Geleceksin biliyorum bebeğim

canım hoşgeldin topiğemize dualarımız bir burda hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz ki rabbimde duamıza cevap veriyo ayşem hamile nurcanın kızı iyi daha ne olsun çook şükür allahım olmayan kardeşlerimizede nasip etsin inş.. ( tabi banada gül kokulu melekten )

:)))))))) he he valla yazın artık zor oluyo okumam okuyamadığım yerde atlıcam mecbur :))))

canım zor gece olayı ki ben uyku aramayan bir inanım geceleri ourur sabahında köründe kalkan biriyim normalde ama genede zor oluyo gerçi dün birazda benim hatam oldu uyumaması zaten yavrum gaz sancısı çekiyo habire ağlıyo bende o hastane çıkışları alıyozya onun takımını giydirdim tam oluyo kıza diye diğer herşey byük geliyo çocuk meğer sıkılmış onlara sabah üstünü çıkardım artık okadar ağlıyoki doktora götürecektim kızımı soydum diğer büyük gelen takımlarından rahat bişi giydirdim ki benim kız giyinenekadar ortalığı yıkıyo normalde hemen uyuyu verdi meğer çocuk zaten sancısı var bide tam üst giydirince ağladı durdu sana tavsiyem bol giydir hep rahat etmek istiyolar oksa hep ağlıyolar

amiiiiiiiiiiiiiin rabbim hepinizin hamiş haberini almayı nasip etsin

arkadaşlar hepinize merabalar;

ya kusura bakmayın ben hep böyle alakasız bişeyle geliyorum topiğimize ama idare edin :)

bir sorum olacak ovulasyon testini adet gününden 2-3 gün önce yapsam doğru sonuç verir mi gebeliği gösterir mi?
biliyorum ovulasyon testiyle ilgili bu forumda topikler var hemen hemen hepsini de okudum farklı yorumlar var herkesin görüşü ayrı.
ben bu topik hayranı olduğum için sizlere sormak görüşlerinizi almak istiyorum.adetime daha çok var geçen hafta ovulasyonum gerçekleşti.testte pozitifi gördüm.gebelik içinde bu test erken sonuç verir mi? daha doğrusu doğru sonuç verir mi?

nurcanım merak ediyorum sizi bize yaz olurmu
bu saate kadar aramakları için br sorun olmadığını düşünüyorum ama yinede senden duysak daha iyi olcakk

hoş geldin aramıza

nurcanım merak ediyorum sizi bize yaz olurmu
bu saate kadar aramakları için br sorun olmadığını düşünüyorum ama yinede senden duysak daha iyi olcakk

canım akşam üstü gidicez ama belki eşim alır bizi ordan biraz dolaşırız ama ben ararım zaten öle olursa seni 4 gibi felan gidicem bakalım hemen sölerse hemşire eve gelirim yazarım zaten ama sıra olursa haber derim alınca sonucu :))))

dediğini dikkate alıcam cnm...
havalar zaten sıck ince giydir prensesi

canım hiç fikrim yok valla ben öle bi test olduğunu bile bu sitede öğrendim ama eminim bilen bir arkadaşımız çıkacaktır Allahım gönlüne göre versin

kızlar cok teşekkürler samimi yaklaşımınıza, allahım hepimizi güldürsün bu günler zahmetsiz geçsin inşallah,
Nurcan cım okudum biraz canımm , inşallah herseyyolundadır ama aramamışlar bu iyiye işaret tabiki, acaba sen mi arasan ki yada en güzeli saatinde gidip öğrenmeniz off neler hissedebildiğini anlıyorumm ben kan tahlilinde ölüyordum, allahım çok fena birşey bu,

diğer arkadaşlar sizleri tanımak çok güzel, bu süreci paylaşmak çok güzel ben inşallah bu sefer kalbi duydugumda söyliycem k.valideye ve yakın cevreye , gecen sefer hemen soylemıstık tabi heyecandan, sonra kaybedince birde milletin aahh vahh vahh yazık tuhh niye olmadı acaba olmuyormu laflarını çektim yani çok sinirrr ,
o yüzden su an paylaşmadım :)

hoş geldin canım ben kulanmadım ama sana link ereceğim oaradaki kızların bir çoğu kulanmıştı onlar bilirler

Son düzenleyen: Moderatör:

canım ben gebelik testi baktırmadım hayatım benim bebeğim oldu 17 gün oluyo bugün onun zeka testi kötü çıkmıştı yenilediler ona baktırdım ama inşallah senin güzel takma kafana bebişin bukez seninle olacak canım benim :))))))))

Son düzenleme:
hoş geldin canım ben kulanmadım ama sana link ereceğim oaradaki kızların bir çoğu kulanmıştı onlar bilirler
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...diye bir arkadaş var ona ozelden sor o bilir

tam tehcizat yeter herşey mevcut resimler karikatürler şiirler sözler linkler ne ararsan var :)))))))))))acil servis gibisin vlalla hayatım

Son düzenleme:
neslly cim nasılsın bende sana özelden msj atacaktım görüşemiyoruz canım nasıl gidiyor

canım benim sağol iyiyim.ama işte bazen takılıyor insan şu bebek olayına.kafaya takmamaya çalışıyorum ama elde değil bazen düşünceler artıyor.biliyorsun laparsokopi olmuştum en son.sağlığım gayet iyi şimdi.ama lap.sonra ümitler dahada çoğalıyor.
seninde haberlerini okuyorum arada Allah kızını sana bağşlasın hayırlı güzel evlat olsun inş. dualarımdasınız hepiniz.
ovulasyon testini merak ettim gebeliği gösterir mi diye sizlere soruyum dedim.görüşleriniz önemli benim için.

tamam canım güzel haberlele gel inşşş
çok gezip gelinimi has ettmeee

neslyy canım o linkin olduğu tapikte bilgemmmm nikli arkadaşa özelden sor o bilir cevap verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…