,nazemir,şeker-leblebi,
kızlaaarrrrrrrrr....hoşbuldummmmmmm
hoşgeldiniz...
taaa..en baş sayfalara bi gidiyorum nazemircim merak ettim canım.....
kıslarr napıosunuzz bakalım bıraz okudum geçmişi bayağı bırıkmıs sayfalarr sabah sefası yapmıssınız vallla
tek tek yazamıcam canlarım ev bakmaya cıkıcaz bırazdan..
evettt bugun benimm dizi varr hürrem aşifte bugun rest çekioo sülümanaaa
ayyyy hatunaa baaaak ben de öğrenıorum ondan valla akıllı hatun vesselam:)))
dedimki eşime bak bana ovulasyon gunlerınde yorgunum morgunum dersen hemen subata cekerım tup bebek işini dedim .))))))yazı mazı beklemem:)))
bak gör ki rest çektii sülüman ona nikah kıyacakkk bu arada kızının kıtabını da okudum bıtırdım mıhrımah oda cok guseldı tavsıye edılır...
ayy herkes ıyıymıs okudum ama tek tek yazamıcam cok öptümm tatlılarımm
hiç sorma canım yaaa kadın sülümanı dize getiriyor
kız ben eşimle has yatarken migros vardı baktım hüremin kitabı vardı alayım dedimm 35 tl yazıyor üzerinde yuh dedim alamdımm
canım ben bı sıteden alıyorum toplu olarak 10 lıraya fılan gelıo yada 15 tam hatırlayamdım eger aldığın kıtapların toplam fıyatı 20 lr yı gecerse kargo parasoda vermıosun lısteyı verıyolar ben sana özelden yollayayım hemen lınkı bak ordan siparıs ver o fıyata 3 kıtap alırsın tatlım:))))
canım ben bı sıteden alıyorum toplu olarak 10 lıraya fılan gelıo yada 15 tam hatırlayamdım eger aldığın kıtapların toplam fıyatı 20 lr yı gecerse kargo parasoda vermıosun lısteyı verıyolar ben sana özelden yollayayım hemen lınkı bak ordan siparıs ver o fıyata 3 kıtap alırsın tatlım:))))
slm kızlar kızımla sağlık ocağına gittik hemşire sağlık bakkanlığndan testle ilgili haber gelmedi dedi aramadılarsa temizdir zaten bizi aralarsa haber veririz ama şimdiye belli olmuştur bi sorun olsa ararlardı dedi :))))))))))
slm kızlar kızımla sağlık ocağına gittik hemşire sağlık bakkanlığndan testle ilgili haber gelmedi dedi aramadılarsa temizdir zaten bizi aralarsa haber veririz ama şimdiye belli olmuştur bi sorun olsa ararlardı dedi :))))))))))
çok güzelmiş... banada verin linki bende severim kitap okumayı ...ama çok pahalı geliyor banada alamıyorum
yetercim sana attığım msjın aynısını nazemirciğimede yolarmısın canım benım hemen cıkmam gerekıo
nurcanım herzaman cok sevındım hersey yolunda ne gusel ohhh ben kaçtımm
aminnnnnnn canım inşallah inşallah hepinize rabbim nasip etsinevet bende umuyorum tutacak inş. Rab'im bana o kadar çok şey lütfetti ki bunuda verecektir inanıyorum canı gönülden.sağol iyi dileklerin için.
kızını sağlıcakla büyüt inş. Rabb'im olmayanlara da tez vakitte versin inş.
hadi hayırlı haberlerle gel kızın poz versinde sende bize göstert cimcimeyi :)))))))))cicişler ben çıkıom hazırlanıcam kociş beni aldıracak hastaneye gidecem sonuçları size oradan yazarım görelim bakalım cimcimeyi
Gidin gidin siz ben geldim ya hepiniz kaçınayrıca nurcan hanım o totosunun üstüne düşen ben değilim sensiiiiiiiiin...
aynen kız bende alim demiştim ama bi baktım fiyatlara 40- 50 dedim ben o parayla kızın bi testini daha yaptırırım dedimhiç sorma canım yaaa kadın sülümanı dize getiriyor
kız ben eşimle has yatarken migros vardı baktım hüremin kitabı vardı alayım dedimm 35 tl yazıyor üzerinde yuh dedim alamdımm
ama ama aama sende düşmüştün
amiiiiiiiiiiin sağol canımherzaman seninle ve nurcan > bugün çok güzel haberler alıyoruz maşallah ALLAH nazarlardan korusun...
valla şükür yeterim rahatladım valla :)))))))))))))9 inşallah hepimiz için herşey çok güzel olsunkız ben sana demedimmi benim gelinim turp gibi diyeee
kuzum gözün aydınnnn çok çok sevindimmmm inşşşş artık bu son sıkıntınız olacak bundan sonra her şey güzel olacakkkk
görüşürüz canımbenimyetercim sana attığım msjın aynısını nazemirciğimede yolarmısın canım benım hemen cıkmam gerekıo
nurcanım herzaman cok sevındım hersey yolunda ne gusel ohhh ben kaçtımm
ohhh hadi bunla gelmiş geçmiş olsuuun.. ayy orda olsam da şöyle bir nefesim bitene kadar koklasam miniğimi ayyy teyzesinin gülüüüü..
aminnnnnnn canım inşallah inşallah hepinize rabbim nasip etsin
hadi hayırlı haberlerle gel kızın poz versinde sende bize göstert cimcimeyi :)))))))))
ama ama aama sende düşmüştün
aynen kız bende alim demiştim ama bi baktım fiyatlara 40- 50 dedim ben o parayla kızın bi testini daha yaptırırım dedim((((((( çok pahalı kitaplar yaaaa
bende isityorum o sitenin adını valla kaç zamandır kitap alamadım fiyatlardan kadıköyede gitmiyorum kaç aydır ordan alırdım uygun diye buraalar pahalı
tamamdır canım gönderiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?