canım benim sağol iyiyim.ama işte bazen takılıyor insan şu bebek olayına.kafaya takmamaya çalışıyorum ama elde değil bazen düşünceler artıyor.biliyorsun laparsokopi olmuştum en son.sağlığım gayet iyi şimdi.ama lap.sonra ümitler dahada çoğalıyor.
seninde haberlerini okuyorum arada Allah kızını sana bağşlasın hayırlı güzel evlat olsun inş. dualarımdasınız hepiniz.
ovulasyon testini merak ettim gebeliği gösterir mi diye sizlere soruyum dedim.görüşleriniz önemli benim için.
tamam canım güzel haberlele gel inşşş
çok gezip gelinimi has ettmeee
tam tehcizat yeter herşey mevcut resimler karikatürler şiirler sözler linkler ne ararsan var :)))))))))))acil servis gibisin vlalla hayatım
kızlar cok teşekkürler samimi yaklaşımınıza, allahım hepimizi güldürsün bu günler zahmetsiz geçsin inşallah,
Nurcan cım okudum biraz canımm , inşallah herseyyolundadır ama aramamışlar bu iyiye işaret tabiki, acaba sen mi arasan ki yada en güzeli saatinde gidip öğrenmeniz off neler hissedebildiğini anlıyorumm ben kan tahlilinde ölüyordum, allahım çok fena birşey bu,
diğer arkadaşlar sizleri tanımak çok güzel, bu süreci paylaşmak çok güzel ben inşallah bu sefer kalbi duydugumda söyliycem k.valideye ve yakın cevreye , gecen sefer hemen soylemıstık tabi heyecandan, sonra kaybedince birde milletin aahh vahh vahh yazık tuhh niye olmadı acaba olmuyormu laflarını çektim yani çok sinirrr ,
o yüzden su an paylaşmadım :)
tamam kaynanası etmem :)))))))))
ay be çıkimde biraz 1 sat felan kestrim kız duruyoken vala göğüsler bomboş uyanmaz inşallah :))))))))) öptük byeeeeeeeee
sağol canım biz iyiyiz bak tabiki ümitleniyoruz hepiiz yaşadık ama daha çok yeni oldu hemen tutmazsada üzülme ama eminim tutacaktır bebişin seni yakalayacak annesi çok yakında sen içini ferah tut yeterki sende bizlerin dualarındasıncanım
arkadaşlar hepinize merabalar;
ya kusura bakmayın ben hep böyle alakasız bişeyle geliyorum topiğimize ama idare edin :)
bir sorum olacak ovulasyon testini adet gününden 2-3 gün önce yapsam doğru sonuç verir mi gebeliği gösterir mi?
biliyorum ovulasyon testiyle ilgili bu forumda topikler var hemen hemen hepsini de okudum farklı yorumlar var herkesin görüşü ayrı.
ben bu topik hayranı olduğum için sizlere sormak görüşlerinizi almak istiyorum.adetime daha çok var geçen hafta ovulasyonum gerçekleşti.testte pozitifi gördüm.gebelik içinde bu test erken sonuç verir mi? daha doğrusu doğru sonuç verir mi?
cicişler ben çıkıom hazırlanıcam kociş beni aldıracak hastaneye gidecem sonuçları size oradan yazarım görelim bakalım cimcimeyi
Gidin gidin siz ben geldim ya hepiniz kaçınayrıca nurcan hanım o totosunun üstüne düşen ben değilim sensiiiiiiiiin...
selamlar...ay oku oku bitmedi maşallah ALLAH muhabbetinizi artırsın...bir gün geç açtım 6...7 sayfa ilerlemiş ....bazen saatlerce kimse olmuyor nasıl canım sıkılıyor bugün kaçırmışım muhabbeti.... ama herkesler iyi şükür inşallah nurcanda güzel haberler alacak
ayşemmmmmmmmmm avatarını değiştir kız artıkkkkk bir bebk resmi görelimmm
ama ama o benim ilk göz ağrııım o da benim evladııııım :)))
,nazemir,şeker-leblebi,
kızlaaarrrrrrrrr....hoşbuldummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?