evet canim haklisin..esra vardi oda kalmisti ama dustu..hatta esrayla belkide ayni hastanede yaptirmis olabilirsiniz oda adana cunku...insallah bir muzice bulur bizde canim..sizin bizden daha iyi durum..bizim sayi baya kotu 5 milyon alti..yani en son daha yaptirmadik gerci ama...proxede bizde denedik bir kac ay sonra kaan hoca kesin dedi..ya kesinlikle iyi bir merkez sart.benim telefonda gorusmedigim merkezde kalmadi..en cok kafama yatan gurgan oldu..birde firdos var burdan tanidigim ve gorustugum oda anatoliada yaptirdi ve ikizleri var simdi..hemde nasil tatlilar Allah bagislasin..keciboynuzu evet bizde kullandik ilk denemeden once ..ama suan hic bir bitki kur vs kullanmiyoruz..inanilmaz yoruldum canim inanilmaz hemde...icimden hic yeni tedaviye baslayasimda gelmiyor..ama bir daha baslarsam bende istanbul yada ankara dusunuyorum..kiii diliyorum bir daha tedaviye gerek kalmaz...gerci once kaan aydosa esimi getirmeyi isterim..alaninda cok iyi bir urolog diyo herkes..hayirlisi canim artikkk...Rabbim boynumuzu bukuk kucagimizi bos birakmasin insallah...
canım mutlaka proxeed alın cunku ıcındekı l carnıtın fılan hareketı artırıo sayıdan da önemlı hareket bılıosun bıraz pahalı ama napalım cnm tüpede döküldük zaten önce ınanalım sonrada allaha teslım oalalım bıde bol bol sadaka cnm az cok ne yapılabılırse..ben artık allahın rızasını kazanmaya çalısıyorum canım belkı dıyorum onun rızasını kazabnırsam nasip eder etmese de ahiretimizi kazanırız napalım cnm..evet esrayla aynı yerde yaptırmısız cnm onun bıle 2. kalıte oldu yaa 23 yasında kızcağız ben bı garıplık szdım ama ancak 2. negatıfı de alınca arasıtırp öğrendim..
kaan hoca bıze 2 ay once fılan normal olur sizin demiş bu ayda tese yapalım demiş :))))benımde bayagı guvenım azalır gıbı oldu sonra fatkettım kı bazı arkadaslarıda karıstırdığı olmus heralde bzıde karıstırdı:))kaan hoca cok demıo proxxed ama sen al bı zararı olmaz spermi beslıomus cnm bırlıkte hamıle kalacağız ınsalllah allah ol dedıkten sonra 1 spermin ulaşması yeter benım ablamlarda 3 mılyon sperm vardı hiç takmadılar ılaç fılanda içmedıler tatıle cıktılar o ay 2 yılın ardından o ay hamıle akldı sonrada surprız ıkı tane daha oldu sımdı 3 tane oldular:))))yanii rahat olmakta cok önemli cnm gusel habelrıı beklıyorum inşallah
ben kaçmadım burdayım ama biraz sonra kaçabilirim yemek yapacam
kaçtınmı kız hangi topiktesin yada?bende yaptım yemeği geldim yine...kociş arkadaşlarıyla dışarıda yiyiyomuş hbr geldi bende başımın çaresine baktım canımın çektiğini yaptım bi duş alsamda yesem çok iyi olacak ama...
nisan ayı hüsranla sonuçlananlar...bende şimdi yapıyorum yemeğimi eşim geç gelecek istanbula gitti bende eşimin sevdiği yemekleri yapıyorum...neden önce yemeğini yemiyorsun acıktıysan duşa falan girecen iyicene prensesi aç bırakacan
dediğim an duşa girseydim olacaktı ama bu gidişle senin dediğin gibi olacak..
merak etme aç kalmaz o depomdan beslenir
bakalım yarın dr amca söyleyecek aç bırakmışızmı bırakmamışızmı kilosundan belli olacak...
kız sende kilo yokki hangi depodan beslenecek... inşallah güzel haberlerle gelirsin
aaaa dediğine bak nereden biliyon kilo olmadığını 80 kiloya ulaştım hbrin varmı
hee face teki fotoları diyon o fizik mazide kaldı görürsem sölerim...
hoşgeldin gulsencim benım proffılde ıstanbul yazıo ama istanbulda değilim artık,lap.sonrası açılır ınsallh ıyıkı farkına varmıssınız
ayşe kız ne o bu gece erken döndün?
yemek yedik midem bulandı geldim hepsini iade ettim şimdi de uyukluyorum yatıcam galiba...
yemek yedik midem bulandı geldim hepsini iade ettim şimdi de uyukluyorum yatıcam galiba...
hahaaaa sana daha beterini yapsıııın inşallah seninki..bütün bunları bıdık yapıyorrrrrrrrrrrryaşasın bıdıklarrrrrrrr
anam benim neyim normal kituzlu bişiler ye mideni bastırsın...zeytin ekmek gibi
bulantın yok istifra ediyosun ilginç...
uyumuşum kuzum yaa ne dizi izledim ne bişey...ayşeeeeeeeee nasıl oldun kızzzzzzzzzzz
dur dur daha hasefe hanım da doğuracaksonunda caroline de hamilee ayy başka konu kalmadı işleyecek heralde her dızıde 2 şer ücer hamıle ali kaptana da aşkolsun aynı anda ikside bravoo yanii:))
ayy bi bakayım dedim geç olduu hepınıze iyi geceler kıslarrr
zaten hiç bir tv dizsinde programnda infertilite ve sıkıntıları konu edilmiyorsonunda caroline de hamilee ayy başka konu kalmadı işleyecek heralde her dızıde 2 şer ücer hamıle ali kaptana da aşkolsun aynı anda ikside bravoo yanii:))
ayy bi bakayım dedim geç olduu hepınıze iyi geceler kıslarrr
hahaaaa sana daha beterini yapsıııın inşallah seninki..
anam benim neyim normal ki
uyumuşum kuzum yaa ne dizi izledim ne bişey...
dur dur daha hasefe hanım da doğuracak
günaydın canlarrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?