Geleceksin biliyorum bebeğim

sağol canım biz iyiyiz bak tabiki ümitleniyoruz hepiiz yaşadık ama daha çok yeni oldu hemen tutmazsada üzülme ama eminim tutacaktır bebişin seni yakalayacak annesi çok yakında sen içini ferah tut yeterki sende bizlerin dualarındasıncanım

sağolasın yetercim ama 4868 sayfa verdiğin link :) ben bakmıştım forumdan baya şeyler yazıyor hatta ovulasyon testiyle ilgili bütün başlıkları okudum nerdeyse her kafadan bir ses çıkıyor.ben sizler biliyorsanız diye buraya özellikle yazdım dediğim gibi düşünceleriniz önemli benim için.canınız sağolsun önemli değil bilen varsa yazar belki yine.
ilgilendiğin için çok ama çok sağol.

Son düzenleyen: Moderatör:

bu tedavlerde kendini nasıl iyi hisediyorsan öyle davranacaksın gizlemek yi geliyorsa gizleyeceksin anlatınca rahatlıyorsan anlatacaksınn

ama kimseyi takma zaten yükümüz çok fazla birde etrafa takılıp yükümüzü ağırlaştımanın bize bir faydası olmaz

evet bende umuyorum tutacak inş. Rab'im bana o kadar çok şey lütfetti ki bunuda verecektir inanıyorum canı gönülden.sağol iyi dileklerin için.
kızını sağlıcakla büyüt inş. Rabb'im olmayanlara da tez vakitte versin inş.

Gidin gidin siz ben geldim ya hepiniz kaçın ayrıca nurcan hanım o totosunun üstüne düşen ben değilim sensiiiiiiiiin...

canım ben ovulasyon testi kulandım.. ovulasyon testi lh degeri yüksek olunca pozitif çıkıyo ki yumurtlama gününde çift çizgiyi görüyorsun.. eger hamileysen sürekli çift çizgi çıktıgını görürsün.. benim yorumum bu canım inş hamilesindir hayırlısı allahtan

selamlar...ay oku oku bitmedi maşallah ALLAH muhabbetinizi artırsın...bir gün geç açtım 6...7 sayfa ilerlemiş ....bazen saatlerce kimse olmuyor nasıl canım sıkılıyor bugün kaçırmışım muhabbeti.... ama herkesler iyi şükür inşallah nurcanda güzel haberler alacak

Gidin gidin siz ben geldim ya hepiniz kaçın ayrıca nurcan hanım o totosunun üstüne düşen ben değilim sensiiiiiiiiin...

ayşemmmmmmmmmm avatarını değiştir kız artıkkkkk bir bebk resmi görelimmm

anım bu gün birazcık muhabet ettikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…