriyolarımız kalıtesız oldu 2. negatiften sonra dıo drum bız su metodu kuullanoduk butun buyuk merkezler bıraktı bızde yenı yönteme gecıyoruz dıyor yanı kıme guvenelım sımdı kendımzıden umudu kestırdıler embriyolarımız bıle kalıtelı olmuyor dıye dövünüp durduk..onun ıcın cnm sabredeceğiz napalım hiç öyle kucuk yerlerde deneme onlar cok buyuk sıkıntıları olmayanlarda ve kadın faktorunde daha basarılı oluo laboratuvalrı cok ıyı olmadığı ıcın..bizde proxeed aldık keçııboynuzu tozu,üzüm çekirdeği ektresi kullanıyoruz bıde omega 3 alıcam hem kendım hem eşim için bıde cnm sende bılıosundur sık ilşki yanı 11 gunden 18i kadar gher gun dedı bıze dr nasıl olacaksa:))))yanı fıre bıle verılse gun asırı olur oda kaçırılmaz bence bak 2 mılyonla bıle doğal yolla hamıle olan okudum fatma_84 dıye bı arkadas..olmaz dıye bısey yok sadece yumurtlama gunlerını kaçırmayın dedi dr. bizim 10 mılyon sperm var ılerı hızı %0 ılerı yavas%60
morfoloji %7ydi ameliyattan once sımdı nasıl bılmıorumm bak benımde eteğimde cok tas varmıs dök dök bitmedi:)))))))
evet canim haklisin..esra vardi oda kalmisti ama dustu..hatta esrayla belkide ayni hastanede yaptirmis olabilirsiniz oda adana cunku...insallah bir muzice bulur bizde canim..sizin bizden daha iyi durum..bizim dayi baya kotu 5 milyon alti..yani en son daha yaptirmadik gerci ama...proxede bizde denedik bir kac ay sonra kaan hoca kesin dedi..ya kesinlikle iyi bir merkez sart.benim telefonda gorusmedigim merkezde kalmadi..en cok kafama yatan gurgan oldu..birde firdos var burdan tanidigim ve gorustugum oda anatoliada yaptirdi ve ikizleri var simdi..hemde nasil tatlilar Allah bagislasin..keciboynuzu evet bizde kullandik ilk denemeden once ..ama suan hic bir bitki kur vs kullanmiyoruz..inanilmaz yoruldum canim inanilmaz hemde...icimden hic yeni tedaviye baslayasimda gelmiyor..ama bir daha baslarsam bende istanbul yada ankara dusunuyorum..kiii diliyorum bir daha tedaviye gerek kalmaz...gerci once kaan aydosa esimi getirmeyi isterim..alaninda cok iyi bir urolog diyo herkes..hayirlisi canim artikkk...Rabbim boynumuzu bukuk kucagimizi bos birakmasin insallah...
ayy şekerimm söylee ekleyim hemen:)))))
ekledim resimlerine bakıyordum
ay arka arkaya gelen 3 5 telefon görüşmesinden sonra yazmışınızda yazmışınız heee sonrada kaçmışınız aşkolsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?