Geleceksin biliyorum bebeğim

umutbizimolsun biliri umudumsun bende aynı merkezde aptırdımm umutbizimolsun ve esranın yanı sıra bu arakadaşalrın tanımadığı daha başka arkadaşalrımda var.............
ama dün bir arkadaşla konuştumm bu tüp bebektenn önceki tedvainde iki tane yumurtası oluşmuş dölenmiş ama 2. güne geçememiş
şimdi bahçeci de başlamış yeni tedavisine şöyle bir şey önermişler arkadaşa olgunlaşan yumoşlar topannacak mikro enjeksiyon yapılacak ancak arkadan ml leri küçük olanlar kalacak onlar büyüdüklerindede onlar toplanacak önden toplanalar dondurulacak arakadan topalanlarada işlem yapılacak ve onlarda dondurulacak veya duruma göre tansferi yapılacakkk arkadaşın ilk grup yumoşlrı toplandı şimdi ilaçlarına devam ediyorr ikinci grup için
kızlar benim çok sayıda yumoşum oluyordu ve hepsi tek seferde toplanıyordu biliyorsunuz benimde dölenmeme gibi bir sorunum oluyorduuu bu yöntem çok ilğimi çektii

nisan ayı hüsranla sonuçlananlar...bende şimdi yapıyorum yemeğimi eşim geç gelecek istanbula gitti bende eşimin sevdiği yemekleri yapıyorum...neden önce yemeğini yemiyorsun acıktıysan duşa falan girecen iyicene prensesi aç bırakacan

dediğim an duşa girseydim olacaktı ama bu gidişle senin dediğin gibi olacak..
merak etme aç kalmaz o depomdan beslenir
bakalım yarın dr amca söyleyecek aç bırakmışızmı bırakmamışızmı kilosundan belli olacak...

kız sende kilo yokki hangi depodan beslenecek... inşallah güzel haberlerle gelirsin

Zenginlik;
Merdivenleri yardımsız çıkabilmektir.
Pencereden bakıp, yoldan geçenler...i görebilmektir.
Her akşam kendi kapını kapatabilmektir.
Saçının okşanmasıdır.
Kolundaki saatin geleceği göstermesidir.
Bir sonraki hafta için plan yapabilmektir.
Güzel günleri bekleyebilmektir.
Bazen bir tabak makarnadır.
Bazen iki tane domates ve bir taze ekmektir.
Kendine inanabilmektir.
Zenginlik varlığından mutluluk duyabildiğin herşeydir...
Fakirlikse...
Bir kez tanıyıp,
Sonra yokluğunu öğrenmektir

sonunda caroline de hamilee ayy başka konu kalmadı işleyecek heralde her dızıde 2 şer ücer hamıle ali kaptana da aşkolsun aynı anda ikside bravoo yanii:))
ayy bi bakayım dedim geç olduu hepınıze iyi geceler kıslarrr

bütün bunları bıdık yapıyorrrrrrrrrrrryaşasın bıdıklarrrrrrrr
hahaaaa sana daha beterini yapsıııın inşallah seninki..
tuzlu bişiler ye mideni bastırsın...zeytin ekmek gibi
bulantın yok istifra ediyosun ilginç...
anam benim neyim normal ki
ayşeeeeeeeee nasıl oldun kızzzzzzzzzzz
uyumuşum kuzum yaa ne dizi izledim ne bişey...
dur dur daha hasefe hanım da doğuracak

zaten hiç bir tv dizsinde programnda infertilite ve sıkıntıları konu edilmiyor
birisi biriyle bir kez birlikte oluyor hopppppppppp hamileeee birde evliklik dışıysa bu birliktelik ikiz bile olabilir bebekler

hahaaaa sana daha beterini yapsıııın inşallah seninki..

anam benim neyim normal ki

uyumuşum kuzum yaa ne dizi izledim ne bişey...

dur dur daha hasefe hanım da doğuracak

İNŞŞŞŞŞŞŞ AYŞEMMMM hayırlı sağlıklı gelsin kuzumlarımız BİZ BU KADARCIK SIKINTIYA RAZIYIZZZ

günaydın canlarrrrrrrrrrrrrr

günaydın kızlar....
ben bugün sabahtan hastaneye gidecektim aç karna şeker bakılacaktı ama kocişin başka bi semtte işi çıktı şekere başka bi sabah baktırırız muayenemizi oluruz dedi bende onayladım..şekere aç gidilmesi gerekiyo ya beni tek göndermek istemedi malum tansiyonum çozuyo bazı sabahlar...
o yüzden öğlenden sonra kuzumu görmeye gidecem sadece bakalım kaç gr olmuş ve fotosunu verecekmi zilli...teyzoşlara slmı var ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…