Ayy hele lale devri diye bir dizi var ya deli ediyor beni 7den 70e herkes hamile.. kadın kocasına hamileyim diye yalan söyledi adam zorla doktora götürdü tesadüfe bakınız ki kadın gerçekten hamile çıktızaten hiç bir tv dizsinde programnda infertilite ve sıkıntıları konu edilmiyor
birisi biriyle bir kez birlikte oluyor hopppppppppp hamileeeebirde evliklik dışıysa bu birliktelik ikiz bile olabilir bebekler
İNŞŞŞŞŞŞŞ AYŞEMMMMhayırlı sağlıklı gelsin kuzumlarımız BİZ BU KADARCIK SIKINTIYA RAZIYIZZZ
günaydın kızlar....
ben bugün sabahtan hastaneye gidecektim aç karna şeker bakılacaktı ama kocişin başka bi semtte işi çıktı şekere başka bi sabah baktırırız muayenemizi oluruz dedi bende onayladım..şekere aç gidilmesi gerekiyo ya beni tek göndermek istemedi malum tansiyonum çozuyo bazı sabahlar...
o yüzden öğlenden sonra kuzumu görmeye gidecem sadece bakalım kaç gr olmuş ve fotosunu verecekmi zilli...teyzoşlara slmı var ....
Ayy hele lale devri diye bir dizi var ya deli ediyor beni 7den 70e herkes hamile.. kadın kocasına hamileyim diye yalan söyledi adam zorla doktora götürdü tesadüfe bakınız ki kadın gerçekten hamile çıktı
ayyy yirim ben onuuu.. sen de selam söyle annesi..
yaa kızım bu çocuğun adı nolcak ceyda mı ne ne neeee
günaydın kızlar....
ben bugün sabahtan hastaneye gidecektim aç karna şeker bakılacaktı ama kocişin başka bi semtte işi çıktı şekere başka bi sabah baktırırız muayenemizi oluruz dedi bende onayladım..şekere aç gidilmesi gerekiyo ya beni tek göndermek istemedi malum tansiyonum çozuyo bazı sabahlar...
o yüzden öğlenden sonra kuzumu görmeye gidecem sadece bakalım kaç gr olmuş ve fotosunu verecekmi zilli...teyzoşlara slmı var ....
Ayy hele lale devri diye bir dizi var ya deli ediyor beni 7den 70e herkes hamile.. kadın kocasına hamileyim diye yalan söyledi adam zorla doktora götürdü tesadüfe bakınız ki kadın gerçekten hamile çıktı
ayyy yirim ben onuuu.. sen de selam söyle annesi..
yaa kızım bu çocuğun adı nolcak ceyda mı ne ne neeee
bakalım bakliyat torbası yüznü gösterecekmi o merak konusu bende şuan...hadi bakalım inşş her şey yolunda gitsinnn BAKLİYAT TORBASINI gör gel güzel haberlerle inşşşş
evet yaaa izledimmmmm ben ha birde kavak yelleri varya oaradaki kızlardaaa patır patır hamileler mineye dr neler söylemişti kız hamile doğuracak en son aslı efeden hamileee allahımmm yaaaaaaaaaaa
bakalım bakliyat torbası yüznü gösterecekmi o merak konusu bende şuan...
size hemen bildiririm cnm...
ayyy evet yaaa diziler almış başını gidiyo hamile kalan kalana
aslında hamile kalmak o kadarda kolay değil dediğin gibi onu hiç işlemiyolar...
evet CEYDA cnm...
nasıl beğenmedinmi yoksa...
yok tatlım çok güzel ismiyle yaşasın karasızdın ya ondan sordum..
yok cnm 1 ay oldu kesinleşeli ama buraya yazmadım demek...
nurcan bugün sağlık ocağına gidip soracaktı.
inş güzel hbrlerle gelir..
evet benimde aklım da nuracan inşş güzel haberlerle gelir
aramadıklarına göre sorun yok ama
bu arada bakliyat torbasının adı çok güzel adıyla yaşasın inşş uzun sağlıklı hayırlı bahtı şansı açık bir ömür nasip etsin rabbim
öpmemmi teyzesikolay gelsin öp meleği bizim için
hııııııııııı sen bi doğurda öle görüşelim :))))))))))şekerim ben hergün 1000msj yazarım yazmasınada karşımda seninde en az 1000 yazman lazım
doğuma kadar başınızı ağrıtırım merak etmeyin
sonrası içinse pc ye girmem zor olabilir onun için kocişten iphone istiyorum
doğumdan sonrada başınıızın etini yerim ben sen merak etme...
osman ve maceralarıkızııııım ben bütün gün başındayım zaten bilgisayarın yazarım nolcek
yaa kimse benim kadar çok bahsetmiyor doktorundan dimi??? ama tam filmlik adam yani.. e birde geçen ağustostan beri nerdeyse her hafta gittim ben bu adama artık kanka olduk..
kız bütün gece oturduk nerede uyku :))))))))))ayy bu defada takip edemez oldumm:) ayy gule gule git canım büyüt minnosu güselce bıde süt dınlenıncede artıomus cnm uykusuz kalmamaya çalıs öptümm cook
benim kız ayrı kociş ayrı adam habire ilgi deyip duuryo kızdan zamnım kalmıyokiben bi çamaşır asmaya gittim nurcan çıkmış sayfalar almış başını gitmiş maşallah
inşallah canım bişicik çıkmıcakm inşallah:))))) ay ne guzel bir yorumdu bo boyle yaa:)))))
selam kizlar herkese....
ayseeemmm pitpitlari duymussunnnn......mercimek buyuyo desene...yerim ben onu yaaa....Allah tamamina erdirsin sekerim:)))
nurcanimmm aaaaa suphenmi var ama tabiki aramayacaklar yaaa...prensesimiz cok guclu yaaa..Allahs an abagislayacak sag salim insallah...
valla kız bak doğurdum bile dün tanışdık sanki ne çabuk gerçektencanimm ya yerim onuu ben.....canim benim Allah guzel gonlune gore versin insallah....ya ne cabuk geciyo iste gunler...nurcanla tanismamiz daha gun gibi..9 ay gecti ve prenses geldi dunyaya..seninkide hemen gelir gecer..insallah hep guzel haberleri paylasiriz tabiki burada..insallahhh
aman boşverin be kızlar milletin dilinde alışkanlık olmuş benim cümle mahalle biliyo bebşim olmadığını birinin öldüğünü bunuda nasıl habire hastanelere giderek doğurduğumu her bebek görmeye gelen bekleme peşine bitane daha yap hemen sonra zor oluyo diyolar sanki marketten gidip alıcam hemen bide kardeş yapcakmışım takılmayaın valla millet öle laf osun diye konuşuyo iştesorma cnm haftasonu annemledeydık herkes karnıma bakıo sankı karnım buyuyecek kadar olsa ben ilan etmicem muhtarlıktan:))))sordukça soruolar olmadı duymazlıktan gelınce bıdaha bıdaha
eğer çevre baskısı olmasa ben daha sakince bekleyebılirım ve bukadar uzulmezdım am face de bıle arakadaısn bırı ahmılemısın ayy oyle gözukuo demıs ayol 50 kıloyum yanıı öyle bı göbeğim bile yok
bebek yok dedım göbek o göbek:))bırı yazmıs vaktı geldı gibi, dıyeceksın kı sanamı sorcam vaktini
kız sen kışın habire totonun üstüne düşüyon boşver yazın kal kışın bebiş evde biraz ele avuca gelirya vallaaa eşim almaya gelicek hiiiiç eve gidesim yok üfff ama dizi de var.. ayy napsam napsam...
beni bu güzel havalar mahfettii kışın hamile kalcaktım ben o zaman yatar uyurdum neyse artık ikincide inşallah
valla ya neslly de yok twetty de yok merak ediyom bende pembe ile arada yazışıyomda diğerlerinden haberim yok bi ara özelden msj atim bakimyeterimm hos geldinnnnnn canimmmm..nasilsinnnnnn
bu arada ceylincigimmm seni unuturmuyuz..annene cokk gecmis olsun canim benim..arada bir gir ben iyiyimde mutlaka yeter bize....pembe ve tweety onlardandan haber yok malesef
canım ben istanbuldayım ama konun hakkında bilgim yok ben tedavimi gatada yaptırdımteşekkür ederim arkadaşım inşallah hepimiz çocuk sahibi oluruz en kısa zamanda...
kız hürrem bugün senin dizi var :))))))))))sonunda caroline de hamilee ayy başka konu kalmadı işleyecek heralde her dızıde 2 şer ücer hamıle ali kaptana da aşkolsun aynı anda ikside bravoo yanii:))
ayy bi bakayım dedim geç olduu hepınıze iyi geceler kıslarrr
günaydın ciciş teyzegünaydın canlarrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlar....
nurcan bugün sağlık ocağına gidip soracaktı.
inş güzel hbrlerle gelir..
evet benimde aklım da nuracan inşş güzel haberlerle gelir
aramadıklarına göre sorun yok ama
bu arada bakliyat torbasının adı çok güzel adıyla yaşasın inşş uzun sağlıklı hayırlı bahtı şansı açık bir ömür nasip etsin rabbim
aaa yazmışşş bana bildiri gelmedide ondan dedim
neyse ben kuranımı okumaya gidiyom...
bende inanıyorum bu sefer geleceksin bebeğimmmm:) ne güzel bir topic adı, geçmişi biraz okuyabildim ama hepsini değilll:),
beni de kabul ederseniz bende bu süreçte aranızda olmak isterim ben daha cok yolun basındayım inşallah sonuna kadar giderim nolur dualarınızda bende olımm kızlarrr:)))
valla ayşe bana gaz verdi günde 1000 dedi bende hangi topikte olsa yazıyomda yazıyomcanlar biz daha gitmedik öleden sonra gidicez sabahları kalabalık oluyor ay amma yazmışınız okuyup yazanakadar kızım 3 kere uyandı ve emip yattı ay bütün gece oturdu sıpa hala uyanabilyo ben bi uyusam asla kalkamam heralde şuan :))))))
buyur cnm buyur ne demek beni aranıza alırmısınız sadece bize ait değilki bu topik isteyen gelebilirbende inanıyorum bu sefer geleceksin bebeğimmmm:) ne güzel bir topic adı, geçmişi biraz okuyabildim ama hepsini değilll:),
beni de kabul ederseniz bende bu süreçte aranızda olmak isterim ben daha cok yolun basındayım inşallah sonuna kadar giderim nolur dualarınızda bende olımm kızlarrr:)))
gülüm yaz yaz bitiremedim azcık beni düşünün bu karı yetişemez diyin de yavaştan alın aaaaaaaaaaa
buarada Allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?